Autors Tēma: Jauno latviešu režisoru īsfilmas  (Lasīts 5844 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Jauno latviešu režisoru īsfilmas
« : 2018. gada 26. janvāris, 22:24:33 »
Trešdienās rāda pa TV, bijušas jau trīs. Zinu, ka citi arī skatās. Tad nu varētu šajā tēmā parunāties. Patika pēdējā filma - Dace Pūce - Tango. Par mātes un dēla attiecībām. Patika Baiba Broka, kā vienmēr. Lumbergs gan jau teiks - koka ģīmis, bet man ideāli.
Man pārdomas, ka es arī uz vecumu nesajūku un nesāku pārāk līst dēla dzīvē, bet domāju, ka man tas nedraud.

Atslēdzies dr.no

Re: Jauno latviešu režisoru īsfilmas
« Atbilde #1 : 2018. gada 27. janvāris, 12:34:50 »
...pēdējo par dēla un mātes tango neatceros, bet gribēju skatīties...laikam nolūzu...patika pirmàs divas filmas - 7 neveiklas seksa epizodes un tie islama džihādisti!
Tas, kā džeks mazgājas dušā, bet Ingas Tropas varone skatās skaipā bija reāli smieklīgi un sasodīti smieklīgi beidzās! :D
...tas bija pa ìstam Broņas stiliņš ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2018. gada 27. janvāris, 12:43:02 »
Man patika visas filmas, un džihadistos vēl mans bij.kolēģis spēlēja

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2018. gada 27. janvāris, 14:28:40 »
Man arī visas patika. Bet tagad domāju, ko dr. no sadomājies. Kas ir Broņas stilā. Skatīties uz plikiem džekiem dušā? Vai tā starp citu paziņot, ka pārgulēju ar kādu citu.

Atslēdzies dr.no

« Atbilde #4 : 2018. gada 27. janvāris, 14:35:50 »
...izsist no līdzsvara! :D
kāpēc Tavs kinoblogs ir komā? ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2018. gada 27. janvāris, 14:38:40 »
Jo neskatos pašlaik nopietnas filmas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2018. gada 27. janvāris, 20:28:11 »
Atcerējos vēl par to filmu - Septiņas neveiklas seksa epizodes, tur bija tikai trīs, un tā ir pirmā daļa. Bet, kur ir otrā daļa? Tā arī nesapratu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2018. gada 27. janvāris, 20:44:19 »
Atcerējos vēl par to filmu - Septiņas neveiklas seksa epizodes, tur bija tikai trīs, un tā ir pirmā daļa. Bet, kur ir otrā daļa? Tā arī nesapratu.

Filmas nosaukums ne vnm to aŗī burtiski nozīmē :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #8 : 2018. gada 27. janvāris, 23:32:38 »
Neteikšu vis,Brokai pat nav jārunā,lai saprastu,ko viņa domā un jūt, tā vilcināšanās pirms dejas filmas finālā bija tik pilna emociju.Bez vārdiem.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2018. gada 08. februāris, 10:27:09 »
Kā patika vakardienas īsfilma? Rinalds Zelts "Silts klusums", šī jau bija latviešu klasiskajās tradīcijās uzņemta filma, labi, ka tik īsa. Latvijas dabas ainavas kā pamats, dziļdomīga klusuma ainas ar sajūtu, ka nu tik būs, bet nav. Dīvainais riteņbraucējs, vienīgā svaigā vēsma, komiska tā bēgšana ar mašīnu. Bet labi, ka sunītis atradās. Nesapratu, kāpēc ierobežojums 16+, gaidīju, ka beigās varbūt kāda baisa vardarbība būs vai kas, ja jau tāds ierobežojums.

Atslēdzies dr.no

« Atbilde #10 : 2018. gada 08. februāris, 11:38:31 »
Cik sapratu, tad džeks ielīda nepareizajā mājā...un attiecīgi tēma - cik daudz Latvijā pamestu māju...brīnījos, ka šis gulēja saģērbies ar cepuri galvā, ja mājā ir plīts, krāsns un malku arī kinokamera fiksēja?...pazudušais suns un tie dīvainie tipi sāka vilkt filmu uz šausmeni, bet tā bēgšana uz komēdiju! :)
Tad tā klejošana pa mežu, krekla novilkšana un gulēšana sūnās..un tad suns atgriežas!
Tas būtu vēstījums - ļaujies Dabai un viss sakārtosies? :)
...un fināla kadri - cilvēce uzbrūk Dabai!...nu, tà mednieku ķēde ar suņu rejām

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2018. gada 08. februāris, 11:42:58 »
Jā, mājiens par nepareizo māju bija. Bet pieminēto ezeru atrada un suni arī. Par medniekiem ar suņiem fināla ainā nesapratu. Bet medīšana jau mūžveca, kāds tur uzbrukums Dabai?

Atslēdzies dr.no

« Atbilde #12 : 2018. gada 08. februāris, 11:48:18 »
Nezinu...varbūt jaunajam režisoram bija tā piegriezies viņa operators, ka nolēma šo vēlreiz uzdzīt augšà priedē....vai arī bija dabūts drons filmēšanai un gribējās paspēlēties ar tehniku un kaut ko safilmēt! :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2018. gada 08. februāris, 16:26:26 »
Sākuma daļā nespēju iejusties, tad pēc brītiņa filmai pazuda skaņa (patiešām Silts klusums :D ) un beigās jau bija vienalga

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2018. gada 08. februāris, 16:32:40 »
Skaņa tur nebija vajadzīga.. Tā kā neko nezaudēji.