Autors Tēma: Tā. Nu ir ziepes!  (Lasīts 4238 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Tā. Nu ir ziepes!
« Atbilde #15 : 2018. gada 06. februāris, 16:04:23 »

nē, viss nav - gaiss vēl par velti
bet uzmetiena sajūta, ka 2x maksāju par vienu un to pašu pieslēgumu, neatstāj...

mazāk iedziļinies, būs vieglāk dzīvot :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2018. gada 06. februāris, 16:05:47 »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2018. gada 06. februāris, 16:05:49 »
taisnība... nepētiet rēķinus, desas, likumus... tāpat neko neizmainīsiet, tikai sagruzīsietes kā es... vecais āpsis  :banhead:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2018. gada 06. februāris, 16:41:19 »
taisnība... nepētiet rēķinus, desas, likumus... tāpat neko neizmainīsiet, tikai sagruzīsietes kā es... vecais āpsis  :banhead:
Vot viedi vārdi!  :thinking: Es jau tā cenšos - lai par spīti tam, ka viss ir slikti, justos tā, it kā viss būtu labi! A ko citu...  ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2018. gada 06. februāris, 17:32:41 »
ai , da pieriebies. Janvārī saņēmām rēķinu par apkuri- vecajam tarifam klāt 25%. Nu bet par to jau pusgadu kladzināja. Tāpēc miers. Tikko saņēmu rēķinus par janvāri- siltumam klāt vēl 20 centi tarifam ...! Bet arī atkritumu veči sarosījās- rēķinā par viena drazas kubu  ir klāt 4,04 euro . Un gads tikai sācies! Tūlīt sāks rēķināt algas, visi būs uz pakaļas. Es te parēķināju... Teiksim pieņemam darbā cilvēku, kurš ar mieru regulāri veikt kaut kādu darbiņu ja viņam uz rokas sanāk tik un tik euro.  Kopā sanāk uzņēmuma izdevumos- izmaksāta alga un nodokļu kopsumma ( darba ņēmēja + darba devēja) 77.5% no tās algas. Tas būtu tā, ja darbiniekiem gadā izmaksāja 12427 euro, tad budžetā tai sakarā nodokļos ieskaitīts 10372. Vai šai valstī vispār ir iespējama jebkāda uzņēmējdarbība?

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #20 : 2018. gada 06. februāris, 17:53:19 »
Vot viedi vārdi!  :thinking: Es jau tā cenšos - lai par spīti tam, ka viss ir slikti, justos tā, it kā viss būtu labi! A ko citu...  ;)
Nu ka cenšos - tik stāstu sev - man ir abas kājas, rokas, galva, acis, ausis, laikam kāds kripsīc smadzeņu tai galvā, man ir vīrs un kaķis un citi mīļie un draugi un vēl un vēl...Tikai - pat īpaši neiedziļinoties, (ko laikam būs gan jādara), rodas iespaids, ka ziepju masa ir LR budžeta veidotāju galvās, bet pašā budžetā bik par daudz caurumu, jo patiesībā ir pārāk daudz maksājumu par NEKO.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #21 : 2018. gada 06. februāris, 18:37:56 »
 :hi: :yes: :sarcasm:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2018. gada 06. februāris, 18:49:37 »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #23 : 2018. gada 06. februāris, 19:16:23 »
Nē, smaiļiku salikums nozīmē aptuveni: "Es jau sen teicu, ka tā būs."
... bet ko nu par to! "Tipiskais latvietis" ... :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2018. gada 06. februāris, 21:27:31 »
Zigi, Tu nekādu Ameriku neesi atklājis, ka "vissirslikti"  ir sen skaidrs. Bet neredzu jēgas vārīties par to, ko tāpat nav manos spēkos mainīt (un Tev arī nekāda sakarīga padoma, cik atceros, nebija), un cenšos veidot savu ikdienu max labāku tādos apstākļos, kādi nu tie ir. Cilvēki ir izdzīvojuši arī daudz sūdīgākos laikos un, atceroties "plaukstošo sociālismu", nē, man toreiz vēl mazāk patika, tā ka...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2018. gada 06. februāris, 21:39:02 »
Da vienalga man.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2018. gada 06. februāris, 21:49:33 »
Da vienalga man.

Skat. "Pesņa pro zaijcev"

Atslēdzies diddly

« Atbilde #27 : 2018. gada 06. februāris, 23:59:26 »
Olguc,ko tas darbinieks TĀDU strādās,lai firmai ienestu tos gadā teju 23 tk+peļņu,nez cik..? virpos? masēs? es pat nestādos priekšā... :thinking:
tb vienas viņa roķeles katru mēnesi ,22 darba dienās,ienesīs 2500-3000 eur? zobārsts varbūt? :thinking:
8 stundās ieņēmumi vismaz 100 eur...es pareizi rēķinu?

man cipari nav draugi,bet pat čakla šuvēja nez vai sašūtu 3 svārkus dienā(piegriešana,laikošana,šūšana)...apmēram.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #28 : 2018. gada 07. februāris, 00:17:09 »
nē tak- tā ir alga ar nodokļiem vienam mazam uzņēmumam 2017 gadā - 4 darbinieki. Šogad tie cipari būs vēl interesantāki ;o)((