Autors Tēma: Pēcsvētku kurbažņi...  (Lasīts 820 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Pēcsvētku kurbažņi...
« : 2017. gada 19. decembris, 11:46:58 »
Plac!!!!!
Man jau pirmie ienākušies  :fryingpan: pie visa tā,ka neciešu apdāvināšanos..tomēr kāds vienmēr pamanās kko uzdāvināt..jo tik patīkami gādāt dāvaniņas un man patīk dāvināt(lasīt lišķīgi mīlīgajā tonītī) !!!
Esmu jau minējusi,ka mans uzskats labāk nedāvināt neko nekā dāvināt kko,lai tik būtu dāvināts.
mums paziņu vidū izceļas ģimene kura dāvina visiem!!!!..oky tur ir jocīga domāšana šai sakarā, ne par to šoreiz stāsts, lai gan tas izskaidrotu dāvināšanas māniju... pats galvenais,ka pēcāk ir stenēšana ,kā nevar atrast piemērotas dāvanas 20it klientiem, kurus uz apdavināšanos paši vien ir ieradinājuši un draugiem un radiem un paziņām un kā jau no janvāra sāk meklēt dāvanas nakamajiem ziemsvētkiem, jo maks tak nevelk visu vienā mēnesī  :rat:
karoč...te var likt sūdzības par davanām un dāvanu laiku :D pieļauju,ka daudz jau nebūs...:)
šogad man jau ir uzdāvināts stulbs zvēriņš kuru ieslēdzot tas atkārto dzirdēto tekstu !!!!
vīram pelnutrauks mašīnai, zinot to,ka neviens un nekad mašīnās mums nepīpē...
bērniem končas salaveču formā ..nu tik stulbas(un zinu ka negaršīgas).. bet oky tās kkur pa svētkiem atdosim tālak..lai gan ar ko vainīgs tas ,kuram tās gribēšu ieskapēt?? :scratch:

jēiii labdarības veikalos un ebayā pēcsvētku laiks rullē:)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Pēcsvētku kurbažņi...
« Atbilde #1 : 2017. gada 19. decembris, 11:52:24 »
Imants Ziedonis 1974. gadā rakstīja "Epifānijās": "Man tie ir dāvināti, man tātad vēlēti un novēlēti. Visi šie mazie cālīši, grabulīši, cibiņas, cabulīši; čiekuru putniņi, kam astē pūciņa, peņģerota lieluma muciņa, mazs noplucis Lāčplēsītis, mazītiņa Spīdoliņa, lellītes, koka brošiņas, kaut kāds mazs dzintara pirdieniņš un plastmasas mušiņas – viņi ir pievilkušies pilna māja."