Autors Tēma: Iz dzīves  (Lasīts 3888 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Iz dzīves
« : 2018. gada 09. janvāris, 22:58:20 »
10 minūtes atpakaļ saņēmu īsziņu
 - Piesakos uz 27 janvāri. Guntis.
Neviens Guntis ātrumā nenāca prātā, tāpēc gribēju precizēt
Es - Kādā jautājumā piesakās un kas tas par Gunti?
Pēc brīža atnāk atbilde
- Sakarā ar jūsu rakstīto (@-adresīte feisbukā) un + līdz pusei plika veča foto (līdz jostas vietas, no augšas).
Es - Nesapratu, kāda man gar to darīšana?
 - Tu esi Judīte?
Es - Neesmu, un paldies Dievam.
 - Sorry - pēdējai cipars nepareizs. Jā, jums ir paveicies, ka neesat Judīte ;o))))
Es - Man arī ir tādas aizdomas ;oD

p.s. Vot, tagad sēžu un domāju, kas zina, ja šams būtu to foto pilnā augumā atsūtījis, kas zina... es varbūt vēl padomātu ;o))))))))))) Veči tādi tiepšas - nekādas poņas par mārketingu

Atslēdzies kvadra

Re: Iz dzīves
« Atbilde #1 : 2018. gada 09. janvāris, 23:04:03 »
Baigi zolīds tas Guntis trāpījās, attiecīgos sludinājumos visai izplatītas ir bildes līdz jostas vietai no apakšas :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2018. gada 09. janvāris, 23:06:49 »
Nu tak! kā saku, - šams nepareizu bildi ielika un fisu filingu aplauza.
Kaut gan es  īsti nesaprotu, kādā sakarā veči sūta tās bildes no apakšas. Vienu reizi jautāju, ar ko tādu jams tur lepojās un mēģina iekārdināt?  Man atbildēja , - Labi, nākošreiz sūtīšu naudas maka  bildi.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 09. janvāris, 23:19:44 no olgucis »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2018. gada 09. janvāris, 23:16:55 »
Kko nesapratu - tātad Judītei savukārt nav paveicies, ka viņa ir Judīte? Ko tad tik draudīgu viņš ar Judīti gribēja darīt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2018. gada 09. janvāris, 23:18:48 »
Jā, te jautājums, kam paveicies - Judītei vai Olgucim.. un kāpēc bildē pliks? Lai iebiedētu?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2018. gada 09. janvāris, 23:23:39 »
Es tā sapratu, ka bilžuks sūtīts Judītei... nu lai viņa to Gunti atpazītu pēc skata.  Varu iedomāties, zvans pie durvīm un tur stāv pliks vecis ( Guntis). Vispār, man liekas, Ka Judītei ir ļoti  saspringts darba grafiks, ja šodien var pierakstīties tikai uz 27 janvāri. Skuķis rukā melnu muti ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2018. gada 09. janvāris, 23:26:19 »
Olguc, vajadzēja teikt, ka esi Judīte. Kādu veci esi palaidusi garām!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2018. gada 09. janvāris, 23:33:17 »
Nea... man pliks vecis neder... Tu zini, cik skanošā ir jāiegulda, lai šamo pieklājīgi apģērbtu?...
Kaut gan atkal.... šams  liekas gribēja tieši izģērbties... Vienā vārdā, - mums jau no paša sākuma nesaskan

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2018. gada 10. janvāris, 06:31:48 »
Vienu reizi jautāju, ar ko tādu jams tur lepojās un mēģina iekārdināt?  Man atbildēja , - Labi, nākošreiz sūtīšu naudas maka  bildi.

Paga paga, ta tu ne pirmo reizi jau esi Judīte? :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2018. gada 10. janvāris, 07:16:43 »
2. februāris brīvs? :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2018. gada 10. janvāris, 08:49:44 »
2. februāris brīvs? :)

Bobi, Tu arī Guntis??  :thinking:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2018. gada 10. janvāris, 09:13:29 »

Bobi, Tu arī Guntis??  :thinking:

Gunti, izbeidz!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2018. gada 10. janvāris, 09:46:40 »
he he... Starp citu, man tagad ir zināms Gunta telefona numurs, kurš savukārt zina pareizo Judītes telefona numuru ... Var sākt bīdīt biznesu.  ;)  Kā es saku, man viens diploms ir - Darba organizācija un ekonomika.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2018. gada 10. janvāris, 09:57:34 »
Var sākt bīdīt biznesu.  ;)  Kā es saku, man viens diploms ir - Darba organizācija un ekonomika.

šantāžas iespēju neaizmirsti... ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #14 : 2018. gada 10. janvāris, 11:53:08 »
he he... Starp citu, man tagad ir zināms Gunta telefona numurs, kurš savukārt zina pareizo Judītes telefona numuru ... Var sākt bīdīt biznesu.  ;)  Kā es saku, man viens diploms ir - Darba organizācija un ekonomika.
Šajā gadījumā Tevi sakauninās par nepareizu definēšanu un sašņorēs par sutenerismu :D