Autors Tēma: mobilā pieslēgums???  (Lasīts 9270 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: mobilā pieslēgums???
« Atbilde #15 : 2017. gada 08. decembris, 11:15:56 »
Labas cenas ir huawei, xiaomi, bet par labo cenu var būt plīstošs ekrāns vai ūdensneizturīgs. No otras puses, cik gabalus esi sasitusi vai samērcējusi? Ja 2-3x lētāks, vrb var arī mainīt 2-3x biežāk ;)

Vēl laba cena un tīrs android ir Moto, no kuriem G ir lētais gals, bet ar pilnu funkcionalitāti, BET dizains nav skaists.

One+ dārgais gals un Moto X, nexus - tīri androīdi bet cena jau būs simtos 5 par jaunu modeli. Xperiām bija kkas mērcējams.

CAT(erpillar) var sist un mērcēt, bet citas īpašības ir sū**.

Dārgo galu laikam nav jēgas uzskaitīt... vsp vajadzēja sākt ar $ limitu, kas telefona iegādei ir atvēlēts.

Par operatoriem: visvairāk gļuku nāks no teles. Bet zona katrā vietā viņiem individuāla. Nedzīvojies kopā ar kādu kam jau ir cita operatora smartphone?
Man gan pa šosejām no V-pils līdz Alūksnei ar biti vairs nav gadījies bez zonas palikt. Ja sāktu iet 10itiem km latgales mežos, tad nevaru galvot ne par 1u, jo neesmu bijusi.
Es ņemtu to, ar kuru izdodas iztirgoties par labāko tarifu plānu ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 08. decembris, 11:39:50 no pitons »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2017. gada 08. decembris, 12:18:55 »
skaties vismaz 16 GB iekšējo atmiņu. Labāk 32.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2017. gada 08. decembris, 13:08:29 »
16 ir maz. cik gb tagad pats androids aizņem? ja vēl apkārts ar ražotāja "fīčām"?
un vēl, ja klejo pa mežiem, tad novelc vismaz 1 offline lietojamu LV garti: google, here vai ko citu par brīvu.
gps ta  darbosies arī, ja ietrāpies vietā,kur operatoram nav zonas.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2017. gada 08. decembris, 13:31:16 »
pats androīds ar visām fīčām var satilpt kādos 7GB. Tad vēl 8-9 paliek visādām lietotnēm, un pie nosacījuma, jau ir arī atmiņas karte, vajadzētu pietikt, ja nav cilvēks/elektromāns

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #19 : 2017. gada 08. decembris, 21:52:40 »
Lmt ir vislabākais pārklājums. Draugs maksā 15 eiras mēnesì, runā pa Latviju un ārzemēm minūtes neskaitot. Arī ilggadējs klients.

Atslēdzies dip

« Atbilde #20 : 2017. gada 08. decembris, 22:31:22 »
Paldies par ieteikumiem. Nu vismaz varu sākt normāli runāt ar pārdevējiem/konsultantiem.
Mobilais būs ne no dārgā gala. Pētījumi un meklējumi turpinās :brauc:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2017. gada 08. decembris, 23:10:31 »
Nav ko iespringt, tapat beigās nopirksi uz tā brīža izjūtām, jo telefonu jau iepazīst tikai tad, kad lieto. Un vnm jau var nomainīt pret citu. Tāpat arī pieslēgumu - gan izpīpēsi ar laiku, kurš pašai der labāk. Jo katram savs. Lai veicas  ;)

Atslēdzies dip

« Atbilde #22 : 2017. gada 08. decembris, 23:39:10 »
Nav ko iespringt, tapat beigās nopirksi uz tā brīža izjūtām, jo telefonu jau iepazīst tikai tad, kad lieto. Un vnm jau var nomainīt pret citu. Tāpat arī pieslēgumu - gan izpīpēsi ar laiku, kurš pašai der labāk. Jo katram savs. Lai veicas  ;)

Paldies. Tikko nodomāju - bet tas ir tikai telefons :smile:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2017. gada 09. decembris, 07:09:02 »
Es, ja pērku, tad labāko, ko varu atļauties, un ilglaicīgai lietošanai, lai nav jāiespringst uz atkal jaunu viduvēja telefona izvēli. Uz nomaksu nepērku nekad.

Jau trešo gadu lietoju sony xperia z5, mazo, esmu ļoti apmierināta, bija vērts pamocīties pie izvēles. Un Amigo pieslēgums, pa lēto, šobrīd 7,99, ja pareizi atceros kapeikas. Fočuks lielisks, atmiņa 32 GB, androīds nekaitina, labs un intuitīvs, ne kā darba Huavejam, brrr...

Atslēdzies itta

« Atbilde #24 : 2017. gada 09. decembris, 10:22:47 »
Es, ja pērku, tad labāko, ko varu atļauties, un ilglaicīgai lietošanai, lai nav jāiespringst uz atkal jaunu viduvēja telefona izvēli. Uz nomaksu nepērku nekad.

Jau trešo gadu lietoju sony xperia z5, mazo, esmu ļoti apmierināta, bija vērts pamocīties pie izvēles. Un Amigo pieslēgums, pa lēto, šobrīd 7,99, ja pareizi atceros kapeikas. Fočuks lielisks, atmiņa 32 GB, androīds nekaitina, labs un intuitīvs, ne kā darba Huavejam, brrr...

Man Huaveji no sākuma kaitināja, bet tagad pieradu...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Emīlija

Atb: mobilā pieslēgums???
« Atbilde #25 : 2020. gada 26. novembris, 18:03:32 »
Tēks, lai nav jāuzsāk jauna tēma, atraku šo.

Tikko LMT atsūtīja tarifu izmaiņas no 1. janvāra. Internetu tagad varēšot dabūt tikai sākot no 2 GB nu un, protams, dārgāk.

Man ir kaut kāds dīvains  no Amigo mantots tarifs Brīvība + 1 GB šobrīd (7,99+3,99), tad tagad sanāk ka spiestā kārtā būs +1 GB un + 2 eur? Negribu maksāt vairāk. Ne nu tā ka 2 eur žēl bet pricipa pēc.

Kad Lattelekoms sāka 2x gadā celt cenas TV pieslēgumam, vienkārši atteicos no viņu pakalpojumiem. No telefona atteikties takā nesanāks...

KMTD??!!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2020. gada 26. novembris, 18:34:25 »
Tāāāks... Man tas pats - 7.99 + 3.99
 Vispār to jau varēja gaidīt, ka viņi to lēto Amigo mantojumu centīsies izskaust. Nekas cits jau neatliks, kā piekrist lētākajam iespējamam variantam.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #27 : 2020. gada 26. novembris, 18:42:18 »
Vecais paņēmiens - draudēt pāriet pie cita operatora - nestrādā?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #28 : 2020. gada 26. novembris, 19:03:20 »
Varbūt var pamēģināt. Man gan vēl neviens nav tādu ziņu atsūtījis.
Bet tas būtu blefs. Citus operatoru variantus neizskatu.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #29 : 2020. gada 26. novembris, 19:12:04 »
Ģimenes pieslēgums LMT ar visu bezlimita maksā 16€. Dēlu arī gribējām no Tele2 (24, viss iekļauts) pieslēgt. Da Tele2 viņam ieslēdza 9.20!!!
Viss bezlimita izdevīgs, jo laukos pieslēdzam datoriem mobilo tīklāju un uz internetu ietaupām.