Autors Tēma: Te es  (Lasīts 12043 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Te es
« Atbilde #15 : 2018. gada 02. janvāris, 23:42:34 »
Nē, diezgan pabriesmīgi, šausmīgi garš. Seksā labāk derētu mazāks.

Nē, vismaz garās dāmas var atļauties papēžus normāli nēsāt

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2018. gada 02. janvāris, 23:43:37 »
Hmmmm....Tu guli ar papēdenēm??

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2018. gada 02. janvāris, 23:44:27 »
Tu sekso ar papēžiem? Varbūt vēl zeķes velc?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2018. gada 02. janvāris, 23:54:43 »
Negribētos seksu no dzīves atdalīt :P

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #19 : 2018. gada 03. janvāris, 07:34:29 »
Paldies jaukās meitenes  :blushing: Gadi nav pasaules gals, nu vismaz man, jautājums, kas ir tavā sirdī un galvā? Ne jau gados iemīlas vai veido dzīvi, bet gan personībā.
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #20 : 2018. gada 03. janvāris, 07:41:01 »
Par garumu - nu diemžēl, ka ir tā ir bet lai zinātu ir taču jāpameiģina, vai ne?  ;)

« Atbilde #21 : 2018. gada 03. janvāris, 07:56:27 »
Beidziet, 1.93 m ir pats labākais garums - vismaz man ir vislabākās atmiņas par puisi ar tieši šādu parametru, bet tas bija tik sen, ek... 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #22 : 2018. gada 03. janvāris, 08:10:04 »
Protams, 1.93 ir forši - ir feini, ja jāpastiepjas uz pirkstgaliem, lai buču iedotu :)
Lai veicas Tev! Vecuma kategorija Tev tāda, ka nu nevajadzētujau nu būt problēmām, manuprāt.

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #23 : 2018. gada 03. janvāris, 09:31:40 »
Man 33, 175cm un parasta miesasbūve. Esmu brīva, bet neko nemeklēju.  :P Bet ja meklētu, mani droši vien interesētu vīrietis ar nedaudz inteliģentām interesēm. Nu tāds, kam patīk uz teātri aiziet, nevis superīgākā izklaide šķiet vakarā sēdēt garāžā un sūkt alu (vai ko stiprāku). Nezinu kāpēc, bet "vienkāršs vīrietis" man uzreiz asociējas ar to otro variantu.  :rofl:

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #24 : 2018. gada 03. janvāris, 10:16:53 »
Man 33, 175cm un parasta miesasbūve. Esmu brīva, bet neko nemeklēju.  :P Bet ja meklētu, mani droši vien interesētu vīrietis ar nedaudz inteliģentām interesēm. Nu tāds, kam patīk uz teātri aiziet, nevis superīgākā izklaide šķiet vakarā sēdēt garāžā un sūkt alu (vai ko stiprāku). Nezinu kāpēc, bet "vienkāršs vīrietis" man uzreiz asociējas ar to otro variantu.  :rofl:

Teikšu tā, ka garāžā brīžiem iedzeru alu, bet tikai kādā karstas vasaras dienā kad visu dienu esmu pie kāda projekta strādājis. Neesmu dzērājs, man tomēr jārūpējas par meitu.

Līdz šim ir daudz strādāts lai izveidotu to, kas ir..

Protams kad laiks ir atļāvis esmu bijis uz dažādiem pasākumiem šeit Latvijā un ārpus, daudz jāceļo bija, šogad ceru no daudz kā atbrīvoties un baudīt dzīvi un laiku veltīt sev un ģimenei.

Sev veltīt laiku - Veltīt laiku lai beidzot atrastu otro pusi, apgūtu ko jaunu ( valodas, mūzikas instrumentu/ s), ceļotu uz vietām kur neesmu vēl bijis, kā teikt izbaudīt sasniegto materiālo brīvību.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2018. gada 03. janvāris, 10:28:32 »
bet neko nemeklēju
Tieši tad parasti kas labs atrodas! ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2018. gada 03. janvāris, 10:51:52 »
Tieši tad parasti kas labs atrodas! ;)

blēņas!! tas, kas neko nemeklē, parasti dabū to, kas paliek pāri :P

bet vispār gan Mildai, gan Atusam vajag pie mārketinga piestrādāt, citādi jūs neko labu neatradīsiet... (Mildas avatars :faint: ) :) 
un pēc manas izpratnes attiecību jomā vīrietim ir jābūt aktīvam "medniekam", nevis pasīvam "makšķerniekam" - izmest papliku āķi, un gaidīt varbūt kāda jauka zivtiņa uzķersies - nēe, tā parasti nenotiek! :) 

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #27 : 2018. gada 03. janvāris, 11:00:09 »

blēņas!! tas, kas neko nemeklē, parasti dabū to, kas paliek pāri :P

bet vispār gan Mildai, gan Atusam vajag pie mārketinga piestrādāt, citādi jūs neko labu neatradīsiet... (Mildas avatars :faint: ) :) 
un pēc manas izpratnes attiecību jomā vīrietim ir jābūt aktīvam "medniekam", nevis pasīvam "makšķerniekam" - izmest papliku āķi, un gaidīt varbūt kāda jauka zivtiņa uzķersies - nēe, tā parasti nenotiek! :) 

Piekrītu.

Bet nu darbs ir prasījis gadus, nav bijis laiks izstrādāt savu "mednieka" stratēģiju..

« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 03. janvāris, 11:05:57 no Atuss »

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #28 : 2018. gada 03. janvāris, 11:19:45 »

Teikšu tā, ka garāžā brīžiem iedzeru alu, bet tikai kādā karstas vasaras dienā kad visu dienu esmu pie kāda projekta strādājis. Neesmu dzērājs, man tomēr jārūpējas par meitu.

Līdz šim ir daudz strādāts lai izveidotu to, kas ir..

Protams kad laiks ir atļāvis esmu bijis uz dažādiem pasākumiem šeit Latvijā un ārpus, daudz jāceļo bija, šogad ceru no daudz kā atbrīvoties un baudīt dzīvi un laiku veltīt sev un ģimenei.

Sev veltīt laiku - Veltīt laiku lai beidzot atrastu otro pusi, apgūtu ko jaunu ( valodas, mūzikas instrumentu/ s), ceļotu uz vietām kur neesmu vēl bijis, kā teikt izbaudīt sasniegto materiālo brīvību.

Nesaprotu kas ar mani, bet grūti noticēt, ka tāds gandrīz ideālais vīrietis ir viens un meklē sev sievieti forumā. Bet ja nu tā tiešām ir? Un ja arī Spārkai taisnība? Būšu palaidusi garām savu iespēju nesmuki noprezentējot sevi un ar neglītu avataru. Kā man neiet!  :rofl:

Bet varbūt viss vēl nav nokavēts. Mums ir kaut kas kopīgs - tu raksti, ka gribi iemācīties spēlēt mūzikas instrumentu, es nesen sāku mācīties spēlēt mūzikas instrumentu.  :)

Nu zini, nav jau šis gluži iepazīšanās portāls. Tādā es droši vien šādu avataru neizmantotu.  :rofl:

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2018. gada 03. janvāris, 12:06:34 »
Nepretendēju un izskatās, ka te jau pretendentes ir :D
Bet man jautājums - un nevajag tūlīt mesties virsū, ka noknābā jebkuru, kas parādās.
Kādu sievieti tad meklē? Vecums nav īpaši būtisks, OK.
Vai tai sievietei jādara, ko vēlies un jābauda tik cik būsi gatavs dot no savas materiālās brīvības? Vai meklē tādu, kura arī grib izbaudīt savu sasniegto materiālo brīvību? Un līdz ar to arī daudzas citas brīvības, jo nekad nebūs atkarīga? Un tāda vecumā 30+ ar jēdzīgu vīrieti (ja uzskatīs par nejēdzīgu, tad neko...) sāks gribēt arī savu bērnu - t.i. izbaudīt mātes būšanas procesu no 0 - vai arī jau būs bagāžā...

Un arī man šķiet neticami, ka tādam vīrietim IRL neskrien pakaļ bariņš sieviešu un ka no tām neko nevar izvēlēties. Jo vai nu pārvietojas tikai darbs-mājas auto iekšienē, vai neviena nav gana laba(=prasības taaaadas, kam pretī reāls clv nav iespējams) ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 03. janvāris, 12:13:38 no tex »