Autors Tēma: Kārdinātāja  (Lasīts 4084 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Kārdinātāja
« : 2017. gada 16. decembris, 00:53:00 »
Uzskrēju virsū šim te

http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/latvijas-kuplako-krusu-ipasniece-kardina-nieciga-bikini.d?id=49543393

Laikam jau vietējiem vīriešiem (bet dāmas arī lūgtas izteikties) jājautā - vai tiešām kas tāds spēj iekārdināt? Vienkārši interesanti.. :scratch: Es nespēju iedomāties nevienu savu vīrieškārtas paziņu, bet varbūt tomēr?

Atslēdzies mellene88

Re: Kārdinātāja
« Atbilde #1 : 2017. gada 16. decembris, 02:27:41 »
nuu vispār, te man liekas neko kritisku nedriikst teikt :rofl: ..jo man uzreiz galvā skan-  a tev skauž??? :taunt: :taunt:

ja nopietni..man liekas briesmīgi  :thinking: un maķenīt žēl cilvēka. bijusi visai glīta un piemīlīga...tagad kļuvusi par uzpūstu briesmonīti...

esmu ar sev tuvumā esošiem vīriešiem apspriedusi šo tēmu... varbūt viņi melo acīs skatīdamies, bet neviens netazīst šādus objektus,kā iekārojamus.
Ak jā..skatās gan... bet tas ir no tās sērijas- izskatās tik briesmīgi,ka nevar acis atraut.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2017. gada 16. decembris, 08:20:36 »
Nezinu, kas tur skaists un kārdinošs. Vismaz es neko estētisku tajā bildē nesaskatu. Un neredzu, par ko man būtu jāapskauž tā meitene.

Nenoliedzami, ja tāds brīnums pa pludmali pastaigātos, tad uz viņu blenztu ne tikai vīrieši, bet arī dāmas. :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2017. gada 16. decembris, 09:14:40 »
Es ticu, ka kārdina. Ne velti viņi maksā par to, lai tā būtu..
Un te jāatceras, ko Zigītis teica, ka tas, kas sievietēm liekas ārprāts, vīriešiem ir pavisam citādi. Ne jau visiem vīriešiem, protams. Un ieinteresēti viņi ir, pat tad, kad saka - fui, ārprāts, kā tā var. Un naivi domāt, ka skatās, lai šausminātos, smieklīgi. Jā, ticu, ka reālā dzīvē viņiem to nevajag, bet paskatās labprāt.
Un visādos krievu šovos un raidījumos viņi neslēpj, ka patīk, un viņi par to maksā.
Veselības ziņā meitenes žēl, jo gan jau nav labi tās neskaitāmās operācijas.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 16. decembris, 09:23:14 no Broņa »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2017. gada 16. decembris, 09:24:57 »
Oi Minne, kuru tu te prasi izteikties, tos dažus večus virs 50, kas te mētājas, vai pašpietiekamās dāmītes?  Diezi vai te ir mērķauditorija...

Par bildi - katram podiņam savs vāciņš, nebūtu pieprasījuma, nebūtu šādu "skaistuļu". Atzīšos grēkā - es arī blenžu, ja šādi tipāži, pat uz pusi šādi, gozējas blakus vecim ar gandrīz vai obligāti zelta kāpurķēdi ap kaklu, resā uz siltām zemēm. Tas ir tik fascinējoši, šī vajadzība pēc uzmanības, šis skatiens, kas vēsta reizē "nu ko jūs blenžat" un "es te esmu zvaigzne, skatieties"... Un tagad atzīšos vēl lielākā grēkā - man šausmīgi gribās pateikt "pēk pēk", ejot garām....

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2017. gada 16. decembris, 09:47:20 »
Ja ir, kas pērk gumijas sievietes, tad pērk arī šitādas. Vismaz silta.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2017. gada 16. decembris, 10:20:42 »
Uzskrēju virsū šim te

http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/latvijas-kuplako-krusu-ipasniece-kardina-nieciga-bikini.d?id=49543393

Laikam jau vietējiem vīriešiem (bet dāmas arī lūgtas izteikties) jājautā - vai tiešām kas tāds spēj iekārdināt? Vienkārši interesanti.. :scratch: Es nespēju iedomāties nevienu savu vīrieškārtas paziņu, bet varbūt tomēr?

1. Minne, tā raksta un foto mērķauditorija nav vīrieši, bet gan sievietes. Ar aprēķinu "Minnei sāks šķist, ka vīriešiem tādas patīk. Viņai sāks velni čukstēt ausīs: "Tev arī tādas vajag! Viņa ir zvaigzne! Viņai pievērš uzmanību! Bet kas bez tādām krūtīm un lūpām esi Tu?" Minne atnāks pie mums un būs gatava šķirties no jebkuras naudas, lai tikai viņai viss būtu tāds pats."
2. Man no malas šķiet smieklīgi vienmēr, kad kāds kirkorovs PATS SEVI nosauc par zvaigzni. Tādiem visbiežāk dzīve un personiskie kompleksi spiež rīkoties pēc doktora Gebelsa principa - 1000 reižu pateiksi - noticēs.

3. Jā, varbūt spēj, bet ne uz ko vairāk, kā tas, kas ir redzams (tiek pasniegts), - uz vienreizēju nogrūšanos apkopējas inventāra telpā. Lai gan, Emīlija pareizi teica, - kāds podiņš, tāds vāciņš.

Bet par tiem čaļiem ar zelta ķēdēm ... Nu, ir, cik zinu, arī viņu vidē nopietni cilvēki, kam to visu nevajag, un ir līdzskrējēji (tipa ielu "karaļi" ar sagrabējušiem BMW) puskoka lēcēji, kuriem gandrīz viss tiek vērtēts pēc "престижно - непрестижно" principa (uzņēmējdarbībā sevi pierādīt kā līderus īsti nespēj, tāpēc lietā tiek likta izrādīšanās). Te, ja blakus ir tāds, tad, iespējams, ne tāpēc , ka "zvaigzne" ir nepieciešama baisi, bet gan tāpēc, ka "Saņam arī ir, bet viņa "zvaigznei" pupi mazāki nekā manējai."
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies dip

« Atbilde #7 : 2017. gada 16. decembris, 10:24:48 »
Protams, ka spēj iekārdināt. Katrai lietai ir sava mērķauditorija. Un cilvēks savos instinktos jau nu nav baigi evolucionējis. Daba prasa savu. Krūtis, lūpas - tie ir relišeri, signāllampas. Nedomāju, ka vīrietis tādu izvēlēsies kā savu bērnu māti vai sievu-piekalpotāju, bet dažām citām opcijām - noteikti.

Ja pati sieviete sev patīk - ko vēl vairāk?

Mani tikai mulsina - vīriešiem nav bail, ka tās krūtis var uzsprāgt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2017. gada 16. decembris, 10:27:13 »
Man arī par to uzsprāgšanu uzreiz jādomā, ko tādu ieraugot. Ba-bah -un silikons sāk tecēt

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2017. gada 16. decembris, 10:36:57 »
Mani tikai mulsina - vīriešiem nav bail, ka tās krūtis var uzsprāgt?

Atbilde - no sērijas, vait' kāds tai brīdī iedziļinās jautājumos: "Lūpene izsmērēsies", "kleita saburzīsies", "zeķubikses saplīsīs"?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2017. gada 16. decembris, 10:53:15 »
Nu, ja visas dāmas grib apskatīt metru garu locekli , kā Markesa varonim "100 vientulības gados", tad apskatīt tos balonus arī var...
Cik dāmas reāli grib sex ar metru garo?..tik pat veči grib tās mega krūtis....es varbūt vienu reizi, lai pēc tam jums šeit uzrakstīt un pastāstīt kā bija !   :P

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #11 : 2017. gada 16. decembris, 10:59:10 »
Vēl viena atbilde Minnei no manis personīgi.
Zini, ceļā uz ideālu izskata ziņā ir viena daļa, kad rezultāts tiek uztverts kā "skaista, vēl skaistāka, ļoti skaista, gandrīz ideāla" ... un vienā brīdī, ejot vēl tālāk, tas cilvēks sāk tikt uzskatīts vairs ne par sievieti, bet jau par kko LĪDZĪGU cilvēkam. Par krūtīm - nepateikšu, bet viena daļa to, ar pārpumpētajām lūpām, no manas puses tieši tā tiek uztvertas, - kā cilvēkveidīgas būtnes. Un, tā kā man piemīt visādas dīvainības un trūkumi, bet ... zoofils vai citplanētiešu kniebējs gan ne drusku nejūtos, tad tādos variantos ... nez' vai pat stāvētu.  :blushing:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2017. gada 16. decembris, 11:51:03 »
Foršas krūtis forši iegulst plaukstā.
Bildē radzamās mani neerektē :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2017. gada 16. decembris, 14:02:28 »
Jā, es te tieši fizisko aspektu domāju, jo no virsraksta tā uztvēru - kārdināt, uzbudināt, likties seksuāli garšīgi

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #14 : 2017. gada 16. decembris, 14:33:45 »
Uzskrēju virsū šim te

Vajag mazliet iepazīties ar Rietumu kultūras mantojumu pirms lielpupunais sievietes nodēvēt par kārdinātajam ;) Rietumu kultūras mantojumā, pamatā jau Dienvideiropas, kārdinātājas sauc par Sukubām  un attiecīgie pretēja dzimuma , t.i., vīrišķie tēli Inkubiem :)  Sukubām viena no īpatnībām viennozīmīgi ir seksuāla pievilcība , kas diemžēl mainās atkarībā no kultūras - mūsdienu Sukubas vairāk defilē pa mēli nekā ir seksa žurnālu lapās. Sukubu pamata ietekme galu galā ir ir psihi, proti, Sukuba darbības rezultātā vīrietis ir [dzēsts teksts] nervozs, atkarīgs, apsēsts, nepārliecināts cilvēciņš.  Proti, tā pamatdabība ir dzīvības enerģijas izsūkšana. Un vīrieši ir vairāk gatavi turēties pretī Sukubām, nekā sievietes Incubiem ;)

Brīdinājums: Neiepīt savos pētījumos foruma personāžus!
S.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 16. decembris, 14:37:24 no Spārka »