Autors Tēma: LNac.teātris-Gribu ziemu.Īstu.  (Lasīts 567 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

LNac.teātris-Gribu ziemu.Īstu.
« : 2017. gada 17. decembris, 23:53:49 »
 Bijām draugiem biļetes uzdāvinājuši,īsti nebijām iepriekš dzirdējuši par šo koncertu.
Visnotaļ jauki,atmosfēra draudzīgi intīma,Jaunajā zālē.
Aizrāva pašu jauniešu dzirkstīgums,arī programmas mix stils. Izsmējāmies no sirds,daudz negaidītu momentu,skatītājiem izsauca gaviles un aplausus. Muzikāla dažādība. Izpalika dzeja un patētiska deklamēšana. Un Kazāks pats visā iekšā.
Katrā ziņā,šis laikam būs arī citugadu mūsu svētku pasākumu plānos.

Atslēdzies reno

Re: LNac.teātris-Gribu ziemu.Īstu.
« Atbilde #1 : 2017. gada 18. decembris, 00:49:08 »
labi, ka tiek vaļā no tā baltā sniedziņa uz skujiņām -viss tā sērīgi
Ir tak jāpriecājas -dzimšanas diena!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2017. gada 18. decembris, 09:14:57 »
Prieks dzirdēt :) Šis koncerts/izrāde ir tas, ko es visiem iesaku, bet reti kurš man notic:) Bet, ja notic, tad , protams, ir sajūsmā. Bet netic tač! Skatās man acīs, saka - apnikuši visi tie ierastie koncerti, bet tomēr gribās ko jauku un svētku noskaņā, bet ai, nē, Nacionālais teātis, nē, tur eju reti, Jaunā zāle, kas tas tāds, nē, tur es neeju nekad.... :) nu ko, paši vainīgi:)

Forši, ka biji!  Šo pasākumu veido tā sauktā Īsto komanda. Viņiem pirmais bija Īstais Jaunasgads, tad Īstie Jāņi, tad Īstais teātris, Īstā bērnība. Visas burvīgas mirdzošām acīm, ar pacienāšanos, dziesmām stāstiem, superīgi.  Šis "Gribu ziemu. Īsto" ir jau trešo gadu, tāpēc es šogad negāju, jo jau divreiz redzēju :(:( Ceru, ka nākamgad būs jauna Īsto programma!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2017. gada 18. decembris, 13:45:38 »
Aha,paldies,hm@ !
piesekoshu vinju naakamajaam programmaam. Vinji tieshaam bija Iistie!