Autors Tēma: Rokpeļņa atzīšanās.  (Lasīts 10660 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Rokpeļņa atzīšanās.
« Atbilde #30 : 2017. gada 28. decembris, 08:59:58 »
Pagūglēju. Astras process bija vēl 1983. (88.amnestēja) Jā. Bet es neteiktu, ka mēs toreiz vēl baigi baidījāmies? Jā? Nē? Kas īsti bija?

Neko es nebaidījos. Par tādu VDK nemaz īsti nezināju. Baidījos no zivju inspektoriem, no milicijas, ka noķers parciņā dzerot un no tehnikuma izmetīs... nu, tas, ka leģionāru dziesmas pusbalsī jādzied, tas jau bija pats par sevi saprotams :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2017. gada 28. decembris, 09:11:52 »
Cik raksturīgi -viens ir ziņojis un visu mūžu pēc tam dzīvojis bailēs un sirdsapziņas pārmetumos. Pārējie 599 neko -laimīgi un smaidīgi saņem puķes pasākumos. Ak nē, 598, Alksnītis ar' . Par viņu visi zināja, Gaiļu savrupnamā 70.-80. gadu mijā vienā jaungada ballītē bija liels skandāls, kad viens cilvēks viņam to pateica acīs. Uzminiet, kuru palūdza aizvākties :sarcasm:

Melnie limuzīni gan tikai tp-lv fantāzijās, gan jau puiši piebrauca ar žiguļiem.

JR saka, ka nevienam nekādu kaitējumu nav nodarījis -reālu varbūt arī nē. Bet to neuzticēšanās, piesardzības, pusvārdu gaisotni -to radīja tādi, kā viņš.

Cik jocīgi -pirms Zsvētkiem bibliotekā paņēmu viņa jauno krājumiņu, tāpat vien.Saucas "Post scriptum".
Tur daudz kas  ir pateikts

ir izpostīta dzīve
un izpostīta nāve
un pojenes tik spīvi
šai mājai laiku kavē

un tikai melnā dzīle
nemūžam neizbalē

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #32 : 2017. gada 28. decembris, 11:09:06 »

Alksnītis ar' . Par viņu visi zināja, Gaiļu savrupnamā 70.-80. gadu mijā vienā jaungada ballītē bija liels skandāls, kad viens cilvēks viņam to pateica acīs. Uzminiet, kuru palūdza aizvākties :sarcasm:

Viss pareizi. Viesības nav tiesa, un aizvākties parasti palūdz skandālistu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2017. gada 28. decembris, 11:19:20 »

Viss pareizi. Viesības nav tiesa, un aizvākties parasti palūdz skandālistu.

Protams. Pie tam Viesturs -labs draugs

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #34 : 2017. gada 28. decembris, 12:17:30 »
Protams. Pie tam Viesturs -labs draugs
GRU aģenti ir elite, viņi tiek speciāli apmācīti ..arī psiholoģijā, vervēšanā, manipulācijā ar cilēkiem...man vienmēr bija interesanti,kurš no Rīgas videocentra vadības dūžiem ir arī GRU virsnieks - vai Augusts (R.I.P.) vai Māris...šādu iestādi 80.gadu beigās nevarēja izveidot bez drošības, drīzāk izlūkdienestu ziņas...tàtad saki, ka Viesturs draugs? ...nu, daudz kas skaidrāks..
Štirlics ar bija GRU virsnieks pulkveža pakāpē...interesanti cik zvaigznītes ir mūsējam?
GRU kadri nekad nebija čekas kartotēkā, attiecīgi arī maisos nevar būt...un tas netraucē būt deputātam vai saņemt ordeni....nu, jā...kad vecs pensionārs,tad vienīgā jēga irbremzēt okupācijas muzeju...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #35 : 2017. gada 28. decembris, 12:38:07 »
Sākums sadarbībai 1979. pēc piedzeršanās Skapī un padomju varas lamāšanas, kad nokļuvis "stùra màjā"...
Nē, nav tas sākums. J.R.: "Sadarbojos ar čeku 80.gadu 2.pusē, līdz tam man gadiem ilgi nelaida pat uz soczemēm, periodiski aizliedza drukāties. Kas stučīja mani?"

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #36 : 2017. gada 28. decembris, 13:19:37 »
Nē, nav tas sākums. J.R.: "Sadarbojos ar čeku 80.gadu 2.pusē, līdz tam man gadiem ilgi nelaida pat uz soczemēm, periodiski aizliedza drukāties. Kas stučīja mani?"
...nav jau īsti pateikts, kas bija vājais punkts, kāpēc piekrita...JR saka , ka lepnība....nūūū, tur prasās vairāk skaidrojuma....gejus varēja savervēt, arī piedraudēt ar Afganistānu...utt....varbūt JR krāpa sievu?...ar to ar var cilvēkus šantažēt ...fvzin....lepnība?

Atslēdzies reno

« Atbilde #37 : 2017. gada 28. decembris, 14:52:55 »
Čakam un Sudrabkalnam esot bijušas histēriskas bailes

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #38 : 2017. gada 28. decembris, 15:15:51 »
Sasmējos.
Tas stukača gars pat atzīstoties nav zudis.
Savus ‘pavedinātājus‘ vervētājus glābjot  ādu glīši uzrādījis :D
Tautas gudrības nenoveco. Vilks kažoku met, ādu ne.

vsp šoreiz piekrītu L. Lapsas viedoklim.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #39 : 2017. gada 28. decembris, 16:31:32 »
Reno,par Čaku un Sudrabkalnu nebūtu jābrīnās,viņi tomēr piedzīvoja realitātē visus Baigos gadus,nezinu,ko es pati darītu attiecīgos apstākļos un ar tādu pieredzi...un ja vēl draudētu manai ģimenei...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2017. gada 28. decembris, 16:33:32 »
lapsis ir viltīgs zvērs, bez sava labuma neko neraks...

es neņemtos nevienu tiesāt, šobrīd tas ne pie kā laba nenovedīs, ja nu vienīgi novērsīs nabago dusmas no bagātajiem, jo izrādīsies, ka arī viens otrs nabagais ir bijis nelietis...

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #41 : 2017. gada 28. decembris, 16:59:21 »
lapsis ir viltīgs zvērs, bez sava labuma neko neraks...

es neņemtos nevienu tiesāt, šobrīd tas ne pie kā laba nenovedīs, ja nu vienīgi novērsīs nabago dusmas no bagātajiem, jo izrādīsies, ka arī viens otrs nabagais ir bijis nelietis...

Sorry, jau rakstīju, drīzāk mani uztrauc ēnas noņemšana nevainigajiem.
Katrā darba kolektīvā  ‘ zinājām ‘, ka kāds IR. Vai divi, vai trīs.
Nu, pieļauju, ka attiecībā uz dažiem alojāmies.

Jo drīzāk tam visam pieliks punktu, jo mazāk iespēju manipulācijām.
Jābūt drosmei atrisināt iesaistitām paaudzēm un nekraut virsū bērniem un mazbērniem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2017. gada 28. decembris, 17:19:28 »
"ēnu" jau šobrīd noņem, tiem, kam vajag - caur tiesu...
bet tā tomēr paliek, jo "zināms", ka daļu izveda un tāpēc maisu saturs nav pilnīgs... 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #43 : 2017. gada 28. decembris, 17:46:03 »
Vēl. Ja no tādas "tenku politikas" viedokļa, tad man būtu interesanti, ko teiktu viņa laikabiedri literāti. Zālīte ir (ne šai kontekstā) sacījusi, ka nevajag aiztikt maisus, tur viss kaut kas var būt izņemts vai pielikts. Skujenieks kaut kā puslīdz izvairīgi. Bērziņam laikam ne1 nav prasījis.. kas vēl no tās (aptuvenās 1945 +/-) paaudzes ir dzīvs?
Nākamā dzejas paaudze, pat no tās maz vairs šai saulē..

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #44 : 2017. gada 28. decembris, 17:58:57 »
"ēnu" jau šobrīd noņem, tiem, kam vajag - caur tiesu...
bet tā tomēr paliek, jo "zināms", ka daļu izveda un tāpēc maisu saturs nav pilnīgs...

Saki, Bebram un kaimiņmājas Anniņai jāsniedz tiesā raports, ka lūk,
pusmūžu normāli nekomunicējām ar Jānīti, jo domājām ka ziņu pienesējs?
Nu comon :D