Autors Tēma: Auskari, auskari  (Lasīts 11194 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Re: Auskari, auskari
« Atbilde #60 : 2018. gada 20. februāris, 15:30:37 »
Mellenes auskari ir iipashi,jo darinaati no dabiigaas aadas,ljoti smalks darbinjsh,un ideaali iedereejaas Liigo teemai,taadas jaanjuzaalju slotinjas.
Melle,tas nebija kkaads amatnieku tirdzinjsh,tas bija Dizaina tirgus,kur amatniekus daliibai atsijaa nopietni.

Atslēdzies dille

« Atbilde #61 : 2018. gada 20. februāris, 16:58:13 »
Spārkas ieliktie
rotas.png (248.49 kB, 304x343 - ) - diezgan nemoderni, neaktuāli, pārspīlēti, izskatās pēc grabuļiem.
Aizdomas, ka tā kādu senāku gadu bilde, a la 80-tie, 90-tie, kičīgi, bet ar lētuma piegaršu.
Mūsdienās saskaņotus rotu komplektus vairs nevalkā.

Atslēdzies dille

« Atbilde #62 : 2018. gada 20. februāris, 17:11:45 »
Ja drīkst, es vēl izpaudīšos par tirkīzzilajiem auskariem ( Etsy-MisPearlBerry.jpg)
Auskara kājiņas nav no sudraba, bet lēta materiāla, tas jau dod kārtīgus mīnusus.
Patiesi nav aktuāli iegādāties rotu komplektus - auskari+ krelles vai broša utml.
 Un vēl - visa tā pērļošana ir krietni noiets etaps, nu darbs jau tur ir ieguldīts, bet ... nu jā.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #63 : 2018. gada 20. februāris, 17:21:57 »
Auskaru kājiņas var arī izvēlēties, taču ne jau tās nosaka kopskatu, un, kā jau minēju, man asociācijas ar konkrētu pasākumu, kam līdzīgus apmeklēju diezgan bieži. Mode ir otršķirīga. Pirms pāris gadiem populāras bija statement neclasses (vismaz spriežot pēc tā, ko redzēju cosmoforumā) - pēc skata smagas, būtībā plastmasas grabuļi. Man šķita nesaprotami, kā ko tādu var nēsāt, bet gan jau daža spēja iznest arī tās.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies diddly

« Atbilde #64 : 2018. gada 20. februāris, 22:31:57 »
Mans uzskats ir taads,ka ja sievietei rota ir noziimiiga,ar "staastu" tad valkaas,un pofig,ka nav modee utt.  Liidz ar to,no malas komentaari neko nenoziimee.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #65 : 2018. gada 21. februāris, 00:39:46 »
a ko citi nepadalās ar saviem smalkajiem dārgmetāla un modernajiem ?
es piem. šodien baigi centos nobildēt savus ikdienas karekļus.. bet nu plac, istabas apgaismojumā savu ausi nudien nav viegli nobildēt...taisniibsakot ..tas ir neiespējami :)
mož kādudien ielikšu, lai jau tauta izsakās cik brieZmīgi nemoderni, lēti un parasti un blablabla..:)
p.s sudraba kājiņa nu gan nav bijis rādītājs tam, vai likšu karekli ausī  :n+:

aaa..man ir vieni auskari, kurus pirku par lielu naudu(nu toreiz tā bija liela nauda man) pirms kkādiem 18it gadiem. Bijām Valmieras teātrī uz izrādi fvz kādu..un tur bija rotu mākslinieku darinājumi... šodien nezinu vairs autoru tiem auskariem, bet braucienu, kompāniju, izrādes gaisotni atceros...palūkojos uz auskariem un atceros :) un re, smaidu  :saule:   kājiņa, manuprāt ne tuvu nav sudraba viņiem :D (fvz a varbūt ir, tikai tas mani nekad nav interesējis)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #66 : 2018. gada 21. februāris, 01:01:07 »
Spārkas ieliktie
rotas.png (248.49 kB, 304x343 - ) - diezgan nemoderni, neaktuāli, pārspīlēti, izskatās pēc grabuļiem.
Aizdomas, ka tā kādu senāku gadu bilde, a la 80-tie, 90-tie, kičīgi, bet ar lētuma piegaršu.
Mūsdienās saskaņotus rotu komplektus vairs nevalkā.

Atšifrējums: 16. februārī Viņas Gaišībai Luksemburgas princesei Aleksandrai apritēja 27.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #67 : 2018. gada 21. februāris, 01:10:00 »
hahaha..labais atšifrējums  :* :* :*
tātad, pie kā mēs palikām  ;)
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #68 : 2018. gada 21. februāris, 02:17:40 »
Principā tas jau neizslēdz dilles teikto, vintage tagad modē, vrb princese izcēlusi kādu mammas rotu ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #69 : 2018. gada 21. februāris, 02:33:36 »
Šeit mazliet labāka bildes kvalitāte, vieglāk izpētīt akmenīšus, bet bilde nav tas pats, kas paņemt rokās ;)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #70 : 2018. gada 21. februāris, 07:17:32 »
Viņai tikai 27? 33-38 būtu ticamāk. Sorry, offtopic.. :bricks:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #71 : 2018. gada 21. februāris, 08:10:07 »
Principā tas jau neizslēdz dilles teikto, vintage tagad modē, vrb princese izcēlusi kādu mammas rotu ;)

Tā nu ar tām princesēm ir - jānēsā dzimtas dārglietas, un pat ne mammas...

Atslēdzies dille

« Atbilde #72 : 2018. gada 21. februāris, 09:52:09 »
Nabaga princeses Aleksandras rotas ir baisas. Droši vien jāvalkā dzimtas dārglietas, kā jau Minne minēja, bet, vienlaicīgi būt princesei ne vienmēr nozīmē labu gaumi.
https://www.thesun.co.uk/living/1265165/frumpy-frocks-and-crazy-hats-princess-beatrice-and-eugenies-style-blunders-revealed/

Kas man pašlaik šķiet interesants :
https://www.etsy.com/shop/NADAbyDANA?ref=listing-shop-header-item-count#items
Man ir broša -piespraude no šīs autores - forši, patīk, bet tas nenozīmē, ka vēlos veselu kolekciju.
Vēl man patīk šis tas no COS, man mīļas tādas burbuļkrelles - ļoti vieglas un gaisīgas, izskatās pēc ūdens burbulīšiem. Bildes netā neatradu, bet nupat atradu
https://www.cosstores.com/gb/Women/Jewellery/Short_necklace_with_metal_ball/10672540-78992999.1#78993001 - atturīgi, eleganti, jā, laikam man patiktu zelta.
Kādreiz man patika visvisādi auskari, pašlaik paŗsvarā valkāju tikai vienus -atturīgus zelta, bet variēju ar visdažādākajām brošām - sākot no seno baltu, arī Somijas un Igaunijas senlietu veikaliņos atrastas, ai visurkur , beidzot ar smieklīgu, stilizētu  puskeramisku vistu, kas lieliski piestāv vasarā valkājamai džinsa jaciņai. 

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #73 : 2018. gada 21. februāris, 11:32:15 »
es gribētu redzēt vistas bildi  :smile: :yes:

dzimtas dārglietas saistīt ar gaumi un modi ir visai dīvaini... :scratch:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #74 : 2018. gada 21. februāris, 11:35:37 »