Autors Tēma: mobilā pieslēgums???  (Lasīts 9232 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Atb: mobilā pieslēgums???
« Atbilde #30 : 2020. gada 26. novembris, 19:29:24 »
Varbūt var pamēģināt. Man gan vēl neviens nav tādu ziņu atsūtījis.

A tu spamkastē paskaties, vai kaut kur zemāk pie "abonētajiem", ja inbox

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2020. gada 26. novembris, 19:46:33 »
Neatradu neko... Vispār LMT sūtījumiem nevajadzētu nonākt spamkastē, jo sūta tak rēķinus un savus akciju piedāvājumus - viss pienāk normāli iesūtnē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2020. gada 26. novembris, 20:27:21 »
Man nav nekāds Amigo, bet īsziņa atnāca. Vēk neesmu iedziļinājusies.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #33 : 2020. gada 26. novembris, 20:48:54 »
Alstere, tas priecē. Tad jau varbūt man izdodas saglabāt all inclusive par 8 eirām.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2021. gada 12. februāris, 21:00:19 »
Man nekāda brīdinājuma infa tā arī nepienāca, bet ar 2GB un attiecīgi augstāku tarifu no 1.janvāra esmu aplaimota  :angry:  Aizsūtīju viņiem reti niknu ziņu, ka vai nu agrākais tarifs, vai eju pie Bites. Un patiesībā tas pat nav vairs blefs, šobrīd esmu noskaņota tā, ka tiešām aiziešu. Principā, dēļ viņu bezkaunības.

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2021. gada 12. februāris, 21:36:19 »
man 2,03 eur vairāk
Diez vai tādēļ kasīšos

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2021. gada 13. februāris, 17:54:52 »
Nuja, it kā jau kas tur 2 eur. Tiešām summa, ko izdod neiespringstot, un mēneša griezumā toč nepamanītu. Bet man uzsit asini, ka tā vienkārši paceļ tarifu no 8 eur uz 14. Vienā mierā. Mēs jūs aplaimosim ar 2 GB, vienalga, gribat to vai ne. Un man pat brīdinājuma ziņu neatsūtīja. Par to škrobe, par attieksmi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2021. gada 13. februāris, 18:31:45 »
Standarta līgums uz 2 gadiem. Privātpersonai īzī pasākums ik pa 2 gadiem nomainīt operatoru.
Visus sakost!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #38 : 2021. gada 13. februāris, 18:36:43 »
Varbūt tiešām citu operātoru? Bitei ar 2gb - 11,50; tele2  ar 1,5gb - 10,99

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2021. gada 13. februāris, 18:58:42 »
Pagaidīšu, ko atbildēs uz manu burkšķi. Ja nepiekritīs par agrāko tarifu, gočpendel, pāriešu pie Bites.

Atslēdzies dip

« Atbilde #40 : 2021. gada 13. februāris, 19:08:21 »
kvadra, Tu jau agrāk esi gājusi prom? Tev LMT, ja?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2021. gada 13. februāris, 19:40:37 »
Neesmu staigātāja, vienmēr esmu turējusies pie LMT pārklājuma kā kvalitatīvăkā.  Pašos pirmsākumos man bija OKarte, tad LMT pieslēgums, tad Amigo pieslēgums ilgus gadus. Līdz kamēr LMT apēda Amigo, un es atkal nonācu pie LMT.
Varbūt laiks pamēğināt ko citu. Pret Teli man ir aizspriedumi, bet Biti varētu mēğināt.

Atslēdzies dip

« Atbilde #42 : 2021. gada 13. februāris, 20:42:04 »
Ja neesi staigātāja, tad vienu reizi vari darīt. Varbūt, ka Tava vēstule ko dos. Bet, visticamāk. ka nē. Jo tur esot tāda sistēma - Tev jāiet pie cita operatora. Un tad uzreiz LMT kaut kādā nodaļā ienāk signāls un viņi uzsāk Tevis pierunāšanas kampaņu. Piedāvā izdevīgus variantus. Man tā bija. Kad draudēju iet pie cita, 0 emociju. Man viena darbiniece (LMT) pastāstīja par šo sistēmu. Iesniedzu iesniegumu par pāriešanu, nākamajā dienā viss tika nokārtots uz man labvēlīgiem noteikumiem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2021. gada 14. februāris, 02:40:53 »
Iesniedzu iesniegumu par pāriešanu
Tas ir kā? Citam operatoram, lai ņem mani pretim? Šie būs gatavi ņemt, un tad es slēgšu atpakaļgaitu? Šitais mani mulsina, jo šķiet kaut kā nesmuki pret to operatoru...  :?:  Kāda tā procerūra?

Atslēdzies dip

« Atbilde #44 : 2021. gada 14. februāris, 08:32:51 »
Skaidroju. Pēc dažām sarunām ar LMT (arī minot pāriešanu pie cita operatora), man viena darbiniece (ne pa telefonu) pateica, kas jādara.
Tātad. Aizgāju pie Bites vai Amigo (neatceros). Pateicu, ka gribu pāriet pie viņiem. Mani piereģistrēja. Sākās pāriešanas procedūra. Ja česna, es negribēju iet prom no LMT. Mierināju sevi ar domu - ok, pabūšu 1 mēnesi bitē, tad iešu atpakaļ uz LMT, jo nekas jau zaudēts netiks. Cik garš, tik plats. Bet jā, šī neērtības sajūta. Nu ko nu es tā. Nesmuki, vai zinies.  :mrgr:

Pēc dienas vai divām atskan zvans no LMT. Kas i ko? Kas ta noticis? Kāpēc, kāpēc? Ai, ai, ai. Bet ja mēs jums piedāvātu šitā? Un piedavājums labāks nekā es cerēju. Piekritu. Un man nekas nebija jādara. Ar vainīgām acīm pie bites nebija jāiet. LMT visu nokārtoja.

Nu kaut kā tā.