Autors Tēma: par policijas kontrolpirkumiem  (Lasīts 977 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

par policijas kontrolpirkumiem
« : 2018. gada 19. janvāris, 14:28:45 »
http://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/domes-opozicija-aicina-rigas-pasvaldibas-policiju-skaidrot-prostitucijas-kontrolpirkumus.a264744/?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=frontpage

vot, kaut kā neiebraucu. Ko konkrēti Latvijā nedrīkst - piedāvāt vai lietot? Tur tai kreisā rakstā tika minēts, ka no likuma svītrots: ... "tika svītrots personas pienākums reiz mēnesi pārbaudīt veselību un uzrādīt veselības karti... "(c) 

Tātad, vairs nav aktuāli pārbaudīties un uzrādīt veselības karti, bet nedrīkst piedāvāt cik tur metrus tuvumā no skolām un baznīcām... Tātad, meitenēm  it kā rosīties ielās drīkst? Tad vēl tā figņa ar kontrolpirkumiem. Kontrolpirkuma jēga taču bija pārbaudīt preces kvalitāti, atbilstību apstiprinātiem normatīviem, pareizi iekasētiem nodokļiem. Galu galā, ja policistiem kvalitāte nepatika, kāpēc nesūdzas patērētāju aizsardzības  iestādē? Kāpēc jāsoda meitenes, pēc manām domām jāsoda policistus, kuri atteicās apmaksāt saņemto pakalpojumu, jo tur bija rakstīts, ka kaut kādas intīma rakstura manipulācijas sākuma bija, vei ne? Es personīgu uzskatu, ka meitenes nav vainīgas, ka šamie nav spējīgi procesu dobeigt. Nu, kā vienmēr - neesmu kompetenta, bet viedoklis man ir

Atslēdzies olgucis

Re: par policijas kontrolpirkumiem
« Atbilde #1 : 2018. gada 19. janvāris, 14:50:25 »
jā, un vēl aizdomājos, ka kontrolpirkums nekad nenotiek ar vienu dalībnieku, jābūt 1-2 lieciniekiem. Nu lai aktu parakstītu. Kā tad tas viss notiek? Šamie piesakās, tipa jūs tur divi ņemās, un mēs te maliņā paskatīsimies? Vispār, skuķi var šamiem piesiet  šajās dienās aktuālo uzmākšanos darba vietā...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2018. gada 19. janvāris, 16:43:54 »
Man viens paziņa deviņdesmitajos kādus gadus nosēdēja cietumā. Pēc iznākšanas visādās pasēdēšanās šams daudzko par mums, pārējiem, nezināmo dzīvi tika stāstījis. Tad lūk, pēc viņa teiktā deviņdesmitajos policistiem viss un vienmēr esot bijis par brīvu, jo policisti. Un tas pat neesot bijis diskutējams jautājums.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2018. gada 19. janvāris, 16:59:46 »
tas bija deviņdesmitajos. Tagad viņi paši iedod rēķinu un sauc to par sodu. Laiki mainās...  :thinking:

Atslēdzies dr.no

« Atbilde #4 : 2018. gada 19. janvāris, 17:27:36 »
Prostitucijas tēma pie mums sačakarēta līdz pēdējam...mana nojauta, ka tas viss ir "policijas jumts", kurš no tà gūst ienàkumus...un nepaklausīgām meitenēm, kuras nemaksā šim jumtam, uzrīko kontrolpirkumu...
Un tas, ka grib ieviest "zviedru modeli", ka sodìs arī pakalpojuma pircējus ir vispār 3,14zdec - milzīgi ienākumi, šantàžas iespējas utt...un §o likumu bīda IeM ar naivàs Martas centra vīģes lapas uzlikšanu! :D
Kas ir Zviedrija? Zviedrija ir neitràla valsts, tur neatrodas NATO karavīri...pie mums tāpat kā Vàcijā dien citas valsts karavīri...vàcieši atļàva bordeļus un prostitūcija maksā nodokļus, meitenēm ir sociālàs garantijas un arī pensija..
Gaidiet tik, kad pie mums bùs kàda provokācija...kāds "naktstaurenītis" paziņos, ka trīs NATO kareivji viņu izvaroju§i, un pa taisno krievu tv...viņai ar būs "pieràdījumi" - preži ar kareivju materiàlu, jo sex jau būs bijis...bet pierādi, ka tà nav izvarošana! ..čeks kareivjiem būs? ...navu!
Gaidiet !

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2018. gada 19. janvāris, 20:08:11 »
Par policistiem es salīdzinoši nesen, pirms 2 gadiem, sapņoju, ka šie paši joprojām jumto piem. "točkas". Tajā sapnī redzēju, ka pie kāda metālu uzpirkšans punkta, kur cita starpa tirgo arī cigaretes, piebrauc policijas buss. Domāju ka nu jau kādu sašņorēs. Nekā - sarokojās ar uzpircēju un aizbrauca.
Pēc tam man pelēks tēls stāstīja, ka šie atveduši cigaretes tirgošanai, kuras citur konfiscējuši.
..kādi tik murgi nerādās...

Gan jau arī prostitūcija jomā varētu būt līdzīgi murgi.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #6 : 2018. gada 22. janvāris, 08:57:57 »
Prostitucijas tēma pie mums sačakarēta līdz pēdējam...mana nojauta, ka tas viss ir "policijas jumts", kurš no tà gūst ienàkumus...un nepaklausīgām meitenēm, kuras nemaksā šim jumtam, uzrīko kontrolpirkumu...
Un tas, ka grib ieviest "zviedru modeli", ka sodìs arī pakalpojuma pircējus ir vispār 3,14zdec - milzīgi ienākumi, šantàžas iespējas utt...un §o likumu bīda IeM ar naivàs Martas centra vīģes lapas uzlikšanu! :D
Kas ir Zviedrija? Zviedrija ir neitràla valsts, tur neatrodas NATO karavīri...pie mums tāpat kā Vàcijā dien citas valsts karavīri...vàcieši atļàva bordeļus un prostitūcija maksā nodokļus, meitenēm ir sociālàs garantijas un arī pensija..
Gaidiet tik, kad pie mums bùs kàda provokācija...kāds "naktstaurenītis" paziņos, ka trīs NATO kareivji viņu izvaroju§i, un pa taisno krievu tv...viņai ar būs "pieràdījumi" - preži ar kareivju materiàlu, jo sex jau būs bijis...bet pierādi, ka tà nav izvarošana! ..čeks kareivjiem būs? ...navu!
Gaidiet !
Izvarošana ar prezervatīvu??? :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2018. gada 22. janvāris, 09:32:48 »
Izvarošana ar prezervatīvu??? :)

Nesapratu, prezervatīvs tā kā kāda indulgence kalpo?? :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2018. gada 22. janvāris, 12:43:13 »

Nesapratu, prezervatīvs tā kā kāda indulgence kalpo?? :)
Nē, nē, čiepiņ! Pagaidi, es uzvilkšu prezervatīvu un tad Tevi izvarošu! :clap: Ja blakus nestāv otrs gaidošais ar steku, tad diez vai.

Atslēdzies dr.no

« Atbilde #9 : 2018. gada 22. janvāris, 15:12:07 »
Neesmu nevienu izvarojis, tāpēc spriedumi no filmām, seriāliem ! :D
..ja skatās CSI, tad noziedznieki (izvarotàji) baidās atstàt savu DNS materiālu un lieto prezi...kaut vai to Imantas pedofilu tak noķēra pēc DNS analīzēm...
Kā uzvilkt prezi, lai upuris neaizmùk?...nu, nezinu un varbūt apdullina? ...un gan jau "naktstauriņš" krievu tv uzrādīs zilumus...
Vispār, cerams, ka NATO kareivji informēti, ka pēc sex savs prezis ņemams līdz! ;)
Jau par zviedru filmu "Kvadrāts" (kino sadaļà pie golden globuss nominācijas) minēju, ka bija smieklīga epizode pēc seksa, kad partneri cīnījās par izlietoto prezi pilnu ar spermu! :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2018. gada 22. janvāris, 15:32:17 »
kā liecina #metoo kampaņa, nekādu DNS nevajag, pietiek parādīt ar pirkstu - VIŅŠ mani izvaroja... un viss, cietums un negods...

:banhead: