Autors Tēma: Oppāāā!  (Lasīts 9539 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Oppāāā!
« Atbilde #15 : 2017. gada 30. novembris, 21:13:45 »
Smuki, ko lai saka?
Man kā puskrievam gan labāk pie sirds šis. Gan mūzika, gan izpildījums  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #16 : 2017. gada 30. novembris, 21:44:21 »
Īsti ne par tēmu, bet cik interesanti, man kāds LV dzīvojošs paziņa,
kuram vecāki latviešu un krievu tautības sevi drīzāk dēvē par puslatvieti ne puskrievu.
Nu, pārsvarā gan vienkārši par latvieti. :)
Cik dažādas uztveres, bet nu arii lasot kas tiek skaidrāks. ;)

Bet sirtaki lika pasmaidīt, un šo to jauku atcerēties, viss ok.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2017. gada 30. novembris, 22:23:13 »
Man Sirtaki patīk melodijas tempa attīstība.
Par soļiem..neteiktu, ka traki sarežģīti. Un ar pēdām strādāt prot katrs latviešu tautasdeju dejotājs ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2017. gada 30. novembris, 22:30:03 »
Par soļiem..neteiktu, ka traki sarežģīti. Un ar pēdām strādāt prot katrs latviešu tautasdeju dejotājs ;)

Nu ja, nav jau īru tautasdejas. :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2017. gada 30. novembris, 22:50:08 »
Iespējams, viens no pirmajiem latviešu gandrīzflešmobiem. "Luna" vēl nav makdonalds, un Nora Bumbiere arī - vēl dzīva. Jā, arī nav slikts. :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 30. novembris, 23:00:55 »
Un nemaz nav tā, ka latviešiem nebūtu piemērotas mūzikas. Tikai saorganizēties vajag ... :)

Atslēdzies sōla

« Atbilde #21 : 2017. gada 30. novembris, 23:02:05 »
Da zdrastje, Minna, vai ta neredzēji, ka pēda tiek likta uz sāniņa? Latvjiem nekā tamlīdzīga nav. Nu, mīļie draugi, man nu jāsaka, ka jūs smalkas detaļas pat nespējat ieraudzīt. Atvadīšos, man ar jums nav ko pārrunāt.        P.S. Nepavisam neesmu augstprātīga, kā te daža laba.

Vārieties savā sulā, kā esat pieraduši. Vb lasīšu, vb nē. I nevajag man to visu. Punkts. Gribēju tikai jūs iepriecināt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #22 : 2017. gada 30. novembris, 23:05:18 »
...tur pat nekas jāizdomā nav. Viss jau parādīts (video beigās).  ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2017. gada 30. novembris, 23:13:11 »
Da zdrastje, Minna, vai ta neredzēji, ka pēda tiek likta uz sāniņa? Latvjiem nekā tamlīdzīga nav. Nu, mīļie draugi, man nu jāsaka, ka jūs smalkas detaļas pat nespējat ieraudzīt. Atvadīšos, man ar jums nav ko pārrunāt.        P.S. Nepavisam neesmu augstprātīga, kā te daža laba.

Vārieties savā sulā, kā esat pieraduši. Vb lasīšu, vb nē. I nevajag man to visu. Punkts. Gribēju tikai jūs iepriecināt.

Nu, zdrastje! Kur es teicu, ka latvieši dejo ar pēdu uz sāniņu? Teicu, ka latviešu tautasdejās pamatīgi strādā ar pēdu un tādējādi dejotājam nebūtu problēmu to izlocīt aŗī uz sāniņu.
Pati nelasa uzmanīgi, bet cepas par citu neuzmanīgumu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2017. gada 30. novembris, 23:16:00 »
Sola, izbeidz. Es no rīta ienācu te un uzreiz noskatījos tavu ielikto video, uzlabojās garastāvoklis, pieliku patīk. Bet atzīšos, ka es arī nekādas nianses neievēroju un nepētīju. Bet vispār video foršs, mūzika un noskaņa burvīga. tie veči dejotāji man nepatīk, tur es neko nevaru padarīt. Nav tev jāapvainojas. Nāc vēl un liec foršus gabalus.
Par Ziga gaumi gan nošausminājos. Arī par tiem, kas pielika patīk. Tas pat ir nesalīdzināmi.. ne mūzikas, ne deju soļu ziņā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2017. gada 30. novembris, 23:20:04 »
Īsti ne par tēmu, bet cik interesanti, man kāds LV dzīvojošs paziņa,
kuram vecāki latviešu un krievu tautības sevi drīzāk dēvē par puslatvieti ne puskrievu.
Nu, pārsvarā gan vienkārši par latvieti. :)
Cik dažādas uztveres, bet nu arii lasot kas tiek skaidrāks. ;)

Bet sirtaki lika pasmaidīt, un šo to jauku atcerēties, viss ok.

Negribu piesārņot tēmu, bet ko lai dara, kad cilvēks it kā latvietis jau vismaz trešajā paaudzē, bet pēkšņi tēva senču asinis sākušas dzīslās vārīties?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2017. gada 30. novembris, 23:20:47 »
Par Ziga gaumi gan nošausminājos. Arī par tiem, kas pielika patīk. Tas pat ir nesalīdzināmi.. ne mūzikas, ne deju soļu ziņā.

Broņa, te taču par prieku un to, kas katram prieku rada, ne? Vai tomēr par deju soļiem?  :sarcasm:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2017. gada 30. novembris, 23:26:04 »
Par deju un mūziku. Nesalīdzināmi!
Trakums ar tevi, Zigi. Kas zin, kas mums tur trešajā paaudzē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2017. gada 30. novembris, 23:28:51 »
Nu, redzi, bet es sõlas pieteikumā izlasīju par spēju priecāties

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #29 : 2017. gada 30. novembris, 23:38:27 »

Negribu piesārņot tēmu, bet ko lai dara, kad cilvēks it kā latvietis jau vismaz trešajā paaudzē, bet pēkšņi tēva senču asinis sākušas dzīslās vārīties?

Asins balss aicinājumam jāklausa un jādodas pie asinsbrāļiem,
īpaši, ja  ‘it kā latvietis‘. :)