Autors Tēma: Ģimenes ceļojumi / ceļojumi kompānijā  (Lasīts 6362 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Ģimenes ceļojumi / ceļojumi kompānijā
« : 2018. gada 06. janvāris, 19:50:51 »
Ko izvēlaties un kādi apsvěrumi?

Atslēdzies Bobs

Re: Ģimenes ceļojumi / ceļojumi kompānijā
« Atbilde #1 : 2018. gada 07. janvāris, 11:39:42 »
Pēdējos 15 gadus braucam paši. Pamatapsvērums - lai tur un pa ceļam būtu ko darīt, nevis vazāties pa tūristu pārpilniem apskates objektiem.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #2 : 2018. gada 07. janvāris, 14:08:03 »
Ar draugu, divatā, pa kūrortiem - "all inclusive". Bez organizētām ekskursijām, dažkārt noīrējam auto un braucam paši.
Ar prātu saprotu, ka vajadzētu "pa pilsētām", "pa muzejiem", bet kaut kā nevelk.   

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2018. gada 07. janvāris, 14:37:57 »
Pārsvarā ceļojam šaurā ģimenes lokā. Galvenais apsvērums - jo mazāk braucēju, jo mazāk kādam jāpielāgojas un kāds jāgaida. Ceļojumu plānojam paši.
Ir būts kūrortā ar draugiem, nebija slikti, bet kopumā intereses atšķiras, tāpēc bija dienas, ko pavadījām atsevišķi.

A priekš kam vajag "pa pilsētām un muzejiem", ja neinteresē un nevelk?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #4 : 2018. gada 07. janvāris, 15:47:26 »
A priekš kam vajag "pa pilsētām un muzejiem", ja neinteresē un nevelk?"....

Esmu saskārusies ar zināmu līdzcilvēku neizpratni, nu apmēram tā: "Kā!! Parīzē neesi bijusi.!? Un Luvrs, Un Eifeļa tornis - tie nu gan pilnīgi noteikti jāredz!! Un kā tad tuvumā neaptaustīt piramīdas!!!?" :confused:
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 07. janvāris, 16:08:21 no pitons »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2018. gada 07. janvāris, 16:54:38 »
Phe... braucu, kur gribu, skatos, ko gribu, un pie kājas man, ko kāds par to padomās.  :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2018. gada 07. janvāris, 18:18:59 »
Es droši vien romānu sarakstīt varētu, kā un kāpēc kurš uz kurieni brauc... :)

Pateiktie un nepateiktie iemesli...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #7 : 2018. gada 07. janvāris, 18:28:58 »
Nu man vajag iemeslus par labu ģimenes ceļojumam (divatā) :))

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2018. gada 07. janvāris, 18:35:31 »
ģimenes ceļojums...divatā???? skan jocīgi...
tas manuprāt ir pāris..ja brauc vīriec un sieviec.(kāpēc teikt ģimene, ja var izmantot pavisam citu ceļojumu amplitūdu nevis tur kur patiešam jandalē ģimenes)
ja brauc kāds no vecākiem + bērns..arī tad jaadomā vai to saukt par ģimenes ceļojumu  :scratch:
ar ģimenes ceļojumu es patiesi saprotu,kad braucam kkur barā, visi kas grib salec mašīnā/busā un aktivitātes tiek piemeklētas lai visiem interesanti. guļam viesumājās/hosteļos..utml.. bet man aizdomas ka Nomadei ineteresē ne tĀdi ģimenes ceļojumi...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2018. gada 07. janvāris, 18:38:13 »
tu gribi uzzināt, vai vērts braukt kopā ar vīru? :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2018. gada 07. janvāris, 19:07:19 »
Var jau braukt visādā komplektācijā, galvenais, lai būtu ar puslīdz vienādām vēlmēm attiecībā uz atpūtu un laika pavadīšanu. Man, piemēram, absolūti nebūtu pa ceļam ar cilvēkiem, kas gribētu apmesties greznā kūrortā un tad zvilnēt caurām dienām kā plekstes pludmalē vai, vēl jo trakāk, pie baseina... Vispār nesaprotu tādu dirnēšanu, man vajag braukāt apkārt pa ekskursijām, iet pārgājienos dabā, maksimāli visur pabūt, visu redzēt, visu izbaudīt. Gulēt varu mājās.
Bet katram jau savs, un tāpēc, pirms ar kādu kopā kur doties, jānoskaidro, ko nu kurš no šī brauciena sagaida. Lai nesanāk kā vienai manai paziņai, kas ar otrpusi pēc brīvdienām spļaudījās, ka "nemūžam vairs" nebrauks nekur kopā draugu pāri, jo tiem nekas vairāk par viesnīca-pludmale-bārs neinteresē...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #11 : 2018. gada 07. janvāris, 19:20:03 »
Mellene88 - kāpēc gan Jūsu prāt pāris (vīrietis un sieviete) nevar būt/neskaitās ģimene?

Un lūk, pat te jau var izlasīt tādu kā nosodījumu - "gulēt kā plekstes...".

Tāpēc tieši tā darām - braucam divatā, lai nav jāpielāgojas un darām ko gribam...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #12 : 2018. gada 07. janvāris, 19:42:40 »
Nomade - tūlīt, tūlīt dodamies (divatā) uz Ēģipti. Motivācija - vnk viss (nepārtrauktais lietus, mitrums, darbs, stress darbā utt.) "piegriezās" un lai gan tur tagad ir ziema un nemaz tik karsts nebūs, izlēmām ka brauksim.
Vēlmes mums abiem sapas - nekādu piramīdu, nekādu braukalēšanu pa tuksnesi ar kvadracikliem, ja gribēsies, aizšausim līdz Jeruzalemei. Nu kaut kā tā.
Mērķis - atpūsties.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2018. gada 07. janvāris, 19:56:29 »
Pif- ko gribi to dzirdi  :*

ja ir pāris, tad ir pāris un ja es gribu braukt tikai ar vīru ,tad es to neprezentēju ,kā ģimenes braucienu. un tad man nafik negribētos gulēt hostelī un pavadīt laiku tur kur spiedzoši bērni un un vīzdegunīgi tīņi utt.utml...
tad brauciens būtu uz 80% savādāks, nekā tas ko mēdzu saukt par ģimenes ceļojumu.

IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2018. gada 07. janvāris, 20:00:55 »
pag.pag,pag..tagad sāku domāt  :blushing: :scratch:
varbūt jautājuma būtība ir tajā neaizbraukt(jeb tieši otrādi aizbraukt) tur kur mēdz braukt brīvi un neprecēti...mazums viņiem citādās izklaides nekā precētajiem?? karoč es nez..
IG- mellenessniega