tā atskaitos - pamodos četros naktī un izdzēru pēdējo( otru) ibumax tableti. No rīta bija skaidrs, ka Ziemassvētki kaķim zem astes. Pie ārsta iet nav jēga- vispirms, šodien pēdējā pirmssvētku darba diena, un nav prāta darbs sēdēt zobu ārsta krēslā, kad tev mutē lūr kāds vieglā žvingulī - nafig man tās sado-mazo izpriecas. Otrkārt sāpēja ne jau zobs bet smagana (vispār jau puse no žokļa). Līdz ar to es nejūtos zobu ārsta mērķa auditorija. Tāpēc savācu maisu ar dāvanām (radiem) un gāju kasīt no mašīnas ledu. Kas interesenti - kad veicu tās fiziskas manipulācijas, smagana gandrīz pārstāja sāpēt. Bet ledus beidzās un sāpēt sāka no jauna. Aiztesu pie mammuča, visus apsveicu, atstāju zem egles maisu ar pārsteigumiem un pateicu, ka neesmu droša, ka šogad vēl tiksimies, jo ar tādiem zobiem (un smaganām)sēsties pie svētku galda nav Labais tonis. Un tad pa taisno uz aptieku ar iespējamo zāļu sarakstu. Tur es biju gatava nopirkt visu, lai tikai reiz tas viss beigtos. Beigās no aptiekas es izgāju ar Ibustar tabletēm, Stomagels -smēri, Faringospray - izsmidzināmo līdzekļi un Oral-B uzlādējamo zobu elektrobirsti. Vispār , tai brīdī man varēja iesmērēt da jeb ko. Pārnākot mājā, pirmais ko darīju - iedzēru, iesmērēju un sapūtu visu kas bija pieejams un pēc minūtēm piecām jau jutos kā cilvēks... kuram it kā vairs nekas nesāpēja, bet bija dīvaina garša mutē. Vienā no pakām, bija rakstīts, ka divas stundas nav jāēd. Nu ja.... tieši tik cik vajag lai iemācītos lietot zobu birsti. Lai visiem Jauki Ziemassvētki un Laba veselība!!!!