Autors Tēma: Te es  (Lasīts 12025 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Atuss

Re: Te es
« Atbilde #30 : 2018. gada 03. janvāris, 13:39:22 »
Nepretendēju un izskatās, ka te jau pretendentes ir :D
Bet man jautājums - un nevajag tūlīt mesties virsū, ka noknābā jebkuru, kas parādās.
Kādu sievieti tad meklē? Vecums nav īpaši būtisks, OK.
Vai tai sievietei jādara, ko vēlies un jābauda tik cik būsi gatavs dot no savas materiālās brīvības? Vai meklē tādu, kura arī grib izbaudīt savu sasniegto materiālo brīvību? Un līdz ar to arī daudzas citas brīvības, jo nekad nebūs atkarīga? Un tāda vecumā 30+ ar jēdzīgu vīrieti (ja uzskatīs par nejēdzīgu, tad neko...) sāks gribēt arī savu bērnu - t.i. izbaudīt mātes būšanas procesu no 0 - vai arī jau būs bagāžā...

Un arī man šķiet neticami, ka tādam vīrietim IRL neskrien pakaļ bariņš sieviešu un ka no tām neko nevar izvēlēties. Jo vai nu pārvietojas tikai darbs-mājas auto iekšienē, vai neviena nav gana laba(=prasības taaaadas, kam pretī reāls clv nav iespējams) ;)

Nu es nevaru aizliegt to ko vēlas :)

Katrs ir tiesīgs baudīt dzīvi kā vēlas, pārējais ir tikai piedeva.

Par tām sievietēm - es nesaku, ka neskrien. Prasības..? Ko lai Tev atbild.. Prasības ir pilnīgi dabiskas un kā jebkuram cilvēkam/ vīrietim, kas nedzīvo mežā un nav redzējis sievieti. Sieviete manā skatījumā ir īpaša būtne, mistiska, tāda kā grāmata ar bezgalīgām lapas pusēm, es visu nezinu, neesmu izlasījis šīs lapas puses un domāju, nekad arī to pat nevarēšu.. Es zinu ko gribu, grūti paskaidrot, bet nu tā sanāk, ka esmu vēl brīvs, darbs vainīgs - jā, varbūt. Es nesolu zvaigznes bet tikai to, kas man ir, drošība, neatkarība, mīlestība - nedaudz uzkrājusies sirdī pa šiem gadiem, meita - jā, ir arī svarīga manā dzīvē bet tas ir tikai normāli. Viss pārējais ir jāiepazīst ;)
Es esmu filozofs Hereklatuss

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #31 : 2018. gada 03. janvāris, 14:13:59 »
‘darbs vainīgs‘
Tā jau ir, precēti vien slaisti un bezdarbnieki ;)
Bet tie čaklīši tik šķir tās bezgalīgās lapas un sapņo par princesi baltā zirgā :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #32 : 2018. gada 03. janvāris, 14:16:58 »
Oi, es ieteiktu Inešuku. Bet zinu, ka Inešuks spirināsies pretī. Bet būtu ideāli.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #33 : 2018. gada 03. janvāris, 19:01:15 »
Patiesībā pašpietiekamam vīrietim vajag tik maz - lai ik vakaru gribētu atgriezties mājās pie savas sievietes, kura būtu mīļa un saprotoša nevis pūķis ar zāģi un nebeidzamām pretenzijām. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #34 : 2018. gada 03. janvāris, 19:05:42 »
Naivā Luīze.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #35 : 2018. gada 03. janvāris, 19:21:47 »
Jā, Luīzei pilnīgs čau. Katram vajag kaut ko pavisam citu. Ja pietiktu ar tādu primitīvismu, tad derētu 90% sieviešu, taču ar to vien nepietiek. Un Atusam pilnīgi noteikti vajag daudz ko citu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #36 : 2018. gada 03. janvāris, 19:33:13 »
Jā, Luīzei pilnīgs čau. Katram vajag kaut ko pavisam citu. Ja pietiktu ar tādu primitīvismu, tad derētu 90% sieviešu, taču ar to vien nepietiek. Un Atusam pilnīgi noteikti vajag daudz ko citu.

Pārējais jau ir otršķirīgi. Un katram individuāli. Tikai garas kājas, kas aug no padusēm, nevienam laimi automātiski negarantē. :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #37 : 2018. gada 03. janvāris, 19:37:13 »
Automātiski ir, ka sagaida normāla, nepūķiska sieviete, bet ar to vien taču nepietiek.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #38 : 2018. gada 03. janvāris, 21:06:48 »
 Savs viedoklis tā ir laba un normala parādība, paldies jums visām  :)
Dažkārt Tu pats nezini, ko Tu vēlies, bet tas ari ir normali, iepazīstoties Tu arī saproti, sajūti to ko vēlies vai nē.
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2018. gada 03. janvāris, 21:25:13 »

blēņas!! tas, kas neko nemeklē, parasti dabū to, kas paliek pāri :P

bet vispār gan Mildai, gan Atusam vajag pie mārketinga piestrādāt, citādi jūs neko labu neatradīsiet... (Mildas avatars :faint: ) :) 
un pēc manas izpratnes attiecību jomā vīrietim ir jābūt aktīvam "medniekam", nevis pasīvam "makšķerniekam" - izmest papliku āķi, un gaidīt varbūt kāda jauka zivtiņa uzķersies - nēe, tā parasti nenotiek! :) 

He, he, he. Nemaz tik pliks tas āķis Atusam nav. Varbūt vnk ievērojis neesi? Bet sievietes, kā redzams, ēsmu redz ļoti labi. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #40 : 2018. gada 03. janvāris, 21:28:31 »

Vot, Broņa tūlīt Atusam paskaidros, kas viņam ir vajadzīgs? Pats takšu nezina!  :sarcasm:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #41 : 2018. gada 03. janvāris, 21:33:13 »
‘darbs vainīgs‘
Tā jau ir, precēti vien slaisti un bezdarbnieki ;)
Bet tie čaklīši tik šķir tās bezgalīgās lapas un sapņo par princesi baltā zirgā :)

Bet par šo ... Pats uz savas ādas esmu izbaudījis, kad randiņot vnk nav laika nemaz. Neko neuzsāc, jo zini, ka jebkura cerēšanās prasīs laiku, bet tuvu 100% tava laika sev pieprasa tavs šābrīža darbs/projekts. Un tā tas turpinās gadiem. Turīgiem cilvēkiem šai lietai vajag vēl vairāk laika, lai neuzrautos uz prastām zeltracēm, t.i., - vēl mazāk iespēju ko sākt un vairāk iespēju, neatlicinot pietiekami daudz laika, kļūdīties. Tā kā, Bebr, Tava ironija ir nevietā.

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #42 : 2018. gada 03. janvāris, 21:42:30 »
Loģistika, loģistika. Un prioritates. :)
Laika jau nav vien tam, kas nav būtiski. ;)
Nu, no iepriekšējā precību piedāvājuma kāds laiciņš pagājis. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2018. gada 03. janvāris, 21:56:54 »
Pilnīgi ticu, ka var nebūt laika attiecību veidošanai. Pati periodiski esmu dzīvojusi režīmā darbs-gulta, kādi tur randiņi... Ilgstošā laika posmā tas ir graujoši, vēl kāds laiks paiet, līdz atjēdzies no tās pārslodzes...
Novēlu Atusam beidzot baudīt sava ieguldītā darba augļus. Kopā ar tuvu cilvēku  :)

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #44 : 2018. gada 03. janvāris, 22:20:59 »
Nja, precētajiem gan pietiek laika gan attiecību veidošanai, bērniem,
 darbam, mājas celtniecībai. Un pārgurt kkā nevar atļauties :)

Jauneklem derētu pašam sev formulēt vēlmes, prioritātes.
Saka, dāmas pakaļ skrienot :) nu varbūt, apstāties un uz tām dāmām
vismaz paskatīties ;)