Autors Tēma: Mēness un tautas krāpšana  (Lasīts 823 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Mēness un tautas krāpšana
« : 2017. gada 07. decembris, 00:36:35 »
Yes!!!, man jau sen tas mēness liekas dīvains
http://tautaruna.nra.lv/rasols/230712-jauna-konspiracijas-teorija-debesis-esot-redzams-neists-meness/?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

Tā poga pie debesīm jau labu laiku likās aizdomīga!
Vispirms, kālab šams visu laiku rāda  tikai vienu pusi? Kāpēc, neviens līdz šim nav noskaidrojis, kas slēpjas otrā pusē?! Kāpēc visi sapņo par to lidojumu uz Marsu, ja vēl nav izpētījuši, kas notiek uz tuvāka objekta, tepat vienas dienas lidojuma attālumā? Nē, nu mums pat īsti nav viss skaidrs, kas notiek ar Zemi, kas tur rosās okeāna un zemes dziļumā. Kāds, k čertu Mēness! Nē mums  vitāli svarīgi, kas notiek uz Marsa. Tas gadījumam, ja dzīvība uz zemes aiziet pa pieskari, ja  te viss uzsprāgs, vai sāksies Ledus laikmets... Bet kāpēc jālido uz Marsu, ja tepat var pārgaidīt uz blakus planētas, vērojot tās zemes šausmas teleskopā. Nē, mums vajag uz Marsu! Cilvēcei nav kur likt naudu. Jāaizsūta ducis iezemiešu uz Marsu, kur pat nevarēs vairoties, tai vietā lai sāktu ērtāk iekārtoties uz Mēness. Nu labi, ja ne uz virsmas, varbūt var mēģināt rakties dziļāk, vai arī tur visas stratēģiski svarīgās vietas jau ir aizņemtas un to no mums slēpj, vai arī Mēness vispār ir fikcija un acu apmāns.

Un vēl - mans kaķis arī liekas aizdomīgs! Es pat nojaušu, ka viņš mani krāpj... ar radiatoru. Nekaunīgi! Gaišā dienas laikā, neslēpjoties un acīmredzami šams dod priekšroku tam bleķa gabalam. Tikai naktī, kad tas stulbais Mēness pie debesīm un radiatoram ir nakts režīma temperatūra atvelkas man pie sāniem, jo es atšķirībā no radiatorā vēl esmu silta. Vakar izlidināju šamo no gultas. Šis nolēma apvainoties. Aizvilkās zem gultas, bet nodomāja, ka tas nav īsti pareizi. Izlīda no gultas apakšas, aizgāja paēst, tad atkal apvainojās un nolīda atkal gultas apakšā. No rīta abi pamodāmies blakus. Pasaucu ēst. Nē, tak! Aizvilkās pie sava radiatorā izlūgties piedošanu. Viss šai pasaulē ir viena krāpšana, no Mēness līdz gultas apakšai
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 07. decembris, 00:41:04 no Spārka »

Atslēdzies Bobs

Re: Mēness un tautas krāpšana
« Atbilde #1 : 2017. gada 07. decembris, 14:42:19 »
Nu, jā, šitā doma par iezemiešiem uz Mēness mani aizķēra. Kamēr te tiek spriests kā apgūt Marsu, tak sen jau varēja palaist trolejbusu uz Mēnesi un atvērt tur kādu hoteli, lai cilvēkiem ir ko darīt

Atslēdzies olgucis

Re: Mēness un tautas krāpšana
« Atbilde #2 : 2017. gada 07. decembris, 15:50:30 »
Nu tak! Es arī par to pašu. Prātuļo visi, šaubās , vai maz tā dzīvošanai domātā parikte pareizi funkcionēs un vai vispār būs iespējams tikt pie ūdens tādā veidā, kā plānoja. Nu tak, kur problēma - kas liedz uzstutēt kādu moduli uz mēness un pārbaudīt. Mēs visi varēsim sekot līdz, kā šamiem sokas un ūdeni, ja labi palūgs, pievedīs no Zemes. Ja viss Ok , tad var špagot uz to Marsu. Un kas zina, varbūt uz mēness otrās puses var tikt pie ūdens, tur tak saules nav, tātad ledus ir (varbūt). Pēčāk, kad tā komanda aizšaus uz Marsu, palikušiem būs jauka vietiņa uz Mēness kur atvaļinājumu pavadīt. Stāstot, ka uz mēness esot NLO un citas tamlīdzīgas atrakcijas. Vecumdienās būtu ko atcerēties.

***Košaks silda asti pie radiatorā un skatās skumjām acīm. Es audzinu raksturu un izliekos, ka man vienalga. Varbūt, pie vainas  nepareizā  mēness fāze