Autors Tēma: VID sistēmas kļūda  (Lasīts 4130 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
VID sistēmas kļūda
« : 2018. gada 18. februāris, 19:02:19 »
Vakar VID sistēma sagļukoja:

Atsūtīja visiem:
Citāts

"Vēršam Jūsu uzmanību, ka 2017.gadā ir veikti grozījumi 2013.gada 15.janvāra MK noteikumos Nr.40 “Noteikumi par pievienotās vērtības nodokļa deklarācijām”, kas nosaka PVN deklarācijas veidlapas formu, kas aizpildāma un iesniedzama sākot ar 2018.gada janvāra periodu.
Tādējādi EDS ir pieejama jauna PVN deklarācijas veidlapa. Aizpildot PVN deklarācijas 2018.gadam, jāizvēlas dokuments - “Taksācijas periodam, sākot no 01.01.2018.“

Paskaidrojam, ka kopēt EDS PVN deklarāciju no 2017.gada veidlapas, lai iekļautu tajā 2018.gada datus, nav pieļaujams, jo atšķiras PVN deklarācijas veidlapa! Šādi kopētu deklarāciju EDS nepieņems.

Valsts ieņēmumu dienesta
Nodokļu pārvaldes
Juridisko personu deklarāciju uzskaites daļa

Citāts
"Par paziņojumu saistībā ar PVN 2018.gada deklarācijas iesniegšanas kārtību
Informācija no VID

Cien. EDS lietotāji!
Vēloties laicīgi informēt klientus par PVN 2018.gada deklarācijas iesniegšanas kārtību, diemžēl esam šo informāciju izsūtījuši ne tikai PVN maksātājiem, bet arī personām, kuras tādas nav. Atvainojamies visiem tiem, kuri nav PVN maksātāji, taču arī saņēmuši ziņu EDS. Bažām nav pamata, nekādai Jūsu rīcībai nav jāseko.
Vēlreiz atvainojamies par sagādātajām neērtībām!"

"Nevaru neko komentēt, iespējams, ka kļūda visā sistēmā. Šādus ziņojumus saņēma gan uzņēmumi, gan privātpersonas."
Bieži gan viņiem tas negadās :)

Atslēdzies mellene88

Re: VID sistēmas kļūda
« Atbilde #1 : 2018. gada 18. februāris, 19:40:03 »
lasu kā ķīniešu ābeci... neko nesaprotu..neko negribu saprast....cik labi tomēr... :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #2 : 2018. gada 18. februāris, 19:44:48 »
Jā, bija, Man arī. Nu, ko izlasīju, pasmējos pie sevis un jau aizmirsu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2018. gada 18. februāris, 19:53:28 »
Ja neesam PVN maksātāji, izdzēšam un aizmirstam.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2018. gada 18. februāris, 20:38:31 »
Ja neesam PVN maksātāji, izdzēšam un aizmirstam.

Nepareizi, ja neesam PVN maksātāji, jāapdomā vai nevajadzētu iegūt PVN maksātāja statusu. (TM Mao)
Man pašam ir taisni tāda problēma un pa vidu VID gļuks. :(   

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2018. gada 18. februāris, 20:47:35 »
Nē. Ja neesi maksātājs, izdzēs.
Par statusu domāt ir pilnīgi atsevišķa lieta.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2018. gada 19. februāris, 01:42:43 »
man šodien puse dienas par šo tēmu telefona zvani- visi baidās vērt vaļā... pārsvarā pārbijušies, ka tik vidam  kādas kaut kas likumdošanā nav mainījies un šamiem ar steigu jāreģistrējas par PVN. Man, ja godīgi, pašai sestdien aukstas kājas bija, kas ielūkojos eds... Kā variants,- priekšniece kādam zaķim, kuram pavasaris galvā, pateica, lai nosūta ziņu visiem nu un šī piespieda pareizo pogu. Par to, ka tikai PVN maksātājiem, neiebrauca. Uz gļuku jau daudz ko var norakstīt,  bet parasti visu datoru problēmu cēlonis sēž monitora priekšā .

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2018. gada 19. februāris, 07:35:25 »
Kātad jā. Gļuks viņiem, cilvēciskās kļūdas... Pamēģini TU kaut ko "sagļukot" attiecībās ar VID  :angry:

Nez, man vienai ir tāda sajūta, ka esmu šajā valstī tikai slaucama govs un drāžams noziedznieks vienā personā?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2018. gada 19. februāris, 08:54:50 »
Kātad jā. Gļuks viņiem, cilvēciskās kļūdas... Pamēģini TU kaut ko "sagļukot" attiecībās ar VID  :angry:

Nez, man vienai ir tāda sajūta, ka esmu šajā valstī tikai slaucama govs un drāžams noziedznieks vienā personā?

Nē, Kvadra, vientuļa šai ziņā Tu neesi.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2018. gada 19. februāris, 10:00:33 »

Ja man nebūtu tādas sajūtas (un ne tikai attiecībā uz VID), es diez vai pirms gadiem būtu aizbraukusi

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2018. gada 07. jūnijs, 08:33:26 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2018. gada 07. jūnijs, 08:49:00 »
Es arī izlasīju, un patiesībā šķērmi palika. Un par to Ģendir amatu -ar tādu "šleifi "aiz muguras mierīgi piesakās, pieteikumu pieņem un izskata, tagad vēl joprojām "nopietni izvērtēs"

Atslēdzies Misters

« Atbilde #13 : 2018. gada 07. jūnijs, 11:36:24 »
Autors Rakstam ir Cehs, līdz ar to šķērmi nevar palikt, viņi raksta tikai izsmejošus fantāziju rakstus, bet daļa Delfos tos uztver kā īstas publikācijas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2018. gada 07. jūnijs, 11:44:39 »
Oi, nezināju :taunt: