Autors Tēma: baudām -> nē?  (Lasīts 4045 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: baudām -> nē?
« Atbilde #45 : 2018. gada 22. februāris, 19:00:03 »
Nuja, dzirdam tikai to, ko gribam dzirdēt :) . Sentiments ir tikai viena daļa, vēl jau ir kļūdas apetītes aprēķinos, ''ierakšana'' ledusskapja dzīlēs, kauli no zilcītes utml. :)

Dzirdēju labi, bet man nevajadzēja vienā komentā divas dažādas domas paust ;)

Mēnesī apmēram 80kg ēdmaņas vienā mājsaimniecībā aiziet "pēc piena" - tas man liekas baigi, baigi daudz, sorry

Jā, protams, arī ēstuves, veikali....tā vispār ir ekonomiski attīstītās pasaules liela problēma

Atslēdzies Camma

« Atbilde #46 : 2018. gada 22. februāris, 21:06:51 »
Jā, Minne, man arī tas liekās noziedzīgi. Cīnos kā māku, bet ar veciem cilvēkiem ir kā ar pubertātes skuķiem - katru vārdu 10 reizes jāapsver, lai senči nejustos lieki, apgrūtinoši, nevajadzīgi.
Visus sakost!

Atslēdzies Margo

« Atbilde #47 : 2018. gada 22. februāris, 21:21:47 »
Vot es laikam pēdējā maita, JO ledskapī vienmēr kas ir, jo ir divi invalīdi mājās,kam visu laiku ir "bada sajūta", lai kas arī būtu uzšmorēts. Un pasarg Dievs es tai ledskapī atradīšu ko iestāvējušos!!! Dabūs pa biksēm visi, četrkājainos ieskaitot!!! Jo es raujos 3 darbos,lai šitā banda būtu paēdusi! :banhead:  Un godīgi man pie kājas visi veģetārieši un citi izvirtuļi,kam izpausties savādāk nesanāk!
Braucu ar riteni, savus ''sūdus" šķiroju, ko kompostā, ko krāsnī, ko misenē, plastmasu veikalos neņemu, pet pudeles krājam un nododam, kašaki iet dabiskos materiālos, ko var kompostēt, suņu tāpat tiek kompostēti , pārtrūdot foršs mēslojums. Vienīgais kā grauju eko ir dzeru vīnus, ne pašmāju ražojuma! :faint:
Viss ir labs,kas labi beidzās!