Autors Tēma: Olimpiāde Phjončhana 2018.  (Lasīts 11338 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Olimpiāde Phjončhana 2018.
« : 2018. gada 05. februāris, 12:29:22 »
Drīz piektdiena, 9.02., Olimpiāde. Vai ir interese?

Ziemas sporti, kas mani patīk - bobslejs, biatlons, skeletons. Kur vēl mūsējie startē - ātrslidošana, daiļslidošana, kalnu slēpošana, kamaniņas? Patiesībā neesmu pasekojusi līdzi pārējiem sporta veidiem un sportistiem, bet gan jau kādos ziņu apkopojumos būs dzirdams.

Neesmu aŗī izpētījusi starta laikus, kur nu vēl laika starpību....bet tāpat tiešraidēs gan jau neko neredzēšu, atliks skatīt atkārtojumus.

Mazliet intrigu varētu būt saistībā ar Krieviju un dopinga lietām. Kuri sportisti piedalīsies zem tā Olimpiskā karoga utt.

Bet vispār - kad biju jaunāka, Olimpiskās spēles man likās lielāks notikums, skatījos atklāšanas, noslēgumus...pēdējos gados tikai tā - ar vienu aci.

Atslēdzies Luīze

Re: Olimpiāde Phjončhana 2018.
« Atbilde #1 : 2018. gada 05. februāris, 12:39:40 »
Mani atklāšana "pa lielam" neinteresē, ja nu vienīgi olimpiskās uguns iedegšanas brīdis. Sacensības varu paskatīties, ja būs laiks un vēlme. Bet tā kopumā nav vairs tā fīlinga kā agrāk.
Sanāk, ka man līdzīgas sajūtas kā Minnei...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2018. gada 05. februāris, 12:44:15 »
Nupat pamanīju vienu gabalu par mūsējiem, kuri startē. Lasu katra uzdevumu. Nu, traki vispār - tev, tādam un tādam, uzdots Olimpiādē iekļūt pirmajā sešiniekā, tev - pirmajā desmitniekā, tu drīksti iekļauties 20.-45.vietā....

Saprotu mērķus - valsts ieguldījusi, jābūt atdevei un tā, bet traka viņiem aŗī psiholoģiskā spriedze līdz ar to. Jo arī pārējie konkurenti tieši tāpat uzstādījuši mērķus un uzdevumus, tādēļ cīņas nežēlīgas. Un kur nu vēl līdzjutēju (mūsu) spiediens un komenti par sporta tūristiem utml,;)

http://www.delfi.lv/sports/news/ziemas-olimpiskas-speles/zinas/latviju-olimpiskajas-speles-parstaves-35-sportisti-devinos-sporta-veidos.d?id=49664547

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2018. gada 05. februāris, 12:45:25 »
vot kā viņi to guni iekurinās, tas būtu incanti, jā. Bet man netīk stundām sēdēt un lūrēt, kurš bobs par sekundes simtdaļu ātrāk nograbēs lejā, vai kurš biatlonists vairāk aizmāzēs garām. Ilgstoši nevaru skatīties, iestājas borings kā Broņai

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2018. gada 05. februāris, 13:03:10 »
Baisi garais tas atklāšanas pasākums, labi vismaz, ka dalībnieku nav tik daudz kā vasarā
Skatīsimies  renes šļūcējus (protams), biatlonu ar vienu aci, vēl droši vien tur, kur mūsējie startē, ja trāpīsies
Pagājušā reizē pēkšņi ar interesi skatījos tos, kas ar snoviem visādus ārprāta trikus taisa, nejauši trāpījās

Parasti jau kaut ko daru paralēli, pieplakusi sekundes neskaitu. Ja nu vienīgi mūsējiem

Ar tiem laikiem tā jocīgi -atklāšana mūsu TV piektdien 12.50 -tad ko, viņi agri no rīta atklāj?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2018. gada 05. februāris, 13:09:46 »
Daiļslidošana obligāti jāskatās. Un, protams, bobslejā, biatlonā jāiemet aci.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2018. gada 05. februāris, 13:10:59 »
reno, nē, tad viņiem būs vakars..nezinu...kādi 21 varbūt?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #7 : 2018. gada 05. februāris, 13:11:38 »
Ar tiem laikiem tā jocīgi -atklāšana mūsu TV piektdien 12.50 -tad ko, viņi agri no rīta atklāj?

Ir 7 stundu starpība. Mums vienos dienā viņiem ir astoņi vakarā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2018. gada 05. februāris, 14:03:47 »
Nu pareizi, galīgi otrādi saskaitīju, likās jau, ka kaut kas neštimm.

Atslēdzies dr.no

« Atbilde #9 : 2018. gada 05. februāris, 14:57:39 »
Bùs jāskatās...mani gan interesē atklāšanas ceremonija gan no stāsta viedokļa, ko saimnieki gribēs izstāstīt, gan režija un tās paņēmieni un šoreiz arī tehnoloģijas, jo korejieši centīsies to vizuālo..
...un tad vēl kā tā krievu humora šova "Naša raša" varonis, kurš sēž apakšbiksēs pie tv ar alus pudeli, komentē skaļi visu ko nu tur redz ekrānā...un olimpiādes atklāšana ir vienreizējs pasāmums, kur šādi izklaidēties ...un, protams, "sajūsmināties" par sporta komentētājiem Rīmeni un Kreipānu, kuri no organizatoru dota špikera stāsta par mākslu utt..
..žēl, ka piektdien nesanāks redzēt tiešraidi :(

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #10 : 2018. gada 05. februāris, 16:57:58 »
Ja būs laiks, kaut ko skatīšos.Visvairāk, protams, interesē daiļslidošana, kaut arī tur aizmugures intrigu netrūkst un reizēm klaji redzama tiesnešu neobjektivitāte.Īpaši turēšu īkšķus par Daugavpils puisi Denisu Vasiļjevu - ne tikai tāpēc, ka viņa uzvārdam pretī Latvijas karoga krāsas, bet tāpēc, ka viņš prot slidot ar iedvesmu un jebkuru kustību izdarīt eleganti - pat nokrist skaisti, ja kāds lēciens neizdodas.Neparasti gaumīgs priekšnesums - ne velti publika aplaudē vienmēr, kad viņš slido.Vājā vieta - 4- apgriezienu lēcieni, kursu konkurenti izpilda labāk, bet vismaz Eiropā NEVIENS no vīriem neslido tik eleganti un katra kustība piepildīta.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2018. gada 05. februāris, 18:36:04 »
Stefana Lambjēla skola. Bet nu pašam arī ir talants, ne kurš katrs var būt Lambjēla sekotājs.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #12 : 2018. gada 05. februāris, 22:50:05 »
Man liekas, ka kustību elegance un īpaši artistiskums lielā mērā iedzimts - Denisa māte bijusi dejotāja.Pie Lambjēla Vasiljevs trenējas tikai pusotru gadu. Lambjēls man savulaik ļoti patika un stils tiešām līdzīgs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2018. gada 05. februāris, 22:52:13 »
Jā, tam puisim ir šūpulī ielikts. Un, protams, viņiem ar Lambielu saskan.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2018. gada 06. februāris, 14:49:05 »
Jaunākās ziņas no epicentra.

Ojojoj....baigais aukstums Phjončhanā...un vairāk kā 1000 apsardzes darbinieku atstādināti no pienākumu pildīšanas sakarā ar ārkārtīgi lipīgo norovīrusu (drudzis, galvassāpes, vemšana, caureja)