Autors Tēma: Sportiskas aktivitātes  (Lasīts 5641 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Sportiskas aktivitātes
« Atbilde #15 : 2018. gada 08. marts, 06:17:59 »
kvadra, sanāk, ka peldi ar mērķi kaut kur aizpeldēt, brauc ar riteni, lai kaut kur aizbrauktu un jāj ar zirgu arī ar konkrētu mērķi  :rofl:  (tikai dauzos)
:)
Nu, ar riteni pilnīgi noteikti tā arī ir - braucu, lai kaut kur aizbrauktu. Ar zirgu kā nu kuro reizi - varu gan apvidū riktīgu maršrutu izjāt, gan turpat pa laukumu pamīcīties. Par peldēšanu gan Tev taisnība - tā manā izpildījumā ir drīzāk pļunčāšanās, kā peldēšana. Lai gan peldēt māku gluži labi. Bet man tā ir vairāk tāda relax bauda, nekā fiziska nodarbe.
Bet nestaigāju staigāšanas pēc, jo nostaigājos daudz tāpat, necilāju svarus, jo tāpat pietiek ko nostaipīties utml. Ja vingroju, tad tie ir stiepšanās vingrojumi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2018. gada 08. marts, 12:28:38 »
Par peldēšanu ar mērķi es varu piebilst -  es mēdzu nopeldēt gar īpašuma robežu ap 100 m, lai paskatītos :)

Tipa, lai palūrētu ap īpašuma stūri? ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #17 : 2018. gada 09. marts, 13:50:53 »
Nopirku viedo pulksteni - skaitu soļus... Un vēl, vēl savācu kaudzi materiāla ar visāda veida vingrošanas veidiem... jo gadu atpakaļ nolēmu piekopt aktīvu dzīves veidu. Nesen pārliku biezākos vākos. Jā vēl nopirku visādu figņu tam nolūkam (gumiju, hanteles, kaut kādu parikti ar pedāļiem)... principā, esmu gatava. Tikai laika nav

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2018. gada 09. marts, 15:23:03 »
Trenažieris mājās ātri kļūst par drēbju pakaramo, pārbaudīts

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #19 : 2018. gada 09. marts, 17:58:20 »
Man arī ir iepirkts:paklājs, bumba, 2 dažādas vingrojamās lentas, kustīgā virsma.Hanteles ir no vīra dabūjamas.Jautājums - kura te vingros? :ou:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2018. gada 09. marts, 18:03:14 »
Es katru dienu vingroju. Piespiežu sevi. Mājās, jo sporta klubam nav laika.  Vismaz minimālo programmu. :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #21 : 2018. gada 09. marts, 18:22:23 »
Es gāju uz trenažieriem, baseinu un staigāju, dejas, tagad tikai staigāju un reizēm iedvesmas vadīta pavingroju, bet vajadzētu iet atkal uz klubu un uz baseinu plus pirts, ļoti uzlabojas no tā pašsajūta un enerģijas arī ir vairāk...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2018. gada 09. marts, 20:27:23 »
Un ja vēl klubs finālā vainagojas ar vēl citām aktivitātēm  ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2018. gada 09. marts, 20:32:00 »
šitā?

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #24 : 2018. gada 09. marts, 20:36:36 »
Biju domājis deju klubu
A tā, kā Tu rādi, jā, tā es tagad sportoju :smile:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2018. gada 11. aprīlis, 20:21:25 »
:)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Dana_gelia

« Atbilde #26 : 2018. gada 13. jūnijs, 14:40:32 »
Es nesen sāku nodarboties ar Jogu sporta klubā, bet noskaidroju, ka ir skola, kur apmāca jogas trenerus SPA SCHOOL.
 Uzreiz gan teorija, gan prakse. Īpaši es negribēju mainīt darbu un diploms nebija īpaši vajadzīgs, kaut gan diploms ir starptautiskais ar iespēju stradāt visā pasaulē. Nu luk, krietni interesantāk nekā sporta zālē. Pasniedzēji izstasta katru soli, skaidro kāpec jādara, kādu rezultātu sasniegsim, kad var tā darīt, kad jāņem alternatīvo pozu. Esmu sajusma! Rekomēndēju!!!
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 13. jūnijs, 14:41:33 no Spārka »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #27 : 2018. gada 13. jūnijs, 14:41:57 »
Rekomendēju nelikt reklāmlinkus.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2018. gada 13. jūnijs, 17:11:54 »
Kas ir alternatīvās pozas? Ir arī alternatīvā elpošana? Esmu nodarbojusies ar jogu, varbūt iestāties tajā SPA SChOOL?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2018. gada 13. jūnijs, 18:28:31 »
Pag, nu tad Tu to darbu nomainīji vai nē?