Autors Tēma: virtuves mēbeles  (Lasīts 5362 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: virtuves mēbeles
« Atbilde #30 : 2017. gada 27. decembris, 18:31:21 »
Lūk, mērvienība "kvadrātmetrs" jau ir pārliecinošāks :)

Atslēdzies Milka

« Atbilde #31 : 2017. gada 27. decembris, 19:24:51 »
Palasīju  viedokļus un konstatēju, ka esmu studente, kura negatavo  :faint:  :go_go:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #32 : 2017. gada 27. decembris, 19:46:55 »
Jūs esat nedaudz smieklīgi. Vai buržuji  :rofl: Tā ir tikai virtuve  :rat: Es nopirktu gatavos skapjus, kāds pieliktu i vsjo.
Milka, dod 5  :)

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #33 : 2017. gada 27. decembris, 20:32:41 »
JTā ir tikai virtuve 

Tikai?!!! Virtuve ir pati būtiskākā telpa! He, kur visi pārsvarā tusē? Dzīvojamā istabā?
Nē, virtuvē. Virtuvē!

Atslēdzies yankooo

« Atbilde #34 : 2017. gada 27. decembris, 20:49:04 »
interesē tieši darbaalgas samaksa,taisot no vienkāršākā materiāla-lamināta
uz šo jautājumu diemžēl kautcik konkrētu atbilžu šeit nav. (visi materiāli,furnitūra,tehnika ir-cik apm.darbs izmaksā ,bez uzstādīšanas?)

Atslēdzies yankooo

« Atbilde #35 : 2017. gada 27. decembris, 20:59:23 »
Mans vīrs kā reiz tikko atbrauca no darba (gatavo virtuves mēbeles no lamināta). Atbilde uz jautājumu - sākot no 70 eur kvadrātmetrā, bet, jo kvalitatīvāki pričendeiļi (eņģes, sliedes u.t.t), jo dārgāks gala rezultāts.
jau kkas vēlamās atbildes virzienā :) tas drīzāk metrā? nevis kvadrātmetrā?

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2017. gada 27. decembris, 21:07:47 »
uz šo jautājumu diemžēl kautcik konkrētu atbilžu šeit nav. (visi materiāli,furnitūra,tehnika ir-cik apm.darbs izmaksā ,bez uzstādīšanas?)

No kopējās cenas atņem materiālu, furninitūras, u.c.,utt. cenu un
iegūsi cik meistara darbs maksā. Ā nu vēl tas PVN jāsarēķina.
Vispār jau var pašam meistaram arī pajautāt, ja kas :) ;)

Atslēdzies yankooo

« Atbilde #37 : 2017. gada 27. decembris, 21:30:24 »

No kopējās cenas atņem materiālu, furninitūras, u.c.,utt. cenu un
iegūsi cik meistara darbs maksā. Ā nu vēl tas PVN jāsarēķina.
Vispār jau var pašam meistaram arī pajautāt, ja kas :) ;)
nav vēl tāda kopējā cena, pirms darbu uzsākšanas tāpēc  gribu uzzināt citu aprēķinus, lai zinu ka cena piem. 70e ir normas robežās,nevis piem 500e par metru,lai būtu ar ko salīdzināt kad galdnieks nosauks vēlemo darba algu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #38 : 2017. gada 27. decembris, 21:33:32 »
70 eur kādā kvadrātmetrā, virtuves vai skapīšu? Diez kā telpisku skapīti pārrēķina kvadrātmetros...?

Vienu es pie virtuvēm nesaprotu - kāpēc viss ir "jāiebūvē"? Nēnu, ja turpat guļ, ok, bet citādi - es nesaprotu, kāpēc ledusskapim neizskatīties pēc ledusskapja...?

Atslēdzies yankooo

« Atbilde #39 : 2017. gada 27. decembris, 21:49:21 »
70 eur kādā kvadrātmetrā, virtuves vai skapīšu? Diez kā telpisku skapīti pārrēķina kvadrātmetros...?

Vienu es pie virtuvēm nesaprotu - kāpēc viss ir "jāiebūvē"? Nēnu, ja turpat guļ, ok, bet citādi - es nesaprotu, kāpēc ledusskapim neizskatīties pēc ledusskapja...?
nevis kvadrātmetrā,bet metrā viņus rēķina!!! (ietilpst apakšējais skapis ar darba virsmu un augšas piekaramais skapis)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #40 : 2017. gada 27. decembris, 22:11:53 »
Mamma mia ... jums te vesela pasaule  :rat: Mana virtuves niša nobāl pret šo visu, lai gan ... cepam, šmorējam, vāram ... un gandrīz viss ir ideāli  :sl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2017. gada 28. decembris, 00:27:49 »
Tā jau var strīdēties līdz bezgalībai, jo kādas nu kuram prasības - kam pietiek ar "studentu" virtuvi, kam bezmaz pili vajag. Cenu amplitūda attiecīga.

Esmu dzirdējusi skaitli "no 150eur" METRĀ (kur ietilpst grīdas un sienas skapīši).

yankooo, izvēlies no ss-a dažus mēbeļniekus, kuru sludinājumi labāk patīk, un piestādi šiem skici ar savām vēlmēm un prasībām pret materiālu, furnitūru, darba apjomu, utt., būs ko salīdzināt un izvēlēties. Es droši vien tā arī darīšu. Un vēl jau dikti no svara, cik daudz darba vari izdarīt pašrocīgi, vai vajag tikai tos skapīšus izgatavot, vai arī līdz pēdējai skrūvītei maksāsi par uzstādīšanu, pieslēgšanu, virsmu, paneli...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #42 : 2017. gada 28. decembris, 01:17:07 »
Virtuvē galdnieka darbi man izmaksāja tieši 400 lati. Varētu bilžuku ielikt, bet tur nav visi sīkumi redzami. Kopā, kaut kādi 11 skapīši sanāk - visādas formas un tilpuma.  + tai skaitā Lielā darba virsma un tāda paša materiāla galda virsma.
Pāris gadu atpakaļ bija remonts vannā un tualetē. 2000 tūkstoši lašu. Neatceros tagad, vai ar visiem materiāliem, vai bez. Bet tur jau  arī darbs bija ne pa jokam- visas caurules iebūvēja sienās, pārvilka visu elektrību, jaunas durvis, flīzēšana līdz griestiem kā tualetē, tā vannā un arī grīdas līstes, duškabīne... Nē, liekas, ka tomēr ar materiāliem.  Jo diez vai man tai brīdī bija vairāk naudas. Principā jau es meistaru brīdināju, lai sev pāri nedara un cik prasīs, tik maksāšu, jo man svarīgi, lai viņam būtu pozitīvas atmiņas. Jo kas zina, kādas man vēl ar remontiem saistītas fantāzijas būs nākotnē.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #43 : 2017. gada 28. decembris, 06:18:02 »
Atbilde uz jautājumu - sākot no 70 eur kvadrātmetrā, bet, jo kvalitatīvāki pričendeiļi (eņģes, sliedes u.t.t), jo dārgāks gala rezultāts.

yankoo, nu rekur tak skaidri un gaiši rakstīts - kvadrātmetrā...

Lasu in brīnos, kā var rēķināt jebkādos metros... Skapīc ar trim šuplādēm tas maksās tikpat izgatavošana, cik tāds, kam iekšā divi pauktiņi un durtiņas priekšā?

Bācienam: nav virtuves - nav problēmas. Ir virtuve - ir problēma, un vajag mēbeles. Ja ir nestandarta virtuve - mazliet smieklīgi ir lasīt par "aiziet un sapirkt skapīšus..."

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #44 : 2017. gada 28. decembris, 07:33:37 »
Virtuves skapīšu izmaksas rēķina METROS! Jo tās mēbeles ir gar sienu, un nav svarīgi, cik liela telpa pirms tām. Gribēsi griestus vai grīdas taisīt, tad rēķināsi kvadrātmetrus. Gatavajām garnitūrām arī tiek norādīts garums (piem.1,8m, 2,60m, 3,20m), nevis laukums.
Šeit aprēķina piemērs. Tiesa, sens, vēl latos. Nu, lētāk jau nebūs kļuvis  ;)
http://www.mahagons.lv/cena