Autors Tēma: Iz dzīves  (Lasīts 3886 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Iz dzīves
« Atbilde #15 : 2018. gada 10. janvāris, 12:44:44 »
Kāpēc uzreiz sutenerisms? Nav Lursoftā tāda darbības veida. Ir - Izklaides un atpūtas darbības (93.2.)
Es pat teiktu vairāk - mūsu valstī trūkst izklaides un atpūtas! Kurš ir redzējis kaut vienu apmierinātu ģīmi ielās?
Tas ir vispārēji atzīts fakts, ka Latvijas iedzīvotāji vienmēr ir ar kaut ko neapmierināti.
Te it TĀDS pļaujas lauks!  :big_hug:  Ja es nebūtu tāds slaists...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2018. gada 10. janvāris, 12:50:50 »
Forums kvalificētos zem tā.
:sarcasm:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #17 : 2018. gada 10. janvāris, 13:04:57 »
 :thinking: Man te pēkšņi doma... a ja nu pēkšņi tas ir VIDistu kontrolpirkums? Un jaukās meitenes medī nereģistrētu saimniecisko darbību. Mēs šam visas durvis vaļā ar sirdi un dvēseli. Bet viņas pieprasa kases aparātu un darba organizācijas dokumentus. Beigsies ar to, ka apliks visus ar dubultiem nodokļiem par darbu brīvdienās un vakar stundās. Nē, nekas nav spējīgs padarīt šīs valsts iedzīvotājus laimīgus. Nolemta tauta...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2018. gada 10. janvāris, 13:18:00 »
Piezvani tagad Gunčam un apjautājies vai izdevās pierakstīties pie Jdītes. Ja jā - tad 28.janvārī apjautājies par klienta apmierinātību.
Un pastāsti mums - varbūt no Gunta vajadzēs Judītes tel.nr :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2018. gada 10. janvāris, 13:27:54 »
nea... Guntis man liekas aizdomīgs. Pats padomā, kurš vecis gaidītu līdz 27 janvārim ? Nē, nu  nevar jau arī zināt, varbūt Judīte  piedāvā kādas īpašas intīma  rakstura atrakcijas un ir vērts  gaidīt ....  :blushing:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2018. gada 10. janvāris, 13:46:12 »
nekā aizdomīga nav. cilvēkam, kurš kaut drusku plāno savu laiku, vai ir augsti pieprasīts