Autors Tēma: Oppāāā!  (Lasīts 9525 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sōla

Oppāāā!
« : 2017. gada 30. novembris, 00:41:06 »
  Man ar gribētos tādā flešmobā izdejoties. Un tas viss Ottavā, kur tikpat riebīgs laiks, kā pie mums. Bet, redz, cilvēki prot priecāties! Un tikai Zorbu, nevis gaudulīgos LV meldiņus. Uzlieku ķiveri...

Atslēdzies kvadra

Re: Oppāāā!
« Atbilde #1 : 2017. gada 30. novembris, 09:11:44 »
Nu, par "tikpat riebīgu laiku kā pie mums" gan atļaušos nepiekrist - viņi tur šortiņos un krekliņos danco, un siltā laikā arī lietiņš neko diži neskādē - tas nepārtop slapjā sniegā, neveido žļurgu un nepataisa ceļus par slidotavu. Kāpēc lai nepriecātos?  ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2017. gada 30. novembris, 09:22:35 »
Super!

Un nekāds laiks nevar būt tik riebīgs, lai nevarētu atļauties priecāties!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 30. novembris, 09:31:04 »
Nu, mums jau arī ir jestrais "Dejojam, neguļam" :D
Turklāt, ņemot vērā, ka Zorbas deja ir baigi jauna, nekāda tur no vēstures nākusi un baigā nacionālā vērtība, bet vnk no filmas kkad 60.tajos gados paņemta un kļuvusi populāra, tad pie Dejojam, neguļam aŗī jaunieši normāli plosās ;) Un latviešiem ir arī jautras tautasdziesmas :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2017. gada 30. novembris, 11:15:12 »
Sōla, tu klausies nepareizās tautas dziesmas

Atslēdzies sōla

« Atbilde #5 : 2017. gada 30. novembris, 11:59:34 »
Jā, nu redz, no tā dejojam, neguļam man vnk fiziski slikti  :veee:  Ja nu tikai pie Labvēlīgā Tipa varētu izlēkāties un izdauzīties. Katram savs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2017. gada 30. novembris, 13:25:34 »
man ir pāris diski ar grieķu mūziku... novērots, ka tad kad to sirtaki uzliek, tad kājas pašas cilājas lieliem un maziem :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2017. gada 30. novembris, 15:27:54 »
Slinkums strīdēties, paklausies, ko spēlē un dzied Auļi, Tautumeitas,Iļģi -nu neko gaudulīgu meklēdams neatradīsi. Ja nu vienīgi speciāli meklē

Atslēdzies sōla

« Atbilde #8 : 2017. gada 30. novembris, 17:30:54 »
Reno, neko nekad speciāli nemeklēju. Bet nepatīk. Laikam cits temperaments. Un neviens jau neaicināja strīdēties. Kā Jūs visi neievērtējāt tā galvenā pelēkā dejotāja plastiku un prasmi, nenoskatīties. Tēma jau tikai par to. Pamēģiniet paši šitā pēdiņu un tā papēdīti izlikt, un kājiņu pamētāt. Iedvesmojos no šitā, lai pati pamēģinātu sirtaki dejot. Pavērojiet to vīrietīti pelēkās ūziņās, ievērtējiet. Nja, es jau baigā estēte, tā mana problēma.  :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2017. gada 30. novembris, 17:35:46 »
tie, kas aizrautībā dejo paši, tie uz citiem daudz neskatās...  :)

ja patīk skatīties uz dejotājiem, tad a)sporta dejas ar elegantiem vīriešiem un seksīgām sievietēm, b)rio karnevāls ar sexīgām sievietēm only :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2017. gada 30. novembris, 17:50:39 »
Man ar gribētos tādā flešmobā izdejoties. Un tas viss Ottavā, kur tikpat riebīgs laiks, kā pie mums. Bet, redz, cilvēki prot priecāties! Un tikai Zorbu, nevis gaudulīgos LV meldiņus. Uzlieku ķiveri...

Par ko, par ko ir tēma?  Par pelēkā dejotāja dejotprasmi? :D

Atslēdzies sōla

« Atbilde #11 : 2017. gada 30. novembris, 19:33:56 »
Pardon, tiešām slēdzam tēmu. Rādās, ka te LV nevienam nevajag ne prieku, ne ko. Pat saprašnas daudziem nav, par ko runa vai arī slima humora sajūta. Bobi, Daddy, visu cieņu, tas ne par Jums.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2017. gada 30. novembris, 19:43:28 »
Nu, zināšanai. Tekstus lasa visi, linkus un video skatās ne visi :) kāds tēmas pieteikums - tāda arī diskusija... :)

P.s. Ķivere laikam paplāna gadījās... :)

Atslēdzies sōla

« Atbilde #13 : 2017. gada 30. novembris, 19:52:31 »
Emīlij, nepagodināšu tevi ar atbildi.  Viss ir skaidrs, kas ir kas un, kurš ir kurš.  Good bye.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #14 : 2017. gada 30. novembris, 20:01:39 »
Nu traki, nu... :) ko nu... :D