Autors Tēma: Dienas deva  (Lasīts 332001 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Dienas deva
« Atbilde #4710 : 2024. gada 28. marts, 07:38:55 »
Vecāki kopš bērnības māca mūs neuzticēties nepazīstamiem cilvēkiem.
Neuzticēties pazīstamiem mēs mācāmies paši un daudz vēlāk.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4711 : 2024. gada 29. marts, 16:39:53 »
– Kāds tev zilums zam acs! Kur dabūji?
– Mīļoto meiteni aizstāvēju.
– Oho! No kā?
– No sievas.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #4712 : 2024. gada 29. marts, 19:24:25 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4713 : 2024. gada 30. marts, 11:15:42 »
.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4714 : 2024. gada 01. aprīlis, 10:02:46 »
Karalis Arturs un Eskaliburs:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4715 : 2024. gada 01. aprīlis, 21:16:55 »
Saskaņā ar Ministru Kabineta Noteikumiem FD-01/04/2024  Ar mērķi novērst nelikumīgu pārtikas apgrozījumu un to izmantošanas pārkāpumu visām personām, kuri uz deklarācijas iesniegšanas brīdi ir sasnieguši 18 gadu vecumu un kuri ir deklarēti Latvijas Republikā uz 31.03.2024, ir nepieciešams aizpildīt formu (ID-ioT/155-3) un līdz 30.04.2024 nosūtīt Valsts Ieņēmumu Dienestam (VID) elektroniskā veidā vai pa pastu pārtikas atlikumu sarakstus, kuri ir pieejami privātpersonām un mājsaimniecībām.Jābūt deklarēti:Visa pārtika saldētavās, ledusskapjos, virtuves skapjos mājās, mājsaimniecību teritorijā, transportlīdzekļos un bagāžā*
  • Mājsaimniecības tiesības un gaidāmie pārtikas un pusfabrikātu pasūtījumi (tajā skaitā koplietošanas).
  • Mājdzīvnieki, papagaiļi, grauzēji, akvāriju zivis un citi dzīvnieki, kuru svars uz deklarācijas brīdi pārsniedz 100 g.
  • *Piezīmes: deklarācijā var neiekļaut izmantošanai sāktas (uzgrauztas) sviestmaizes un picas, ja to svars, izmērs un forma nepārsniedz normatīvus Eiropas Komisijas noteikumos.

Šāds banneris izlec, atverot ss.com.
Jāatzīst, ka gandrīz  līdz pēdējai rindkopai lasīju, pie sevis čortodamās, kādu h**ņu tas MK izperējiis. :smej:
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 01. aprīlis, 21:22:38 no kvadra »

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4716 : 2024. gada 01. aprīlis, 21:29:32 »
Kalendārā paskaties!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4717 : 2024. gada 01. aprīlis, 21:33:45 »
Forma "ID-ioT"  :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4718 : 2024. gada 01. aprīlis, 21:54:13 »
Ja nogalinātu slepkavu, slepkavu skaits neizmainītos.
[Stāsta, ka esot teicis Čērčils]

Bet atkal šķērsām... Ja tas, kurš nogalina slepkavu, ir pirms tam jau kādu pārīti nožmiedzis, tātad viņš jau ir slepkava un neviens jauns slepkava nerodas – slepkavu skaits samazinās par vienu vienību.
Ja tāds slepkavu slepkava aplasītu visus pasaules slepkavas, tad pasaulē paliktu tikai viens slepkava. Un ja tam pašam sanāktu nejauši atdot galus (kaut vai izkrist pa logu vai ielūzt āliņģī), tad slepkavu skaits pasaulē būtu nulle.

Protams, uz kādu laiku, kamēr kādam atkal saniezētos rociņas...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4719 : 2024. gada 01. aprīlis, 22:29:37 »
Dārza sezona sākas... Cimdiņi dārzniecēm.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4720 : 2024. gada 01. aprīlis, 22:47:45 »
Aplam - dārzniecēm vajadzēja ar zaļiem īkšķīšiem, ne sarkaniem nagiem  :mrgr:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #4721 : 2024. gada 02. aprīlis, 07:13:35 »
Tagad tikai jāgaida, vai šie Ministru Kabineta Noteikumi FD-01/04/2024  netiks apzelēti kādos RU propagandas kanālos... :mrgr:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #4722 : 2024. gada 02. aprīlis, 12:32:53 »
Saskaņā ar Ministru Kabineta Noteikumiem FD-01/04/2024  Ar mērķi novērst nelikumīgu pārtikas apgrozījumu un to izmantošanas pārkāpumu visām personām, kuri uz deklarācijas iesniegšanas brīdi ir sasnieguši 18 gadu vecumu un kuri ir deklarēti Latvijas Republikā uz 31.03.2024, ir nepieciešams aizpildīt formu (ID-ioT/155-3) un līdz 30.04.2024 nosūtīt Valsts Ieņēmumu Dienestam (VID) elektroniskā veidā vai pa pastu pārtikas atlikumu sarakstus, kuri ir pieejami privātpersonām un mājsaimniecībām.Jābūt deklarēti:Visa pārtika saldētavās, ledusskapjos, virtuves skapjos mājās, mājsaimniecību teritorijā, transportlīdzekļos un bagāžā*
  • Mājsaimniecības tiesības un gaidāmie pārtikas un pusfabrikātu pasūtījumi (tajā skaitā koplietošanas).
  • Mājdzīvnieki, papagaiļi, grauzēji, akvāriju zivis un citi dzīvnieki, kuru svars uz deklarācijas brīdi pārsniedz 100 g.
  • *Piezīmes: deklarācijā var neiekļaut izmantošanai sāktas (uzgrauztas) sviestmaizes un picas, ja to svars, izmērs un forma nepārsniedz normatīvus Eiropas Komisijas noteikumos.
Šāds banneris izlec, atverot ss.com.
Jāatzīst, ka gandrīz  līdz pēdējai rindkopai lasīju, pie sevis čortodamās, kādu h**ņu tas MK izperējiis. :smej:
Tur vajag vēl vienu punktu. Pēc noteikta parauga ražoti puķu podi un dažādi pielāgoti tilpuma konteineri, kuros teorētiski var audzēt pārtiku, jāuzskaita un jārekvizē! Tāpat stingri jāuzskaita augsnes maisījumi un kūdra. Regulāri jāveic mežmalu un ceļmalu inspekcija, vai tur neaug kādi brīvdabas augšanai piemēroti augi, augļu koki vai dārzeņi, piemēram, topinambūri vai upeņu krūmi.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4723 : 2024. gada 03. aprīlis, 10:34:32 »
Kā rāda pieredze, efektīvāk ir Temīdai nevis aizsiet acis, bet aizšūt kabatas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4724 : 2024. gada 03. aprīlis, 20:29:25 »
Agrāk nebiju pamanījusi, bet, kopš man ir bērni, es skaidri zinu, ka ausis bērniem ir tikai dekoratīviem nolūkiem.