Autors Tēma: eļļas - zaļumu mērce  (Lasīts 1214 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

eļļas - zaļumu mērce
« : 2014. gada 11. novembris, 08:55:32 »
 11.11.2014 08:39

Kaa gatavojat? Nu, lai sanaak kaa chili picaa vai Prizmaa, ko vinji lej uz salaatiem? Prizmaa sauc par pesto, bet tas nav iists pesto. Bet garshiiga gan.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 22. jūlijs, 17:32:32 no Spārka »

viesmiiliigs

• Viesi
Re: eljljas- zaljumu meerce
« Atbilde #1 : 2014. gada 11. novembris, 10:52:31 »
Tie blenderētie garšaugi, kas peld nenormālā dauduzmā eļļas, ka viss kopā izskatās zaļš? neesmu garšojusi prismas, čili picas n-tos gadus atpakaļ tikai, bet kopš tā laika man atmiņā palicis, ka nekādi etiķi klāt nebija, jo bija izteikts eļļainums (atceros, jo ļoti nepatika). pieņemu ka tā arī gatavo - sablendēre'ti zaļumi+eļļa+sāls+cukurs... pipargaršu neatceros.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2014. gada 11. novembris, 11:01:34 »
Jaa, eljljaina, bez etikja, ar daudz zaljumiem... Baziliks tas neliekas, a kas tas ir- nesaprotu...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 11. novembris, 11:09:55 »
Ja godīgi, man ir aizdomas, ka viņi tur blenderē pamatmasai kaut kādus spinātus, kam piemet kaut kādas garšvielas, jo nekādu konkrētu garšu arī neatceros...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 13. novembris, 21:43:13 »
Panjeemu darbaa vieteejo "pesto" meerci. Bija ar ellju pamatiigi atshkjaidiits parastais pesto.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2014. gada 13. novembris, 22:35:00 »
Man liekas, ka visus "dressingu" zaļumus un garšvielas vispirms saberž/iemaisa etiķī, citrona sulā vai balsamiko, un tad lēnām kuļ klāt eļļu

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 13. novembris, 22:36:54 »
Es neberzhu, blendereeju. Iedomaajies prisma kulinaariju vai chili picu. Domaa kaads tur kaut ko berzh?