Autors Tēma: mobilā pieslēgums???  (Lasīts 9246 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

mobilā pieslēgums???
« : 2017. gada 07. decembris, 20:50:52 »
Man ir vajadzīgs jūsu padoms. Esmu no retajiem, kam ir pogu mobilais. Baigi ilgi esmu LMT klients. Jau sen briest doma pirkt skārienjūtīgo. Bet!!! LMT ir laikam visaugstākie tarifi. Pašlaik maksāju 12,90 par sarunām un īsziņām. Ja skārienīgais, tad klāt internets. Sanāks pasālīti.

Turos pie LMT, jo nez kāpēc šķiet, ka ir labs pārklājums Latvijas mežos un laukos (kas man ir ļoti aktuāli). Bet varbūt citiem arī nav ne vainas?

Lūdzu padalīties pieredzē - kāds pieslēgums, vai apmierina.

Traki, ja neko nejēdzu no mOOdernām tehnoloģijam :banhead:

Atslēdzies kvadra

Re: mobilā pieslēgums???
« Atbilde #1 : 2017. gada 07. decembris, 21:05:07 »
Mans risinājums - Amigo. Pārklājums tas pats, kas LMT, bet cenas cilvēcīgākas.
http://www.amigo.lv/lv/sarunas
Internetu, ja izrādās par maz, var piepirkt klāt.

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 07. decembris, 21:12:54 no kvadra »

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2017. gada 07. decembris, 21:12:42 »
Par Amigo nemaz neko nezināju. Skatos Biti, Tele2. Labi, palūkošu arī Amigo. Paldies.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2017. gada 07. decembris, 21:17:17 »
Man tāpat aktuāli ir pārklājums ārpus pilsētas, un TELEi un BITEi tā zona tomēr ir sliktāka, lai nu kā šie tam nepiekrīt. Nē, nu gadās jau arī LMT pa kādam caurumam, bet stipri mazāk un nav tik traucējoši.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2017. gada 07. decembris, 21:21:30 »
Skārienjūtīgo būšanu atzīstu par vienu sliktu padarīšanu. Mašīnā vispār nav lietojams. Jā, jā, tikai ne.irsiet par telefona lietošanu pie stūres! To tačskrīnu nelietosi arī kā paŽažieris. Palūdz kādam, kam ir un pameģini. Ja ir pieeja kompim viskur citur, tad neredzu īpašu jēgu iedabūt to telefonā. Vismaz man tās 2 stundas, ko esmu ceļā, šito fīču nevajag. Ja nu vienīgi veizu vajag...
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2017. gada 07. decembris, 21:21:58 »
12,90 tikai par sarunām un īsziņām, bez interneta?? Nagļoooož...
Man pie Amigo par to pašu + kāda druska interneta par 7,99... internetu parasti nemaz neizlietoju, lietoju tikai kad ilgāku laiku esmu ceļā un ēpasti jāskatās, cai kas jāpalasa laika īsināšanai...

Nezinu pa kādiem ceļiem jābrauc lai nevarētu lietot skārienjūtīgo mašīnā (ne pie stūres, protams)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2017. gada 07. decembris, 21:28:56 »

Skārienjūtīgo būšanu atzīstu par vienu sliktu padarīšanu. Mašīnā vispār nav lietojams. Jā, jā, tikai ne.irsiet par telefona lietošanu pie stūres! To tačskrīnu nelietosi arī kā paŽažieris. Palūdz kādam, kam ir un pameģini. Ja ir pieeja kompim viskur citur, tad neredzu īpašu jēgu iedabūt to telefonā. Vismaz man tās 2 stundas, ko esmu ceļā, šito fīču nevajag. Ja nu vienīgi veizu vajag...
Pierod jau pie tā skārienjūtīgā kā pie visām citām jaunajām tehnoloģijām un pamazām atklāj sev par noderīgām esam kaut kādu daļu no tām iespējām, ko sniedz internets telefonā. Piešausi roku, un no problem arī braucot lietot pie vajadzības.

Atslēdzies dip

« Atbilde #7 : 2017. gada 07. decembris, 21:33:08 »
Man ir vajadzīgas kartes, vai kā nu to sauc - atrast ceļu, jo mēdzu iet pārgājienos, braukt ar velo, un nomaldīties. Tāpat atrast info. Agrāk varēju darbā atrast daudz informācijas inetā, bet tagad darbā skābeklis ne tikai piegriezts, bet nogriezts. Toties ir wi-fi:)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2017. gada 07. decembris, 21:34:47 »
Njā, karte ar gps ir viena no štellēm, aiz kuras es uzreiz piedevu Soņai savu neuzticību pogu Nokijai :) un vēl fočuks... Un Swed aplikācija... Un... Un... Karoč pērc. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2017. gada 07. decembris, 21:40:15 »
Man ir Amigo Ģimenes tarifs.
Ja pareizi sapratu, tad Amigo strādā LMT tīklā, tā ka ar pārklājumu ir ok.

Atslēdzies dip

« Atbilde #10 : 2017. gada 07. decembris, 21:43:46 »
Njā, karte ar gps ir viena no štellēm, aiz kuras es uzreiz piedevu Soņai savu neuzticību pogu Nokijai :) un vēl fočuks... Un Swed aplikācija... Un... Un... Karoč pērc. :)

Tas, ka jāpērk, nolemts. Jautājums - pie ka pieslieties:) Nesapratu par Nokiju un Soniju. Tas nozīmē, ka man vēl būs jālauza galva arī par modeļiem? :rat:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2017. gada 07. decembris, 21:57:46 »
Es izvēlējos Sony Xperia :) Iiiiilgi mocījos. Tā ka - hehe... Turies :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2017. gada 07. decembris, 22:17:28 »
Ar manu dzīvesveidu izvēles kritērijs Nr.1 bija izturība, lai var kreņķi neķert, ka kkur nokritīs/piesitīsies/samirks un nosprāgs. Nē, nu tīšuprāt jau virsū nekāpju un zemi ar viņu neroku, bet tāpat pa darba drēbju kabatām da instrumentu somu... Attiecīgi izvēle visai ierobežota. Samsung Galaxy Xcover.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2017. gada 08. decembris, 08:44:46 »
Tas, ka jāpērk, nolemts. Jautājums - pie ka pieslieties:) Nesapratu par Nokiju un Soniju. Tas nozīmē, ka man vēl būs jālauza galva arī par modeļiem? :rat:
Tikai ne Nokia. Ar pogām bija labs, bet androīds tāds nav.

Atslēdzies dip

« Atbilde #14 : 2017. gada 08. decembris, 09:01:01 »
Tikai ne Nokia. Ar pogām bija labs, bet androīds tāds nav.
Par šo - paldies!