Autors Tēma: Svaigs gurķis  (Lasīts 1833 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Svaigs gurķis
« : 2014. gada 09. novembris, 21:44:50 »
Rimi pirktais gargurķis garšo traģiski, pat sasālīts un sapiprots garšo pēc suņa ...

Kur pirkt labus svaigos gurķus?

Atslēdzies Minne

Re: Svaigs gurķis
« Atbilde #1 : 2014. gada 09. novembris, 21:58:22 »
Diemzheel par svaigu gurkju pirkshanas vietaam nezinu teikt, bet, ja gadiijumaa, Tu nezini, kaa norealizeet savu neeedamo gurkji, man ir recepte gurkju meercei, iespeejams, tas nosleeptu to sunja garshu, jo meerce garsho peec seeneem :))

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 09. novembris, 22:04:28 »
Gurķu sezona ir beigusies.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2014. gada 10. novembris, 00:29:23 »
Domāju, Centrāltirgū vēl varētu būt atrodami mazie pumpainie, protams, ne vietējie, bet ēdami. Lielveikalu ziemas sezonas gargurķi toč nav pārtikā lietojami.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2014. gada 10. novembris, 13:24:20 »
Diemzheel par svaigu gurkju pirkshanas vietaam nezinu teikt, bet, ja gadiijumaa, Tu nezini, kaa norealizeet savu neeedamo gurkji, man ir recepte gurkju meercei, iespeejams, tas nosleeptu to sunja garshu, jo meerce garsho peec seeneem :) )

Receptīti studijā :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2014. gada 11. novembris, 13:26:28 »
Smalki sagriezh videeji lielu siipolu, pasutina uz pannas elljaa liidz caurspiidiigumam, pieliek saspiestu kjiploka daivinju, pielej uudeni, lai suut un nepiedeg. Smalki sagriezh garo gurkji ripinjaas (es riiveeju uz rupjaas riives), pievieno, sutina, kameer viss gandriiz putraa un tumiigs. No garshvielaam lieto saali, piparus un kjimenes (labaak maltas, bet nepaarforseet). Kad viss labi pljuriigs, pielej nedaudz etikja, tad skaabo kreejumu kraasai. Un veel bagaatiigaakai garshai beigaas veel saldo kreejumu. Labu apetiiti!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2014. gada 11. novembris, 13:46:54 »
Smalki sagriezh videeji lielu siipolu, pasutina uz pannas elljaa liidz caurspiidiigumam, pieliek saspiestu kjiploka daivinju, pielej uudeni, lai suut un nepiedeg. Smalki sagriezh garo gurkji ripinjaas (es riiveeju uz rupjaas riives), pievieno, sutina, kameer viss gandriiz putraa un tumiigs. No garshvielaam lieto saali, piparus un kjimenes (labaak maltas, bet nepaarforseet). Kad viss labi pljuriigs, pielej nedaudz etikja, tad skaabo kreejumu kraasai. Un veel bagaatiigaakai garshai beigaas veel saldo kreejumu. Labu apetiiti!

ar etiķi, sāli un krējumu var apēst jebkurus atkritumus  :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2014. gada 11. novembris, 13:52:11 »

ar etiķi, sāli un krējumu var apēst jebkurus atkritumus  :rofl:

Vispaar recepte domaata normaalam standarta gurkjim, bet varbuut der arii atkritumiem. Jekuraa gadiijumaa - lai labi garsho! Beee!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2014. gada 11. novembris, 20:08:47 »
Vsjo, problēma atrisināta. Izgāju uz risku un gurķa vietā salātos šodien bija ... cukinī ... ideāli! Laikam gurķis man vairs nav aktuāls, ja vien ne no dobes/vagas pa taisno ;)

Tomāti, cukini, avokado, sīpols, tuč ... tuč .. olīveļla, balzamiko/citrons, peppers un lielgraudu sāls druska. Vsjo, ij citu neko nevajag ...

Lai tas gurķis iet pa skuju taku ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2014. gada 11. novembris, 20:56:38 »
Taa ir gudraak. Un nepeerc gurkjus negurkju laikaa. Iedomaajies, ciiik gardi tie buus pavasarii? :big_hug:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2014. gada 11. novembris, 21:08:39 »
Jā, bet cukini svaigus man nebija ierasts ēst. Un otra puse šodien skatījās kā uz pajoliņu un man liekas, ka vēl pie kases bija ar mieru skriet un samainīt :D

Tagad saka - tīri labi :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2014. gada 11. novembris, 21:22:56 »
Vienmeer kkas notiek pirmo reizi :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #12 : 2014. gada 11. novembris, 21:41:21 »
 :rocking: :big_hug:

Atslēdzies Mogo

« Atbilde #13 : 2014. gada 14. novembris, 09:21:28 »
Jaa, gurkji tagad negarshiigi, bet kas janciigi- kad vienu briidi angljos dziivojos, tur biezhi vien ledusskapii ieliktais gurkjis bija sasalis. Vot, briinumi. Ne jau saldeetavaa, bet parastaa ledusskapja plauktaa. Kaut kaa radaas paranoja, ka tur nez kaada kjiimija sapichkaata, jo maajaas vienmeer gurkjus tureeju lskapii un nekad taadi briinumi nebija pieredzeeti