Autors Tēma: Dzīves laikā izteiktiem vārdiem ir limits?  (Lasīts 3039 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Dzīves laikā izteiktiem vārdiem ir limits?
« Atbilde #30 : 2018. gada 21. janvāris, 14:38:45 »
vispār, ja godīgi, es pat biju pārsteigta par to, ka labi jūtos jebkurā vecumā. Par vecumu iedomājos tikai skolas gados, un tas skanēja apmēram tā ,- Kad būšu veca un man būs 27 gadi...! Nezinu kāpēc, bet šis vecums man likās īpaši nepieņemams ;o) Un pēc tam biju pārsteigta, ka, principā jau nekas nemainās,- es joprojām esmu es. Pat vairāk, man likās, ka stulbi pārdzīvot, ka tev vairs nav 20, 30,...un t.t. Tas aizņem milzīgi daudz laika no tavas dzīves, kuru tu varētu izlietot kam vērtīgākam. Kas traucē ik rītu pamosties ar domu,- Šodien ir manas atlikušās dzīves pirmā diena! Izbaudīsim  :coffee: ... Savādāk nekas nemainīsies un pēc desmit gadiem tu turpināsi gausties par to, ka tu vairs neesi tik jauns , kā desmit gadu atpakaļ.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2018. gada 21. janvāris, 14:41:47 »
Man līdzīgi. Skolas laikos es skaidri zināju, cik dīvaini daudz man būs īpašajā 2000.gadā....un tas bija vēl tiiik tālu....bet tagad tik tālu jau aiz muguras. Mazliet dīvaina ir laika dimensija :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #32 : 2018. gada 21. janvāris, 19:20:22 »
Paskatos vecās fočenes - ak, jē, es tak smuka biju :steak: . Bet tad tā nepavisam neuzskatīju. Un secināju, ka pēc 10 gadiem, skatoties šodienas bildes, es atkal domāšu - ak, jē, es tak smuka biju :smile:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #33 : 2018. gada 21. janvāris, 21:24:36 »
Zigis gan baigais krīžu vecis. Kāda krīze 30 gados? Es tad jutos kā bērns.

Es izteicos sieviešu žurnālu lietotajā terminoloģijā pēc principa "jo miglaināk nosauksim, jo vairāk un ilgāk par to varēsim rakstīt." :)
Kāda krīze? Man - vienkārša, iespējams, ka citiem - līdzīgi. Ap 30 noslēdzas dzīves posms, kurā vīrietis "nostājas uz kājām", - vispirms saprot, ko dzīvē darīs, pēc tam rukā, lai panāktu to, ka naudas pietiekamība makā/kontā ir vairs nevis veiksmīga nejaušība vai "baltā svītra", bet gan konstanti pašsaprotama lieta. Un tad pienāca brīdis, kad es sapratu, ka iepriekšējo 10+ gadu uzdevumi ir sasniegti, - pūliņi ir vainagojušies ar plānoto rezultātu, t.i., tu it kā apstājies un uz tā fona, ka ir sajūta, ka dzīvē (veselības un enerģijas ziņā) tieši šobrīd ir augstākais punkts visas dzīves garumā, sāc pārdomāt, bet kā tev vēl trūkst, lai ietu tālāk? Manā gadījumā tā bija dzimtas turpinājuma ziņā perspektīva ģimene. Civilsievai, kura bērnus negribēja, kāda pusgada laikā tika pateikts paldies par kopā pavadīto laiku kopā ar ardievām un jau pēc nepilna gada tika svinētas kāzas ar savu šābrīža sievu. Lūk, tāda krīze ... krīžu vecim zigfridam. :)  Ja būtu aizkavējies tābrīža Status quo, iespējams, šodien man nebūtu daudzkā no tā, kas man ir.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2018. gada 21. janvāris, 21:32:52 »
Skaisti, Zigīt! Bet kāpēc tā sieviete nevēlējās bērnus? Tas tā dīvaini.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2018. gada 21. janvāris, 21:37:39 »
Visu vajag zināt!  :rofl:
Nu, labi, tagad jau nekā slēpjama tur vairs nav. Viņa bija 8 gadus vecāka par mani, un divi viņai jau bija.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #36 : 2018. gada 21. janvāris, 21:42:04 »
Jā. Tad saprotams.