Autors Tēma: Olimpiāde Phjončhana 2018.  (Lasīts 11305 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Olimpiāde Phjončhana 2018.
« Atbilde #30 : 2018. gada 07. februāris, 14:35:44 »
sākotnējais jaut. bija, vai ir interese?
Nop  :n+: :n-: pilnīg vienaldzīgi..pietiek jaziņu virsrakstos izlasu aptuvenos medaļu sadalījumus pa valstīm.
un ar to,ka čatā redzu pāris teikumus par mūsējiem...usjo...  :bird:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Margo

« Atbilde #31 : 2018. gada 08. februāris, 11:55:42 »
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #32 : 2018. gada 08. februāris, 12:10:35 »
bet cik cilvēki piedalījušies tu robotu radīšanā, un cik vajag viņu remontēšanai un palaišanai?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2018. gada 08. februāris, 16:39:40 »
bet cik cilvēki piedalījušies tu robotu radīšanā, un cik vajag viņu remontēšanai un palaišanai?

Pagaidām jā, bet vrb dŗīz tos sarežģītos robotus kopā liks mazās, čaklās ķīniešu bērnu rociņas pa lēto  ;)

Atslēdzies Margo

« Atbilde #34 : 2018. gada 08. februāris, 17:52:20 »
Es gan nejustos pārāk omulīgi, ja man šie roboti apkārt braukātu....man uzreiz nelabas asociācijas ar filmu.
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #35 : 2018. gada 09. februāris, 14:40:21 »
;o)) Tā, kā mans "Mākonītis" ir Korejas ražojums, skatos arī to atklāšanu.... Vispār jau ziemas sporta veidi ir vairāk baudāmi no estētiska viedokļa... tur pat elpa šad tad aizraujas . Mani mīļākie sporta veidi - lekšana no tramplīna, frīstails, slaloms....
Atklāšanā tērpi dikti patika, mūsējie arī bija forši, tautiskās cepurītes ļoti labās, lietuviešus it kā lielīja - bet man reflekss - ja lietuviešu, tad prasts.... kaut kā tā. Bulgāriem bija jauki, karoga krāsā , bet superīga salikumā. Bermūdu apenes un plikas kājas - tas bija kaut kas, bet, kad to  Tongo džeku ieraudzīju ar pliku torsu- nu moins! Foršs ;oDDDD Ka tik plaušu karsoni nedabū...
Šodien izlasīju:
https://www.lsm.lv/olimpiskas-speles-2018/zinas/latvijas-skeletonistiem-grutibas-sagada-korejas-laikapstakli-un-ledus.a267091/

Nu atkal ziepes ;o))) Latvijai kaut kas sagādā grūtības, Nevienam nesagādā, bet mūsējiem, vienmēr kaut kas traucē...
ta jau redzēs ;o))

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #36 : 2018. gada 09. februāris, 14:54:53 »
Olgucis iestājies "vissirslikti" klubiņā?

Tā nu "nevienam" nesagādā... es gan neesmu pārlasījusi visu citu valstu komentārus par savām komandām, kā, acīmredzot, Olgucis, bet pieņemu, ka visur žurnālisti kaut ko uzrok, izceļ, ir norūpējušies utt..

Un skatoties sacensības esmu pamanījusi, ka tas daudzreiz ticis uzsvērts, ka mūsējiem labāk "braucas" mīkstākā laikā, un sals ne visai. iespējams, tā uzpariktes pielāgotas, nezinu, neesmu speciālisC.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #37 : 2018. gada 09. februāris, 14:59:58 »
Atceros, ka opis vienmēr skatijās, kaut visu dienu.. Es personīgi arī nevaru ilgi noskatīties, ja nav kkāds baigais ekšēns, bet kopsumā vēlu mūsējiem veiksmi!
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #38 : 2018. gada 09. februāris, 15:03:09 »
es vispār neesmu lasījusi, man virsraksts "patika"... Un man nav ne mazāko šaubu, ka mūsējie sevi parādīs un darīs visu, kas viņu spēkos lai parādītu labākos rezultātus uz ko  spējīgi. Vienkārši kremt, ka tai vietā, lai darīt visiem zināmu, ka mēs par viņiem turam īkšķus un zinām, ka esam aizsūtījuši labākos... nē jau sāk ņurdēt, ka kaut kas tur Latvijas delegācijai nav pa prātam. Redz Korejā ledus nav tāds, kā pierasts un kas tur vēl... It kā citām komandām ledus būs savādāks...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2018. gada 09. februāris, 15:20:03 »
Atklāšana man patika, lai nu izdodas korejiešiem arī visa turpmākā organizācija un lai veiksme stāv klāt Latvijas sportistiem!
 :lv:

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #40 : 2018. gada 09. februāris, 16:01:36 »
Ja nu kādam nav spēļu kalendāra:
https://www.lsm.lv/olimpiskas-speles-2018/kalendars/

Atslēdzies reno

« Atbilde #41 : 2018. gada 09. februāris, 16:25:57 »
To gudreli, kas izdomāja, ka mums jāsaka PHjončhana, kad visi pārējie  -Pjončhana, gan gribētos vaigā redzēt

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #42 : 2018. gada 09. februāris, 17:20:22 »
:D Man šķiet, kad saka "Phjončhana", jānovēl: "Uz veselību!"
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2018. gada 09. februāris, 20:08:44 »
es vispār neesmu lasījusi, man virsraksts "patika"... Un man nav ne mazāko šaubu, ka mūsējie sevi parādīs un darīs visu, kas viņu spēkos lai parādītu labākos rezultātus uz ko  spējīgi. Vienkārši kremt, ka tai vietā, lai darīt visiem zināmu, ka mēs par viņiem turam īkšķus un zinām, ka esam aizsūtījuši labākos... nē jau sāk ņurdēt, ka kaut kas tur Latvijas delegācijai nav pa prātam. Redz Korejā ledus nav tāds, kā pierasts un kas tur vēl... It kā citām komandām ledus būs savādāks...

olguc, vai tad Tu esi dzirdējusi, ko saviem žurnālistiem saka visu citu valstu sportisti? ;) Varbūt tieši tāpat piemin aukstu laiku, cietu ledu vai vēl kko ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #44 : 2018. gada 10. februāris, 15:00:18 »
Roberto Puķītis - šorttreks - 13.vieta. Uzdevums izpildīts (iekļūt 1.-16.vietā), urā!

Baiba Bendika - biatlons, šodien 7.5km sprints - 39.vieta. Uzdevums vēl procesā, jo šis rezultāts ļauj iekļūt nākamajās - Iedzīšanas sacīkstēs (iekļūt 1.-20.vietā.)

Šodien arī sacensības vīriešu kamaniņu sportā - 1.un 2.brauciens. Kristeram Aparjodam viss kārtībā pēc diviem braucieniem -7.vieta (uzdevums 6.-12.vieta), bet Artūram Dārzniekam (uzdevums 6.-12.vieta) un Ināram Kivleniekam (uzdevums 3.-10.vieta) risks netikt 20.niekā