Autors Tēma: Trūcigo statuss  (Lasīts 2315 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Trūcigo statuss
« : 2018. gada 25. janvāris, 22:34:36 »
http://nra.lv/latvija/235230-ienakumu-limenis-lai-cilveku-sauktu-par-trucigu-nav-mainijies-10-gadus.htm?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

vakar saskrējos ar kādu mammuci no mūsu mājas, tieši par trūcīgo statusu (vai maznodrošināto) runājām. Mammis sūdzējās, ka bija pašvaldībā runāt par pierasto pabalstu apkurei - atteica. Mammim kontā esot bijusi nauda. No kurienes pašvaldības vispār zina, cik cilvēkam ir kontā nauda? Vai tā vispār nav privātuma aizskaršana? Bet ne par to runa. Mammis tā bija apjucis, ka vairs ne vārda neesot atbildējis .
Saka man,- bet tā taču, meit ir zārka nauda! Kad nomiršu, iedos tikai pabalstu pensijas apmērā, tur zārkam nepietiks...
Vispār, kaut kas totāli ir mainīts tajos maznodrošinātajos, agrāk apkurei no mūsu pašvaldības nāca pabalsti vismaz 10 dzīvokļiem - Šogad klusums. Visi pēkšņi ir turīgi? Ko gan es tam mammim atbildētu? Ka saskaņā ar pēdējiem MK noteikumiem, lai būtu maznodrošināts zārka nauda mājā zeķē jāglabā?  Bet cik gan mammim to zeķu, var pat gadīties, ka vienīgais pāris kājās.

Atslēdzies Spārka

Re: Trūcigo statuss
« Atbilde #1 : 2018. gada 25. janvāris, 22:42:36 »
Šķiet, prasa konta izrakstus atnest pašam, par cik tur tiem mēnešiem.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2018. gada 25. janvāris, 22:58:35 »
Nu nezinu, kur tam mammim varētu būt dators... kaut gan, kas zina, varbūt bankā iedeva

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2018. gada 26. janvāris, 00:50:38 »
Vot i vēl viens iemesls neuzrādīt ienākumus un glabāt naudu matracī....
Un ja tā padomā - pāķos pašvaldības kādreiz pensionārus ar malku apgādāja. Tagad pat nopirkt nevar, jo pašvaldībai neesot kurināmā resursu. Vot i iztirgo mežus, kam vēl tie ir - malkas cenā. Pārpratāt, ja domājāt, ka samaksās par mežu kā par malku. Samaksās par mežu kā par pāris steriem malkas, ko šosezon nokurināt. Tā ja. 
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2018. gada 26. janvāris, 01:05:08 »
 :thinking: :cry:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2018. gada 26. janvāris, 07:41:29 »
Oi, nu ta problēma. Man mammucis arī ir ar ntiem tūkstošiem kontā. Pārlikām uz citu banku un tīri papīri. Konts, kur ienāk pensija - tukšs.Jāņem no valsts, ko var. Ja neietu cauri, es jau biju izdomājusi atrast datoriķi, kas gala summu izlabo  :rofl: To izdruku pats mājās izdrukā. Bet nu Tava kundze lai pagaida, iesniegt var līdz martam un runā, ka saistībā ar kontiem kko pārskatīs.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 26. janvāris, 07:47:17 no Nāra »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2018. gada 26. janvāris, 08:50:25 »
Valstij naudas naffffffff, - vot y visas izmaiņas. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2018. gada 26. janvāris, 10:52:55 »
Vsp jau tā pabalstu piešķiršana ir dīvaina - kaut pabalsta prasītājam ir nezcik pat turīgu bērnu - ja neviens nav pie vecāka deklarēts - pabalsts pienākas.