Autors Tēma: Kārtējais McQueen  (Lasīts 1588 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Kārtējais McQueen
« : 2014. gada 09. novembris, 20:30:06 »
Cerēju, ka būs jau izaudzis no vāģiem, bet atkal paprasīja makvīna kūku

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Pūka

Re: Kārtējais McQueen
« Atbilde #1 : 2014. gada 09. novembris, 21:21:33 »
Nu pff mums riktīgs kūku boss!

A vot es gribu detaļas redzēt, arī palielinot man bilde par mazu!

Ar ko tas viss pārvilkts, vai tas saucas cukura mastika un kā to gatavo mājas apstākļos?  Ļoti smuki!

ar ko melnie kvadrātiņi iekrāsoti?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #2 : 2014. gada 09. novembris, 22:38:43 »
Skaists un efektiigs darbs. Malacis!
Bet par shii veida torteem kaa taadaam... Muuspusee tamliidziigi maakslasdarbi ir lielaa cienjaa. Kaadi tik veidojumi nav redzeeti - cits par citu kraashnjaaki, cits par citu skaistaaki. Man patiik paskatiities - kaa uz maakslas darbu, bet apetiiti man gan shaads skaistums nerosina. To reto reizi, kad sakaarojaas kaadu maaaziiiitinju tortes gabalinju, labpraat apeedu kaut ko vairaak naturaala skata.
Uz muusu kaazaam gan ar bija pasuutiita shaa tipa kaazu torte. Viira maasa pierunaaja. Un, ja godiigi - es pat gabalinju nepagarshoju.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 09. novembris, 22:55:44 »
Pag, pag, to mashiinu tak tu netaisiiji pati? Mans beerns arii ir lightening McQeen fans.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2014. gada 10. novembris, 08:08:43 »
Un kas kūkai iekšā? Biskvīts? Ar pildījumu?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 10. novembris, 09:16:15 »
Sastāvēja no vienas porcijas yellow cake: http://www.marthastewart.com/897987/classic-yellow-cake-batter
Izceptas vienā lielajā pannā, paŗgrieztas uz pusēm šķērseniski.
Starp abām biskvīta plāksnēm bija 1gl saldais krējums, 2 kārbiņas leišu maskarpone, 1 paciņa igauņu rikota, 3 sasmalcinātas perski sīrupā pusītes + viena bundža sasmalcinātu mango sīrupā, klāt papildus arī sīrups pieliets, ~2ēdk pūdercukurs, 1ēd.k. vaniļas cukurs.
Apsmērēts viss ar šokolādes sviesta krēmu (200g sviests, 3 glāzes pūdercukurs, 1/2glāze kakao, 2tk vaniļas cukurs un 4ēd.k. saldais krējums).
Pārklāts ar cukura mastiku divās krāsās.

McQueenam: 3 glāzes šokolādes rīsu kraukšķi, sajaukti ar ~15gb izkausētiem Haribo maršmeloviem. No masas izveidota forma, kas apsmērēta ar augstāk minēto šokokrēmu, formīgākās vietas uzturētas ar cukura mastikas implantiem. Pārklāts ar cukura mastiku, visas detaļas arī no tās pašas.

Mastiku tik bieži neizmantoju, tāpēc pati netaisu - pērku gatavu tādās krāsās, kas ir vajadzīgs lieliem laukumiem, bet mazajām detaļām pati iekrāsoju balto.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 10. novembris, 09:19:14 »
Lynx, pa lielam, ja ir pasūtīta nevis lielākā beķerejā, bet no uzticama mājražotāja, tad visticamāk, ka kūka ir gana naturāla. Tiesa arī krietni dārgāka, jo viss ir svaigs, nevis no saldētavas :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #7 : 2014. gada 10. novembris, 15:52:18 »
pff - manaa miestaa vispaar taadu lielrazhotaaju nav. Visi saveejie un gatavo kaa prieksh saveejiem. kad teicu naturaalaaku , nedomaaju izmantotos produktus, bet tortes izskatu. Man patiik shaada veida tortes kaa maakslas darbi un no sirds apbriinoju cepeeju talantu.
Bet man, kaa visa veida saldumu absoluutam nemiileetaajam, ja retu reizi sakaarojas kas tortveidiigs, dodu priekshroku cita veida izstraadaajumiem - kaadam chiizkeikam, auglju kuukai vai kam tamliidziigam. Un obligaats nosaciijums - iespeejami mazaak saldiem.