Tā audzinātāja man izskatās, ir iejūtības un vēlmes palīdzēt "etalons".
Ir jābūt vai nu pilnīgi nepiemērotai darbam ar bērniem, īpašai nepatikai pret konkrēto sīci vai pašai iestādei jābūt absolūtai m*slu čupai, lai viena audzinātāja tā uzvestos. Es vispār esmu drusku tā kā šokēts, bet (atkal vispārināšu), jā, ir gana daudz mūsu sabiedrībā tādu cilvēku, kuri pirms zvana kontrolējošajām/presējošajām/tiesībsargājošajām institūcijām pat nepapūlas ar sūdzības objektu aprunāties un mēģināt saprast, kur ir vaina?
Es, kā jau cilvēks "ar lieliem un skaistiem putniem", pieturos pie principa, ka katrs cilvēks no manas apkārtnes saņem savas attieksmes pret mani spoguļattēlu pretī. Konkrētajā gadījumā gribot negribot prātā nāk 2 gadi PSRS armijā. Ai, da labi, tāpat neviens nesapratīs ... Tātad, konkrētajā gadījumā audzinātāja pret Tevi ir rīkojusies galēji formāli, pat nemēģinot problēmu atrisināt kkā neformāli. Pilnīgi piekrītu Tex, - tieši tāda pati formāla attieksme viņai ir jāsaņem no Tevis pretī. Pastudē iekšējās kārtības noteikumus, citus norm. aktus un tad - katr punktiņš mazākais lai tiktu izpildīts līdz gramam! Tici man, tā audzinātāja laimīga nebūs.
Kādas ir Tavas attiecības ar iestādes vadību? Atkarībā no tā, varu ieteikt pirmo iespēju. Ja visas tur ir uz vienu roku pret Tevi un Tavu bērnu, tad ... bez bremzēm un sirdsapziņas pārmetumiem ... Fonda naudas iestādē neoficiālās vāc?
Ceru, ka domu saprati. Vienīgais, nevajag iegāzt tādā veidā vadību, ja tur cilvēki ir normāli.