Autors Tēma: Dienas deva  (Lasīts 331272 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Dienas deva
« Atbilde #4935 : 2024. gada 23. jūlijs, 09:20:53 »
Kā teica Ainastante: "Atceries, meit, ko es tev teikšu: pienaglot plauktu var palūgt kaimiņam. Bet uzkliegt, ka šķībi piesists, – te jau vajadzīgs vīrs ..."

svaiga elpa arī joku sadaļā  :yes: :yes: 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4936 : 2024. gada 23. jūlijs, 09:37:50 »
Tas tak vecs joks.  :?:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4937 : 2024. gada 23. jūlijs, 09:47:31 »

joks vecs, bet elpa svaiga, zin...  :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4938 : 2024. gada 23. jūlijs, 10:07:20 »
Fotoattēlā varētu būt 1 persona un teksts

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4939 : 2024. gada 23. jūlijs, 10:11:28 »
joks vecs, bet elpa svaiga, zin...  :D

Tas jā, forši, ja kāds te ieliek kaut ko [paldies, Daiquiri!].

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #4940 : 2024. gada 23. jūlijs, 10:33:11 »
Manuprāt, jebkurš joks, ja situācija atbilstoša, ir dzīvotspējīgs  :smile:
Mēs mājās šorīt mēģinājām aktualizēt jautājumu par plauktiem gurķu burku novietošanai, šogad aug kā negudri  :nam:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4941 : 2024. gada 23. jūlijs, 13:17:05 »

Aha!
Tas bija domāts vairāk par daddy komentāru – nepielēca, ka viņš par joklici ne par pašu joku.

Es sevi vairākkārt esmu pieķērusi, ka ieraugu kādu labu jociņu, mēģinu noglabāt savā čupiņā, pārsaucot tā, lai kādreiz var atrast, bet dators man paziņo, ka tāds nosaukums jau eksistē. Paskatos – jā, stāv kā briedis, pirms pāris gadiem pievākts un aizmirsts. Protams, uzjautrinos par savu spēju otrreiz nosaukt failu identiski – mani tarakāni ir stabili un neizgrūstāmi. :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4942 : 2024. gada 23. jūlijs, 13:42:30 »
Paskatos – jā, stāv kā briedis, pirms pāris gadiem pievākts un aizmirsts. Protams, uzjautrinos par savu spēju otrreiz nosaukt failu identiski – mani tarakāni ir stabili un neizgrūstāmi. :D

Izlasījās: uzjautrinos par savu spēju otrreiz nosaukt fallu identiski – mani tarakāni ir stabili un neizgrūstāmi. 
Padomāju: tiešām stabili un neizgrūstāmi!! :) :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4943 : 2024. gada 23. jūlijs, 14:50:29 »
Mēs mājās šorīt mēģinājām aktualizēt jautājumu par plauktiem gurķu burku novietošanai, šogad aug kā negudri  :nam:
Var jau kādu daļu grāmatas aiznest nodot makulatūrā, gurķu burkām plaukti atbrīvosies

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #4944 : 2024. gada 24. jūlijs, 10:10:58 »
Atceros, kā tētis mani bērnībā brīdināja - ja labi mācīsies, mēs ar mammu nopirksim tev velosipēdu, bet, ja būs trijnieki, tad klavieres ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4945 : 2024. gada 24. jūlijs, 10:33:21 »
Mēs sīkos, kad šie saaukstējās, ārstējām ar rutku medu.

Nezinu, cik tur medicīnisks efekts, bet pedagoģiski-psiholoģiskais efekts bija labs: Sīks iet uz skolu, protams, cepuri nevelk. Mēs sakām, labi, ej bez cepures, bet, ja saaukstēsies - būs rutku medus jādzer... uzreiz bija cepure galvā!!
:D 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4946 : 2024. gada 24. jūlijs, 10:36:07 »
Ja sieviete sver 120 kg, tad dievs domā, ka viņa jau ir kopā ar savu otru pusīti, un vairs nevienu nesūta.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #4947 : 2024. gada 24. jūlijs, 11:08:05 »
Ja sieviete sver 120 kg, tad dievs domā, ka viņa jau ir kopā ar savu otru pusīti, un vairs nevienu nesūta.
Kādā no uzmācīgajām reklāmām, ko pirms pāris gadiem meta pastkastītēs, tika reklamēti "runājošie svari", kas skaļi nolasīja rādījumu. Viens otrs zināja stāstīt, ka, ja rādījums pārsniedza 100kg, tad vispirms atskanēja brīdinājums, ka uz svariem jākāpj pa vienam, un tikai pēc tam tika paziņots svars ...

« Atbilde #4948 : 2024. gada 24. jūlijs, 14:55:08 »
Mēs sīkos, kad šie saaukstējās, ārstējām ar rutku medu.

Nezinu, cik tur medicīnisks efekts, bet pedagoģiski-psiholoģiskais efekts bija labs: Sīks iet uz skolu, protams, cepuri nevelk. Mēs sakām, labi, ej bez cepures, bet, ja saaukstēsies - būs rutku medus jādzer... uzreiz bija cepure galvā!!
:D 

Padoms vēl lielākai efektivitātei - šamo kombināciju papildināt ar ķiplokiem :D Mamma mani jau pieaugušā vecumā vajāja ar līdzīgu tautas līdzekli pret visām rudens/ziemas sezonas ligām - dzērvenes, medus, ķiploki, ik pa laikam tādu burciņu līdzi iešķieba.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #4949 : 2024. gada 24. jūlijs, 15:28:31 »
Man līdz šai baltai dienai riebjas upeņu ievārījums