Autors Tēma: Kiberkara mainīgā seja  (Lasīts 9296 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Kiberkara mainīgā seja
« Atbilde #15 : 2018. gada 22. februāris, 12:08:23 »
Tikko raidījumā Tieša runa secināja, ka AM ar šo paziņojumu nošāvusi garām un izdarījusi lāča pakalpojumu Latvijas tēlam

kurš secināja, atceries?? :)  ir svarīgi ne tikai klausīties, ko saka, bet arī skatieties KURŠ saka :)

...kaut kas jau bija jāsaka, lai pēdas sajauktu... Mani mulsināja tas (un uz to arī AM norāda), ka feikais attēls ir replicēts miljardiem reižu (konkrēti 25 MILJARDI reižu) pa visādiem saitiem. Jautājums  - kāpēc? Atbilde - lai neviens nevarētu atrast ORIĢINĀLO attēlu...

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #16 : 2018. gada 22. februāris, 13:28:12 »

kurš secināja, atceries?? :)  ir svarīgi ne tikai klausīties, ko saka, bet arī skatieties KURŠ saka :)

...kaut kas jau bija jāsaka, lai pēdas sajauktu... Mani mulsināja tas (un uz to arī AM norāda), ka feikais attēls ir replicēts miljardiem reižu (konkrēti 25 MILJARDI reižu) pa visādiem saitiem. Jautājums  - kāpēc? Atbilde - lai neviens nevarētu atrast ORIĢINĀLO attēlu...

Jā - ja ciliki biežāk fiksētu, KURŠ saka.... laikam tak slinkums vai :fryingpan:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2018. gada 22. februāris, 19:42:35 »
Pag, nesapratu īsti, par ko man uzbraucāt?

Es ļoti labi piefiksēju, KURŠ to teica, bet vai tas var būt arguments? Ir viens viedoklis un ir pretējs viedoklis. Kādēļ vienam viedoklim automātiski jāskaitās pareizajam, bet otram - nepareizajam? Tikai tādēļ, ka vienu izteikusi AM, bet otru - žurnālists? Turklāt pats Kučinskis, aizstāvot AM gājienu, atzina, ka cits jautājums esot, cik veikli viņiem tas sanācis. Vai uzskatīt, ka nav sanācis pietiekami veikli, ir kkas nepareizs vai nosodījuma vērts? Bet uzbraukt, ka uzklausu "nepareizā" viedokļa paudēju vai esmu slinka "pareizā" viedokļa fiksētāja.....tas gan ir ok? :wtf:

p.s.raidījumā arī izskanēja, ka Nacionālās Drošības komisija neapšaubot attēla autentiskumu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2018. gada 23. februāris, 02:33:28 »
Vispār šī baņķieru tēmas apspriešana jau atkal sāk atgādināt laiku pirms ES iestājas referenduma. :)
Toreiz ar' daļa pingvīnu apbrīnojamā kārtā, mutes pavēruši, klausījās un ticēja tiem pašiem politiķiem, kuri reņģēdājiem bija melojuši, melojuši un melojuši n-to gadu garumā, kad šamie stāsīja, cik lieeeeliska dzīve mūs gaidot, ja iestāšoties jaunajā un mūsdienīgajā PSRS. Protams, protams ... pēkšņi izmainījās mūsu tālaika kučinski un reiznieces, - vienā skaistā dienā pārdomāja, ka melot un manipulēt ir "fui, fui", un turpmāk - patiesību, patiesību un tikai ... Aha, kā tad! :)  Jau noticēju. Gandrīz. :)
Šodien - tas pats! Nu, ko jūs klausāties, godātie līdzpilsoņi? Ko? Kučinski? Reiznieci? nacionālās Drošības padomi (vai kā to tur sauca)? Pārējos? Un tas, ko tādi saka, pēkšņi būtu par pilnu ņemams? :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 23. februāris, 02:39:54 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2018. gada 23. februāris, 08:48:24 »
Pag, nesapratu īsti, par ko man uzbraucāt?

Minne, es Tev neuzbraucu, bet pievērsu uzmanību, ka raidījums ir arī jāskatās, nevis jāklausās.

Kurš ko saka, ir ļoti svarīgi, sevišķi, ja to saka apgalvojumu formā. Diskusiju raidījums  (da arī diskusija forumā) ir interesants tad, ja ir konfrontējoši viedokļi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2018. gada 23. februāris, 10:38:18 »

Minne, es Tev neuzbraucu, bet pievērsu uzmanību, ka raidījums ir arī jāskatās, nevis jāklausās.
Kurš ko saka, ir ļoti svarīgi, sevišķi, ja to saka apgalvojumu formā. Diskusiju raidījums  (da arī diskusija forumā) ir interesants tad, ja ir konfrontējoši viedokļi.

Pag, un kas Tev liek domāt, ka es raidījumu neskatījos?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2018. gada 23. februāris, 13:17:17 »
Pag, un kas Tev liek domāt, ka es raidījumu neskatījos?

tāpēc, ka Tu kaut ko dzirdēji, bet neredzēji, ka secinājumu par ĀM izdarīja cilvēks, kurš tur bija nosēdināts provocēt nevis atbildēt vai secināt :) 
un vispār - vai tad AT LTV1 rāda??  :thinking:

Atslēdzies daddy

Atslēdzies Emīlija

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #24 : 2018. gada 23. februāris, 15:28:57 »
Vispār R.kungs var smagi norauties, jo viņam trùkst pieredzes dot un atpirkties...visus šos gadus tikai ņemt un tas atstāj zīmogu uz personību...cita lieta tas dzelzceļnieks ar pusmio bagāžniekā...šis visu mūžu šaudās kā atspole - no kā ņemam, bet kam atdodam ...tāds vienmēr atradīs izeju no slazda..
Taču R.kungam šo īpašību nav...nemāk atpirkties, jo vienmēr bija gala stacija, kur koreiko čemodāns palika...tagad kādam būtu jādod, bet nemāk, jo māk tik ņemt...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2018. gada 23. februāris, 16:35:38 »

tāpēc, ka Tu kaut ko dzirdēji, bet neredzēji, ka secinājumu par ĀM izdarīja cilvēks, kurš tur bija nosēdināts provocēt nevis atbildēt vai secināt :) 
un vispār - vai tad AT LTV1 rāda??  :thinking:

Provocēt? Hmm...
Secinājumu par AM izdara cilvēks, kurš nav nosēdināts atbildēt vai secināt? Hmmm 2....

Starp citu, ko tamlīdzīgu "provocē un nesecina" ne vien Tevis minētais cilvēks, bet arī citi.

p.s.polundra! Visi radio klausītāji (kuri neredz bildi iekš radio) vispār jābāž mucā iekšā  :wtf:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2018. gada 23. februāris, 18:04:18 »
Minne, Tev viss vienkārši...

a man  :faint: :faint:  katru vakaru politinformācija!! Sievmāte, vecs cilvēks, skatās TV, klausās radio un vakarā nāk ar "ziņām" pa TV to un to teica!! :talking:   nu un tad man nākas skaidrot, ka tas ko kāds tirliņš-provokators vēkšķ, nav par pilnu jāņem, ka vienīgās ticamās ziņas ir LETA da EIROŅŪS, ij tad vēl jāfiltrē... nav vienkārši :)

Miers  :big_hug:
un jaukas brīvdioenas!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2018. gada 23. februāris, 18:47:20 »
Pareizi - kas tad man? Trin trava un trallallā

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #28 : 2018. gada 23. februāris, 20:24:35 »
ļoti iesaku iekš Delfi TV noskatīties Domburu + Latkovski :) vislabāk divreiz.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2018. gada 23. februāris, 22:00:01 »
Labs gabals (Domburs+Latkovskis, tāpat vēl iepriekšējie no Banku sāgas/Baņķieru drāmas), pēc kura vēl vairāk jāsmaida par kiberkaru.

Pašiem bardaks ar garu bārdu, bet, kā parasti, gribas kādu no malas vainot