Autors Tēma: spoki?  (Lasīts 3099 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

spoki?
« : 2018. gada 20. februāris, 13:31:42 »
 Mans stāsts būs par spokiem (it kā)…  :murmur:
Pēdējā laikā mana kaķene, ja vien es neaizveru guļamistabas durvis un viņa tiek iekšā, nevis smuki guļ un nemanāmi pazūd (kā līdz šim), bet nakts vidū staigā man apkārt, aposta seju, laiza roku. Es pamostos… neizguļos…
Tāpēc sāku taisīt guļamistabas durvis ciet, lai kaķis netiek iekšā. Nu lūk vakar jau esmu gultā, durvis ciet, kaķis AIZ durvīm. Taisu acis ciet, bet aizmigusi vēl neesmu. Un jūtu, ka kāds gultā iet man apkārt, gluži kā kaķis iepriekš… pilnīgi jūtu, kā gultas matracis viegli ieliecas… atveru acis, nu nav neviena, NAV… Līdzīga sajūta ir bijusi iepriekš, bet toreiz domāju, ka pa miegam ko nosapņoju.
Bail gan nebija nevienu brīdi, tikai viegla neizpratne, kas tas varētu būt.

Atslēdzies mellene88

Re: spoki?
« Atbilde #1 : 2018. gada 20. februāris, 14:00:16 »
Laid taču kaķi iekšā!!! :talking:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2018. gada 20. februāris, 14:03:07 »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2018. gada 20. februāris, 14:09:29 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 20. februāris, 15:52:24 »
kā tad! Kaķīti izmet ārā un tīra sirdsapziņa :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2018. gada 20. februāris, 15:57:21 »
Kaut kādas būtnes jau ir. Mani bieži apciemo, vienmēr dabūju vērt acis vaļā un skatīties, jo sajūta tiešām tāda, ka kāds no kaķaiņiem pa gultu bradā.
Trakākais ir bijis pāris reizes, kad jūti, kā kāds kārtīgi iesēžas gultā, tā ka atsperes ieliecas, nu tā kā kārtīga dzīvsvara cilvēks. Kad paskaties, neviena nav. Domā ko gribi, bet jā...baiļu nav.

Atslēdzies Margo

« Atbilde #6 : 2018. gada 21. februāris, 11:09:57 »
Tie kas dzīvo sevis celtās un jaunās mājās var būt mierīgāki, bet tie kas dzīvo mājās ar vēsturi vienmēr pastāv iespēja, ka tur mīt kāda mums neredzama būtne, tāpēc labi,ja mājās ir kaķi, viņi māk komunicēt ar šīm būtnēm un pasargāt savu ģimeni, tāpēc laid tik kašaku istabā, lai viņš noslēdz ar būtni mieru! :murmur:
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2018. gada 21. februāris, 11:19:26 »
Man jauna māja, pirms mums tur neviens nav dzīvojis. Bet jā, izskatās, ka kašaks ar kaut ko reizēm "komunicē"... blenž vienā punktā, lai gan tur "nekā nav" - ne mušas, pat ne zirneklīša, kas būtu piesaistījis minkas uzmanību...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2018. gada 21. februāris, 11:28:29 »
tas ,ka blenž vienā punktā,tas vēl nekas. :) bet, kad sāk ar acīm līdzi sekot ..tam Nekam ,vot tad ir jancīgāk :)  Kad es tev saku,laid kaķi iekšā,tad neklausi  :fryingpan: ..gan jau viņš tiks galā ar visu  :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2018. gada 21. februāris, 11:30:51 »
Tie kas dzīvo sevis celtās  mājās ...

tie paši pēc tam nāk spokoties

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #10 : 2018. gada 21. februāris, 12:20:50 »
Sen man shaadi cieminji nav bijushi. Sen atpkalj man bija bail, peec tam pieradu. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2018. gada 21. februāris, 13:06:03 »
Man jauna māja, pirms mums tur neviens nav dzīvojis. Bet jā, izskatās, ka kašaks ar kaut ko reizēm "komunicē"... blenž vienā punktā, lai gan tur "nekā nav" - ne mušas, pat ne zirneklīša, kas būtu piesaistījis minkas uzmanību...

Vrb kaķi redz mikrobus?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2018. gada 21. februāris, 13:54:59 »
Kāda maldīšanās! Tas, ka māja būvēta no jauna, vēl nenozīmē, ka nav uz sena kapulauka vai tur nav audzis dižens koks, kura zaros daži burlaki pakārti.
Zinu gadījumu, kad māja uzbūvēta nodegušas kūts vietā. Tak bija jāpārdod (un tā vairākas reizes), jo sadegušie lopi mieru nelika...
Par kašaku - nu tiešām egoiste! Kašakam trūkst D vitamīna, a šamā nelaiž kaķīti iztabā. Spalvaiņi D vitamīnu dabū no mencu aknām vai laizot viens otra un savu spalvu - ja tiek ārā. Kaķis zina, ka kādu jāpalaiza, tikai nezina, ka Luīze nav spalvaina... A moš ir? :)
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2018. gada 21. februāris, 14:02:05 »
Kāda maldīšanās! Tas, ka māja būvēta no jauna, vēl nenozīmē, ka nav uz sena kapulauka vai tur nav audzis dižens koks, kura zaros daži burlaki pakārti.
Zinu gadījumu, kad māja uzbūvēta nodegušas kūts vietā. Tak bija jāpārdod (un tā vairākas reizes), jo sadegušie lopi mieru nelika...
Par kašaku - nu tiešām egoiste! Kašakam trūkst D vitamīna, a šamā nelaiž kaķīti iztabā. Spalvaiņi D vitamīnu dabū no mencu aknām vai laizot viens otra un savu spalvu - ja tiek ārā. Kaķis zina, ka kādu jāpalaiza, tikai nezina, ka Luīze nav spalvaina... A moš ir? :)

Māja būvēta vietā, kur senatnē bijusi muižas teritorija, tā ka tur viskas var būt :)

Vislabāk kaķim patīk laizīt manu lielo dēlu, vienīgi viņš jau kādu laiku dzīvo atsevišķi :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2018. gada 21. februāris, 14:05:30 »
Spalvains Dvitaminizēts?
Visus sakost!