Autors Tēma: Attiecìbu krīzes  (Lasīts 14544 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Attiecìbu krīzes
« Atbilde #15 : 2018. gada 09. marts, 14:39:11 »
Man gribētos atšifrēt to žurnālistu, kas te ganās, nepagāja ne pāris dienu, kad tapa http://jauns.lv/raksts/sievietem/271578-krize-attiecibas-iet-pie-psihoterapeita-vai-labak-cinities-pasam  Ko, slabo izdomāt savu tēmu? Nē, nu varbūt man paranoja, protams. A, nu es jau neko, tik noskurinos un nosolos necept tēmas, uz kuru rēķina cits var pelnīt. Ilgi jau šito vēroju.
Starp citu, Nomade, tieši pēc Tavām tēmām tie raksti parādās. :) Jau sen.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #16 : 2018. gada 09. marts, 21:04:46 »
Man prieks, ka mediji manās těmās saskata aktualitāti :go_go:
Bet par těmu - visu laiku bijis tā, ka ar jebkuru lěmumu vilcinos. Nu kā var zināt, ka manas šābrīža (ilgst jau gadu) sajūtas nav tikai tādas prāta/iedomu spělītes?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #17 : 2018. gada 09. marts, 21:05:56 »
Un varbūt mani beidzot ir piemeklějusi vecuma krīze vai varbūt uz vecumu dulla un nesaprātīga palieku?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2018. gada 09. marts, 21:09:13 »
Teikšu tā, ka bez tādām krasām pārmaiņām vai satricinājumiem diez vai restarts ir iespējams.
Bet tas, ka tāds ir iespējams, tas ir pilnīgi droši, 100%.

Atslēdzies dip

« Atbilde #19 : 2018. gada 09. marts, 22:11:11 »
 Krīze ir tad, ja tev tas paliek zināms un pēkšņi tu saproti, ka tev vienalga. (c)

Nu nez, manuprāt, tā nav krīze. Tās ir beigas.

Man jau šķiet, ka no jebkuras krīzes ir iespējams izveseļoties. Tikai visai bieži viens grib, otrs nē. Gudrība varbūt nāk ar pieredzi?

Vispār ļoti žēl, cik daudzas foršas kopdzīves nemākulības dēļ tiek sačakarētas. Pļac! Varbūt tomēr skolā vajadzētu to attiecību psiholoģiju mācīt?

Atslēdzies Margo

« Atbilde #20 : 2018. gada 09. marts, 22:25:09 »
Piekrītu, sačakarēt nav māksla, bet būt viedai,mācēt redzēt kaut vienu soli uz priekšu, tā ir māksla un viņa nāk diemžēl ar pieredzi,kad daudzi puni jau uzsisti!:( Kā saka nekas ,s mūs nenogalina, dara mūs stiprākus!:) Kā es smejos zarazas neiznīkst un maitas rullē! :sarcasm:
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #21 : 2018. gada 09. marts, 22:40:36 »
Vispār ļoti žēl, cik daudzas foršas kopdzīves nemākulības dēļ tiek sačakarētas. Pļac! Varbūt tomēr skolā vajadzētu to attiecību psiholoģiju mācīt?

Es laikam tieši par šo - ja nu es sačakarěju nepamatoti? Un ir skaidrs, ka es to JAU daru, bet man citādi nesanāk, nu pilnīgi kā bloks un plīvurs uz acīm.  Es sevi nepazīstu. No malas jau viss ir ideāli, tikai tās uzmācīgās domas no jauna ķeras klāt un neliek miera.

Atslēdzies dip

« Atbilde #22 : 2018. gada 09. marts, 22:44:51 »
Es laikam tieši par šo - ja nu es sačakarěju nepamatoti? Un ir skaidrs, ka es to JAU daru, bet man citādi nesanāk, nu pilnīgi kā bloks un plīvurs uz acīm.  Es sevi nepazīstu. No malas jau viss ir ideāli, tikai tās uzmācīgās domas no jauna ķeras klāt un neliek miera.

Nevis Tev citādi nesanāk, bet Tu citādi nedari. Beigu beigās - ir tāda pāru terapija. Mums šķiet, ka mūsu attiecības ir unikālas (nu vispār jau varbūt ir arī), bet patiesībā viss jau ir bijis (citiem). Un varbūt ir vajadzīgs tikai mazs sīkumiņš, lai viss būtu labi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2018. gada 10. marts, 06:14:55 »
Ja kādam jau ir stabilizējušās citas attiecības no kurām viņš negrasās atkāpties, un otram vienalga, tad nez kā būs.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #24 : 2018. gada 21. marts, 21:41:36 »
Ja vīriešus sieviešu psiholoģija un pārējais interesētu tikpat maz, cik, ja skatās pretējā virzienā, nekādu ģimeņu, attiecību un visa pārējā vienkārši nebūtu.
Gadu desmitiem sievietēm domātie izdevumi ir piebāzti ar vīriešu lietošanas instrukcijām. Nē, ne tādām, kā Tev labpatiks domāt - runa nav par to, kā izdabūt no veča kažoku. Tieši viselementārākie padomi attiecībām, kā labāk konfliktus risināt, kas darās vīriešu galvā utt - kā dzīvot tā, lai mājās miers. Tā ir tēma, ko sievietēm viegli pārdot, lai cik vienaldzīga sieviete pret to neliktos no malas, vien retā tiešām nekad nenospiedīs uz liknka "10 lietas, ko vīrieši vēlas no sievietes attiecībās". Tu tiešām domā, ka visi šī tipa rakstiņi netā ir tikai tāpēc, lai vīrieši nejustos diskriminēti, ka par viņiem neraksta? Ha - ha - ha! Sievietes tos lasa. Citas atklātāk, citas no telefona, kamēr sēž WC - negrib, lai kāds redz, ka lasa. Sen vairs nav noslēpums, ka pārdot sievietei tēmas par vīriešu psiholoģiju, tas ir viens no reālākajiem veidiem, kā dabūt vaļā viņas maku.
Vīriešiem par sieviešu psiholoģiju materiālus sāka dot salīdzinoši nesen un pie tam - daudz mazākā apjomā. Tā, ka nevajag pievīt sev nopelnus tur, kur viņu nav. Atsevišķi izņēmumi, protams, interesējas par sieviešu psiholoģiju, bet tās nav tādas masas, kā Tev labpatīk slavēt, statistika ar to, cik rakstu par pretējā dzimuma psiholoģiju proporcionāli ir vīriešu un cik sieviešu dzimumam paredzētajos žurnālos, Tev par labu nerunā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2018. gada 21. marts, 22:47:53 »
es arī par to pašu, visur pilns ar vīriešu lietošanas instrukcijām.  Par sievietēm ne vārda.... :sad_smiley:

Atslēdzies Annija

« Atbilde #26 : 2018. gada 22. marts, 09:08:15 »
Facebook Uģis Kuģis jau kādu gadu lekcijas vada un mēģina iestāstīt vīriešiem ,kādai jābūt attieksmei pret sievieti, taču spriežot pēc lietotāju komentāriem sievietes aplaudē, bet vīrieši domā ,kur to Uģi sameklēt rokā un pateikt stipri ,lai neskalo sievietēm smadzenes.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2018. gada 22. marts, 13:43:09 »
Diez vai kāds vīrietis iet uz tām U.Kuģa lekcijām

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #28 : 2018. gada 22. marts, 15:03:43 »
Diez vai kāds vīrietis iet uz tām U.Kuģa lekcijām
Iet. Sievas aizvelk. Youtube ir daži video, bet uzreiz brīdinu - neviens neizskatās ne laimīgs, ne ieinteresēts.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2018. gada 22. marts, 15:07:18 »
Ja sieva aizvelk, tad tas neiet labumā. Pašam jādomā, ja ir problēmas, un jāmeklē informācija. Un jārunā ar sievu.
Par tādu lekciju ietekmi.. man nav viedokļa par U.Kuģi, neesmu viņu klausījies, bet principā jau jelkāds solis, kas tiek sperts ar domu par situācijas labošanu, ir tā vērts.