Autors Tēma: Attiecìbu krīzes  (Lasīts 14500 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Attiecìbu krīzes
« : 2018. gada 22. februāris, 22:27:56 »
Kā šīs ir izpaudušās jums (nu ja ir)?  Nu tajos gadìjumos, kad nav krāpšanas, bet ir kaut kas cits, kas traucē. Kā atpazīt, ka tā ir "krīze "?

Atslēdzies ragana

Re: Attiecìbu krīzes
« Atbilde #1 : 2018. gada 23. februāris, 08:37:40 »
Ir bijušas. Kā izpaudās? Tā, ka saproti, ka turpināt tā kā līdz šim, nevar! Situācija, kas prasa nekavējošu risinājumu.
Vispirms jāsaprot patiesie iemesli, jāskatās, ko ar tiem šajā savienībā var iesākt, tad attiecīgi jārīkojas.
Eh, katram sava pieredze, diez vai var dot universālu atbildi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2018. gada 23. februāris, 08:45:05 »
Panāciet, godātās sievietes, lai jūsu meitām (iespējams - nevajadzīgās fizikas vietā) vidusskolā nolasa lekciju ciklu par vīrieša psiholoģiju un fizioloģiskajām izmaiņām dzīves gaitā, un tad, iespējams, ... Mazāk zināsiet spiediena formulas šķidrumos un gāzēs, bet attiecību krīzes un to iemesli kļūs saprotamāki.

Tikai lai lasa kāds Rudzītim līdzīgais - reālists, nevis kāds sertificēts vēlamā uzdevējs par esošo. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2018. gada 23. februāris, 09:09:20 »
lai lasa kāds Rudzītim līdzīgais
:banhead:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #4 : 2018. gada 23. februāris, 09:17:34 »
Nu jā - sievietēm par vīrieti jāzina viss, tāpēc jāiet uz lekcijām, bet vīrietim par sievieti jau tāpat viss ir skaidrs  :ou:

Mijiedarbība kur?

Lai gan patīk stabilitāte, mani satrauc rutīna - mājas-darbs-mājas. Tad vienkārši ierosinu kaut kur aiziet, aizbraukt un, ja otra puse arī ko reizēm ierosina, tad šķiet - abi ko darām lietas labā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2018. gada 23. februāris, 09:40:29 »
Mazāk zināsiet spiediena formulas šķidrumos un gāzēs

Nu, par spiedienu arī der zināt :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #6 : 2018. gada 23. februāris, 10:57:00 »
Kā šīs ir izpaudušās jums (nu ja ir)?  Nu tajos gadìjumos, kad nav krāpšanas, bet ir kaut kas cits, kas traucē. Kā atpazīt, ka tā ir "krīze "?
Tādas ir ikvienam pārim, kurš ilgstoši dzīvo kopā. Ja cilvēki saka - mēs VISPĀR nestrīdamies, tad viņi nesarunājas.
Vienlaicīgi tā ir arī veselīgu attiecību pazīme, abi ir gan tiesīgi, gan vēlas izteikt savu viedokli, svarīgi tikai, lai neaiziet personīgos apvainojumos utt.
Atpazīšana, nu tas jau katram individuāli.  Nu, otrs kļūst tāds vienaldzīgāks, tā kā ierāvies sevī, vai kaut kādi kašķi biežāk parādās, vai sajūta, ka nav agrākās, mīļās tuvības sajūtas.
Nu, laicīgi ieraudzīt, ka kaut kas ne tā, paskatīties uz sevi, lieku reizi iekost mēlē, kad gribas ko aizrādīt vai kritizēt, iepriecināt otru, un, galvenais saprast, ka būtībā otrs jau tev ir tuvākais cilvēks un visuzticamākais draugs, kuram PATIESI interesē, kā tev klājas. 

Atslēdzies dille

« Atbilde #7 : 2018. gada 23. februāris, 14:07:14 »
Nomade -  ;)
Tu iemet jautājumus un pēc tam vispār nepiedalies un nevar saprast, tas tik tā, aiz neko darīt, vai maz Tevi pašu tas interesē, vai vienkārši vecāmāte lūdza pavaicāt :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2018. gada 23. februāris, 16:05:52 »
Nu jā - sievietēm par vīrieti jāzina viss, tāpēc jāiet uz lekcijām, bet vīrietim par sievieti jau tāpat viss ir skaidrs  :ou:

Mijiedarbība kur?

Vīrietis ir spiests zināt, un, ja nezina, tad beigās tāpat zina. Ja vīriešus sieviešu psiholoģija un pārējais interesētu tikpat maz, cik, ja skatās pretējā virzienā, nekādu ģimeņu, attiecību un visa pārējā vienkārši nebūtu.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Margo

« Atbilde #9 : 2018. gada 27. februāris, 10:31:07 »
Varu pateikt tikai to, par ko daudziem ir kārtīgi jāpadomā...pirms uzsākt kašķi par neko, jo lielākoties strīdi sākas par sīkumiem, kur apakšā ir krājies, krājies un tad vadzis lūzis, iemācāmies runāt, jā tieši tā mēs vairs nemākam runāt, par tiem pašiem sīkumiem, no kā sastāv mūsu ikdiena, ne jau no vakariņām sveču gaismā un mežģīņotas veļas un citādām retām izdarībām, bet no nepiešūtas pogas, nenomazgāta šķīvja, poda brilles nenolaišanas, bērna sapulces aizmiršanas un citiem ikdienišķiem darbiem, sīkumiem, lietām...un kad notiek dzīvē nonovēršmais un Tu šo savu cilvēku zaudē, tad jau ir par vēlu runāt, izrunāt, teikt mīļus vārdus un domāt kāpēc es to agrāk nedarīju, kāpēc es nenovērtēju to,kas man ir blakus...BŪSIM KOPĀ TAGAD, NOVĒRTĒSIM TAGAD!
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2018. gada 27. februāris, 10:59:48 »
Panāciet, godātās sievietes, lai jūsu meitām (iespējams - nevajadzīgās fizikas vietā) vidusskolā nolasa lekciju ciklu par vīrieša psiholoģiju un fizioloģiskajām izmaiņām dzīves gaitā, un tad, iespējams, ... Mazāk zināsiet spiediena formulas šķidrumos un gāzēs, bet attiecību krīzes un to iemesli kļūs saprotamāki.

Tikai lai lasa kāds Rudzītim līdzīgais - reālists, nevis kāds sertificēts vēlamā uzdevējs par esošo. :)

Ja vīrietis saka, ka dzīve ar sievieti nav salda, viņš varbūt ne tur laiza (c) sejasgrāmata

:)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #11 : 2018. gada 02. marts, 19:12:10 »
Nomade -  ;)
Tu iemet jautājumus un pēc tam vispār nepiedalies un nevar saprast, tas tik tā, aiz neko darīt, vai maz Tevi pašu tas interesē, vai vienkārši vecāmāte lūdza pavaicāt :)
Nu bet, kāda tur aktīva piedalīšanās, ja lūdzu citu viedokļus? Es sekoju tēmai.
Vai tu gribēji, lai es te tagad izplājos visiem priekšā un sāku gausties par savu situāciju? Vismazākais, ko es jebkad darīšu, ir savas dzīves vētīšana forumā. Tāpēc - es uzklausu viedokļus, man patīk zināt, ko citi par to domā, ... nu tā....  apzinu situāciju. Tas man palīdz formulēt to, kā jūtu un jūtos. Jo citreiz te kāds, sīkumus, nezinot, pasaka kā kulaks uz aci.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #12 : 2018. gada 04. marts, 15:50:40 »
Man gribētos atšifrēt to žurnālistu, kas te ganās, nepagāja ne pāris dienu, kad tapa http://jauns.lv/raksts/sievietem/271578-krize-attiecibas-iet-pie-psihoterapeita-vai-labak-cinities-pasam  Ko, slabo izdomāt savu tēmu? Nē, nu varbūt man paranoja, protams. A, nu es jau neko, tik noskurinos un nosolos necept tēmas, uz kuru rēķina cits var pelnīt. Ilgi jau šito vēroju.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2018. gada 04. marts, 16:07:07 »
Tikai paranoja.
Tēmas vecas kā pasaule un vienmēr iet pa riņķi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2018. gada 09. marts, 13:32:09 »
Nu , redz atkal, kas kuram ir krīze. Vienam, kad vecis vairs aiz sevis traukus nemazgā un tualetes vāku nenoliek, citam, ka vispār sāk tracināt pats fakts, ka tas cilvēks visu laiku tev acu priekšā. Man liekas, ka krīze ir tad, kad vairs negribās iet uz māju, jo tur atkal būs jāredz un jāpiedzīvo tas, kas jau ir līdz brošai. Ja vecis šmauc pa kreisi, tā vēl nav krīze līdz tam brīdim, kad tev tas nav vienalga. Jo aizvainojums, dusmas, sāpe - tās arī ir jūtas. Tā nav krīze. Tad vienkārši ir jāizlemj, vai esi gatava ar to sadzīvot. Krīze ir tad, kad tev tas ir vienalga. Tad laiks pacelt cepuri un mainīt savu dzīvi. Jo dzīve vēl nav beigusies un tā ir tava izvēle, kā to dzīvot tālāk.
Principā, pastāv viedoklis, ka visi veči laiž pa kreisi un nav tāda vīrieša gabala kuru nevar pavest. Viņi visas tās mirkļa intīmās aktivitātes uztver savādāk, tas būtu, tā kā pa ceļu uz māju kaut kur piestāt un alus kausu izdzert. Tai pašā laikā, ja viņš to var, nav teikts, ka viņš to darīs. Bet ja vīrietis tevi cienīs un viņam būs svarīgas tavas jūtas, viņš tevi nesāpinās. Bet ja kas tāds ir noticis, tā vel nav krīze. Krīze ir tad, ja tev tas paliek zināms un pēkšņi tu saproti, ka tev vienalga.
Es personīgi, to visu ļoti labi saprotu, bet kad kas līdzīgs notiek ar mani, man kā ar nazi nogriež - kā vīrietis viņš man vairs neeksistē. Vispār. Nu tāda dīvaina organisma reakcija. Mēs varam palikt ļoti labi draugi, goda vārds. Bet es sevi nevaru iedomāties, kā rindiņu kāda veča intīma rakstura panākumu sarakstā. Ja, krīze man bija. Divas reizes. Pirmo reizi sāpēja, otro reizi vairs nē. Es vispār vairs neļauju nevienam sevi sāpināt.