Autors Tēma: Mazliet naivi,bet kad nenāk miegs bij laba!  (Lasīts 3848 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Mazliet naivi,bet kad nenāk miegs bij laba!
« Atbilde #15 : 2018. gada 26. janvāris, 19:41:13 »
Paldies, Nāra, arī paskatīšos. Pašlaik gribu tikai kaut ko vieglu. Nopietnas filmas šobrīd negribas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2018. gada 26. janvāris, 20:47:14 »
Es PT teicu, ka skatos un lasu tikai romantiku un vieglo visu iekš kino un teātra, viņš teica  :yes:
Bet vai šie mani ieteiktie seriali bij baigā komēdija...? Katrā ziņā nekas traģisks tur nebija, cik atceros. Tagad varbūt ko citu ieteiktu, bet seriāli vispār man kaut kā atkrituši no ikdienas nost.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2018. gada 27. janvāris, 00:11:17 »
Ja jūs spējat Kuhņu skatīties, tad vrb aizies aŗī šis seriāls - Olga. Pirmajās sērijās man bija grūti iejusties, bet pamazām kkā aizgāja.
Sākumā bija grūti skatīties galvenās varones attieksmi pret bērniem, bet centos abstrahēties

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2018. gada 27. janvāris, 09:11:36 »
Pārbraucu pāri 1.sērijai - neliekas, ka tā ir komēdija, ja salīdzini ar Kuhņu - kāds sakars?? un varonei taču nav bērnu! Manas ieteiktās ir dinamiskākas, šī izskatās no lēnīgajām. Ir tur kāda odziņa, apmēram sižets? Neliekas interesanta.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2018. gada 27. janvāris, 12:36:09 »
Ir, ir komēdija, bet sākumā mazliet jāiešūpojas visās tajās peripetijās. Man gāja grūti kādas pirmās 2-3 sērijas, bet neka cita skatāma nebija, tad nu piespiedos un tad aizgāja.

Nu, tāda sieviete-tanks, kurai jāvelk ģimene un mājas dzīve, kura atradinājusies būt sieviete. Bet tad uzrodas ideālais vīrietis. Katram ģimenes loceklim savs kreņķis vai aktualitāte, un visi tur ņemas

Te nav nekā super duper intelektuāla vai kā, tāda parasta krievu sadzīve. Arī brutalitāte, rupības....tādēļ salīdzināju ar Kuhņu, jo tur aŗī tas mūžīgi aurojošais šefpavārs, kas katrā sērijā vairākas reizes virtuvi demolē. Ja to var izturēt (es neizturēju), tad arī šo var skatīties.

Odziņa - varbūt tas, kā galvenā varone (un visi pārējie) iekšēji aug un nenolaiž rokas?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2018. gada 27. janvāris, 13:21:59 »
Nepareizo Olgu skatījos :D :D :D Pilnīgi citu :D Tagad uzslēdzu Tavu :)

Es šo pārbraucu pa diagonāli:
https://www.youtube.com/watch?v=ggkIBKXdefs
Cita Olga :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 27. janvāris, 14:05:24 no Luīze »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2018. gada 27. janvāris, 13:37:29 »
Nepareizo Olgu skatījos :D :D :D Pilnīgi citu :D Tagad uzslēdzu Tavu :)

Es šo pārbraucu pa diagonāli:
https://www.youtube.com/watch?v=ggkIBKXdefs
Cita Olga :)

:yes: :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 27. janvāris, 14:05:42 no Luīze »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #22 : 2018. gada 27. janvāris, 15:08:06 »
Īstajā Olgā jau 1.pussērijā sasmējos, super, paldies! Broņ, manas filmas neskaties, skaties Olgu!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2018. gada 27. janvāris, 15:12:43 »
Saki, Olga jautrāka?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2018. gada 27. janvāris, 15:32:03 »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2018. gada 27. janvāris, 17:03:15 »
5 sērijas no vietas noskatījos:D :D :D Kad slikta oma - iesaku, pat PT nevajag :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2018. gada 28. janvāris, 02:27:39 »
Sorry, Margo filma nepatika, pat naiva nelikās. Tie cilvēki dŗīzāk glupi, sevišķi sieva un vīrs. Beigās tā priecāties par "atgriezto" vīru? Un neatpazīt savu sievu, pat pēc kāju pirkstiņiem ne? Ok, es baigā reāliste, tādēļ neuzrunā tāda veida pasaciņas un happy end. Un nepatīk tās sapumpētās lūpas. Un no Bīstamajām majsaimniecēm špikotais sākuma stils un pat mūzika. Bet krievi jau tā dara.

Vēlreiz sorry ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2018. gada 28. janvāris, 13:01:06 »
Mēģināju skatīties Olgu. Bet nē, nevaru.. Olga kā tēls forša, bet visa tā vide un ņemšanās mani nesaista, pabriesmīgi tas viss. Valoda tāda, ka reizēm vispār nesaprotu, ko runā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2018. gada 28. janvāris, 13:06:42 »
Noskatījos tikai 2 sērijas. Vēl patika Griša, naivulis, božijs oduvančiks.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2018. gada 28. janvāris, 13:20:24 »
Broņa, precīzi manas sajūtas - es nesapratu to gopņiku žargonu un visu straujo šuri muri. Un, kā jau teicu, Olgas briesmīgo attieksmi pret bērniem nespēju izturēt. Skatījos ar piespiešanos un mazu nepatiku sākumā. Bet ar kādu 4., 5.sēriju man aizgāja - kad sapratu, kurš kuram tur kas ir un kas katram par kreņķiem. To mātes-bērnu līniju piecietu, abstrahējos.

Olga gan kā varone man nepatika, pārāk....tanks.

Ā, un Grišam ir super vecmāmiņa ;)