Autors Tēma: cik zemu var krist briinumliidzeklju tirgotaaji  (Lasīts 4591 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: cik zemu var krist briinumliidzeklju tirgotaaji
« Atbilde #15 : 2014. gada 11. novembris, 13:13:37 »
Paldies tiem, kas iekopeeja...

Man no taa texta fizisks nelabums uznaaca, labi, ka dziivee taadus imbecilus nepaziistu (ticu, ka taadi ir)...

Reklaamas veidotssjiem- fui...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #16 : 2014. gada 11. novembris, 18:39:25 »
Vispretīgākais ir tas, ka tur ir tīri latviski runājoši cilvēki, kas piedalās krāpšanā- tulko tos stulbos tekstus, uztur fake forumus...latviešu ir tik maz, ka tas jau kā savus radus čakarēt :(

Atslēdzies Danija

« Atbilde #17 : 2014. gada 17. novembris, 17:23:03 »
man ar kaut kāds meitietis uzsēdās astē un nu tikai solīt visu ko.Herbalaifs vai cits kāds brīnmlīdzeklis, bez kura es būšu beigta un pagalam.Un tikai jāaiziet paklausīties un noteiks man tauku  saturu, neko citu, lai padomājot par savu veselību. Man ta vēl būtu ko noteikt, bet vienai paziņai, kura ir tieva kā žagars, esot lieki 5 !!!! kg. Kurā vietā???? A kad būsi izdzēris viņu piedāvāto bezmaksas kokteili, tad bezmaz stūrī dzenot pirkt visādus pulverus.Vienreiz es savā stulbumā uz līdzīgu pasākumu aizvilkos.Kādas mēs tur visas slimas bijām un kā mūs un mūsu ģimenes locekļus vajadzēja ārstēt, katrai vainai sava bondzele, tabļetkas un puļveri, ņem tik un ēd, protams, par zvērīgu naudu.Es līdz beigām neizturēju, atklanījos un aizgāju, lai ārstējas paši.
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #18 : 2014. gada 17. novembris, 19:37:24 »
Atziistos greekaa - manaa pusee ir paaris krievu kanaalu, ko reizeem arii paskatos. nesen bija raidiijums par visaadiem briinumliidzekljiem. Man vislabaak "patika" viena it kaa kruta diagnostikas aparaata testeeshana. Vispirms autori paarbaudiija veseliibu kaut kaadam sportistam pie profesionaaliem medikjiem. Viss ok - nekaadu probleemu. Peec tam to pashu puisi aizsuutiija uz diagnostiku ar to kruto aparaatu (anoniimi) . Atklaajaas vesela bukjete ar slimiibaam.... Taalaak tika veikts tests (jau studijaa)  veel vienam objektam - atkal puse no mediciinas encikolpeedijas... Viss jau buuti labi, ja vien otrs apsekotais objekts nebuutu desas lunkjis....
Un veel - bija liela diskusija par homeopaatiju - par to gan neriskeeju izteikties... Bet viedoklis ir. Bija man reiz Latvijaa pazinja, kas savu meitinju tikai ar homeopaatiskiem liidzekljiem aarsteeja. Mazaa slimoja regulaari un nepaartraukti....

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #19 : 2014. gada 17. novembris, 22:55:34 »
Ir jau līdzekļi, kas tiešām noder. Bet visvairāk atbaida tā sektantiskā attieksme - tikai pie mums, viss cits ir draņķis, neklausieties nevienu, klausieties tikai manā balsī...

Un homeopāts tomēr ir Latvijā setificēts speciālists, kuram tu vari acīs paskatīties. Tās brīnumlīdzekļu firmas - viņām pat biroja nav, tikai pastkastīte. Ja kaut kas notiek - i nebūs, kam pasūdzēties.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #20 : 2014. gada 19. novembris, 14:36:19 »
Man personiigi par homeopaatiju nav sakaams nekas - ne labs, ne slikts. Neesu apmekleejusi un to dariit netaisos. Man kaut kaa tomeer neceljas roka maksaat par daargajaam viziiteem un tad pirkt kaut kaadu skjidrumu, kas noteiktas reizes jaasaskalina, lai speeks pamostas (nu tas taa-piemeeram).

daddy

• Viesi
« Atbilde #21 : 2014. gada 19. novembris, 15:11:06 »
mūsu kāmītim homeopātija palīdzēja par trešdaļu mūžiņu pagarināt! :)