Autors Tēma: Melburna  (Lasīts 1569 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Melburna
« : 2017. gada 21. decembris, 15:11:23 »
http://apollo.tvnet.lv/zinas/visur-lidoja-cilveki-aculieciniece-par-melburnas-incidentu/817700

nedēļu atpakaļ vēl rakstīju, ka jābrauc uz Austrāliju - tai valstī vispār nekas nenotiek. Un še tev, lūdzu ;o(
Šamiem arī ziepes... Nu vienīgais, ka kaut kā neticu par terora aktu, varbūt vienkārši cilvēkam pie stūres slikti palika. Vai arī  pasaule jūk nost... tad nu tiešām tikai uz Antarktīdu, vai neapdzīvotu salu. Kaut gan, tās jau laikam visas ir izpārdotas. 

kaut gan nē, principā vismazāk briesmām pakļauta Latvija. Pie mums pat tie ieceļotāji - patvēruma meklētāji  ne par kādu naudu negrib braukt. Vai arī atbrauc, redz, ka te nav aršana un pazūd siltākās zemēs. Un tagad vēl totāla cenu celšana visam, kas tiek pārdots un neviens no pilsoņiem nevarēs atļauties šai valstī dzīvot. Vēl kādu gadu jāpagaida un valstī paliks VIDisti + 100 gudro un pāris apjukušu teroristu, kuri nevarēs vienoties, kam lai pirmajam brauc virsū... Ak, lai mums visiem veicās

Atslēdzies tex

Re: Melburna
« Atbilde #1 : 2017. gada 21. decembris, 16:26:03 »
Dažās versijās: arestēts bārdains vīrietis... es ar to, protams, nekur netēmēju...

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2017. gada 21. decembris, 16:35:18 »
imigrants no afganistānas

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2017. gada 21. decembris, 16:40:21 »
Likumsakarīgi tas viss.

Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?