Autors Tēma: Vudijs Allens - "Wonder Wheel" (2017)  (Lasīts 616 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Vudijs Allens - "Wonder Wheel" (2017)
« : 2017. gada 12. decembris, 14:58:26 »
Kaut arī Vudijam ir 82, šis žiperīgais žīdiņš mūs joprojām priecē ar savām filmām! :)
"Brīnumu rats" - jaunākà!
Galveno filmas aktierisko pusi paveic mana mīlulīte Keita  Vinsleta(1975) - man ir vājība pret šajā gadā dzimušajām aktrisēm (arī Kotiljāra, Džolija) :).
Vēl filmējas Džims Beluši, Džūna Temple un Džastins Timberleiks.
Par Džastinu var piebilst, ka viņš ieņem paša Vudija vietu viņa filmās...agrāk, kad Vudijam nebija vēl 80, tad viņš pats pa ekrānu...tagad sapratis, ka par vecu, tad savu lomu uztic jaunajiem!...ir tak forši Vudijs= Timberleiks ! ;)
Par filmu... Allens ir labāks scenārists kā režisors....šī filma var kļūt par perfektu teātra lugu...Nacionālais taisīja Osedžas zemi, tagad ar Brīnumu ratu - uz priekšu! ...bùs spēlmaņa nakts nominācijas..kura varētu būt Vinsletas lomas aktrise ? lieku uz Doveiku! :)
Ai, ko es te muldu - ejiet un skatieties! :)

Atslēdzies Nāra

Re: Vudijs Allens - "Wonder Wheel" (2017)
« Atbilde #1 : 2017. gada 12. decembris, 15:33:25 »
Aizgāju nejauši (sajaucu "Brīnumu ratu" ar "Izklaides parku"), nebiju neko dzirdējusi par šo filmu (kopš N.N. vairs nav - nezinu, kur smelties). Man 2 nedēļu laikā 2 filmās - Vinsleta. Tā ka biju šokā, ka esmu uz nepareizo filmu, tad Vinsletu sākumā pat neatpazinu ! :D Parādījās titros Vudijs - nomierinājos, ka esmu uz normālu filmu nejauši atnākusi. Trakums - tas puisis bija Timberleiks??Neatpazinu...hmmm...neesmu gan liela viņa fane. Pats Vudijs tad laikam neparādījās? Man likās, ka fonā pazibēja.
Filma на любителя, ierindnieks var nesaprast :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2017. gada 12. decembris, 17:02:26 »
Es vēlreiz saku - filma patiesībā ir lieliska luga ar galv.aktrises nominācijām visos konkursos...paskatījos, ka Doveikai tikai 37 gadi, bet filmas varone svin 40...nu, kad iztulkos, iestudēs Nacionālajā - tieši laikā ! :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2017. gada 17. decembris, 23:44:05 »
 Ģimenē esam 2 Vūdija filmu fani. Paldies par ieskatu,saintriģēji!