Autors Tēma: Banka prasa info  (Lasīts 4381 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Banka prasa info
« Atbilde #15 : 2017. gada 21. decembris, 11:06:51 »
Kāda velna pēc pie visādu mobilo id esamības lai vēl cackātos ar kodu kartēm? Tas mani  kretinēja pie digipassiem: ja tas štrunts nav līdzi, tad nevar pat kuponu lapā neko par 50centiem nopirkt ...  :fryingpan:

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2017. gada 21. decembris, 11:11:30 »
Samuldēt jau būtu varējusi, bet ka tas muldējiens beigās pret mani pašu nepavēršas, jo jautājumu beigās protams tu ar savu ielikto ķeksi apliecini, ka informācija ir patiesa un pareiza. Beigās man vēl pateiks - nu bet, kā : jūs tā pati norādījāt.
es, ja godīgi, vnk neatceros, ko es kurai bankai tur esmu pateikusi/sarakstījusi...tāpēc dažādām arī tas anketas, iespējams, atšķiras... so what? Lai to visu izanalizētu, jau būtu aš speciāla programma jātaisa, jo manuāli - da pat VIDam nav tik daudz darbinieku, lai katrs spētu izsekot vairāk kā 5 tādus kā es...
Mūsdienu informatizācijas laikmetā man šķiet efektīvāka sistēmas sabotāža ir nevis slēpties, bet piegāzt to ar ļoti daudz bezjēdzīgas info, kurai kkur pa starpu vrb pat ir kkas jēdzīgs, bet neviens netērēs dēļ manis tik daudz resursu, cik vajadzētu, lai pareizi atsijātu graudus no pelavām ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2017. gada 21. decembris, 12:51:07 »
Neko neesmu pildījusi, pa internetbanku dzīvoju katru dienu. Vai arī sen esmu to aizmirsusi. Moš autore tur tik rets viesis,ka viņai ir ieviesta feiskontrole

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2017. gada 21. decembris, 13:10:02 »
Neko neesmu pildījusi, pa internetbanku dzīvoju katru dienu. Vai arī sen esmu to aizmirsusi. Moš autore tur tik rets viesis,ka viņai ir ieviesta feiskontrole

:) nuja - staigā te visādi pa mūsu banciņu, pēc tam "iestādes" jautājumus uzdod... :D

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2017. gada 21. decembris, 13:15:32 »
Vai arī sen esmu to aizmirsusi.
Mums jau 2016.g ir diskusija par šīm anketām, laikam pat 2.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2017. gada 21. decembris, 16:53:15 »
Nepildīju, nepildīju to anketu, līdz kkādas vajadzības pēc biju spiesta tai bankā iegriezties. Ā, laikam pasi biju nomainījusi, tāpēc. Man saka - jums anketa nav aizpildīta, jāaizpilda... es jums palīdzēšu, tūliņ aizpildīsim. Pārjautāja laikam tikai par darbavietu, vai nav mainījusies, pārējo pati kkā sapildīja, i miers.
 Domāju, bankas pašas nav laimīgas, ka tām uzspiesta šitā policejiskā papildslodze, bet ķeksītim vajaga, ko padarīsi...   

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #21 : 2017. gada 21. decembris, 19:11:02 »
Uz jautājumiem šajā gadījumā ir jāatbild aptuveni šādā stilā.

Citiem vārdiem, cik nejēdzīgi jautājumi, tik nejēdzīgas atbildes. :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 21. decembris, 19:16:04 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #22 : 2017. gada 22. decembris, 11:00:08 »
Citāts
nuja - staigā te visādi pa mūsu banciņu, pēc tam "iestādes" jautājumus uzdod...

Es pie tiem visādiem - noluņojos, neaizsūtīju laikus info uz kurieni, lai jauno karti sūta un dabūju iet uz banku - izrādās man pase mainījusies, bet banku informējusi neesmu (karte ne algas kontam, reti izmantota, bankā degunu rādīt nejūtu vajadzību); izrādās šiem info par dzīvesvietu nav (šo nesapratu, kā tā)... Nu tā jau esot - viss internetā, tomēr reizi gadā bankai atrādīties vajadzētu :P

No amount of advance planning will ever replace dumb luck