Autors Tēma: Aizsalušas durvis  (Lasīts 2350 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Aizsalušas durvis
« : 2018. gada 25. februāris, 10:52:10 »
Pienākot aukstumiem daudzus auto piemeklē dažādas ligas ar durvīm. Mums no četriem braucamajiem tikai vienam (pašam prastākajam) nav bijušas problēmas ar durvju atvēršanas mehānisma aizsalšanu. Pārsvarā aizsalums neļauj durvis atvērt - tā nereaģē uz roktura darbību. Bet atminos pirms gadiem piecpadsmit man bija tolaik glauns folksvāgens, kam durvju roktura mehānismi ieķērās atvērtā pozīcijā. Tā es reiz braucu uz darbu ar abām vaļējām priekšējām durvīm. Kaut kā caur rokturiem ar drošības jostām durvis piesēju, lai galīgi neveras vaļā. Tad jau līdz darbam parasti atsila un sāka darboties. Bet vispār baigā sērga ar visiem tiem elektriskajiem un sarežģītajiem mehānismiem.

Gan jau ne man vienam tādas problēmas. Zinu cilvēkus, kas iekāpj autiņā caur aizmuguri ziemā :)

Atslēdzies olgucis

Re: Aizsalušas durvis
« Atbilde #1 : 2018. gada 25. februāris, 15:57:17 »
pēc manas pieredzes, a bet man  mūžīga problēma ar durvīm ziemas sezonā, kad nostrādā atslēgšana, bet šofera durvis neverās, nez kāpēc, bet visos manos variantos, vienmēr varēja tikt iekšā pa aizmugurējām. Vienam modelim aizsala arī šofera - pasažiera durvis, bet  pašreizējam, tās neaizsalst. Tad es vienkārši iekāpju pa priekšējām pasažieru un no iekšpuses šofera durvis  atverās bez īpašas piepūles. Kāpēc? A fig viņu zina... Droši vien priekš tam, lai mani pārsteigtu ;o))

Atslēdzies Margo

« Atbilde #2 : 2018. gada 25. februāris, 20:02:25 »
Kā jau minēju savā tēmā, jo autiņam mazāk elektronikas un mazāk pribambasu, jo mazāk problēmu!:) Diemžēl jo jaunāks vāģis, jo vairāk šo elektronisko navarotu...un brīžiem arī problēmu ,kad iestājas stihija "ziema"!
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #3 : 2018. gada 25. februāris, 20:30:08 »
Bobi, Tu par pasātu? :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2018. gada 25. februāris, 20:36:55 »
Kā jau minēju savā tēmā, jo autiņam mazāk elektronikas un mazāk pribambasu, jo mazāk problēmu!:) Diemžēl jo jaunāks vāģis, jo vairāk šo elektronisko navarotu...un brīžiem arī problēmu ,kad iestājas stihija "ziema"!

Nez, nekādas problēmas nenovērojas, viss darbojas :) varbūt autiņš "par jaunu"... :P

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2018. gada 25. februāris, 20:38:06 »
Man pašas atslēgas nostrādā bez vainas jebkurā temperatūrā, cita lieta, ka durvju gumijas mēdz piesalt, un tad jākāpj iekšā pa tām durvīm, kuras izdodas atvērt, un pārējās jāatspiež no iekšpuses  :angry:

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #6 : 2018. gada 25. februāris, 21:14:26 »
Mana vabole ar vakar pateica,ka pasažiera durvis vaļā nevērs - saķellējām ar silikon smēri, verās kā mīļā. Pagājušo gadu ar ik pa laikam ietriepu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2018. gada 01. marts, 08:03:23 »

diemžēl autoražošanas komercprakse mūs mazpamazām radina pie domas, ka auto - tas ir ikmēneša maksājums (vēl viens rēķins), tad pirmos trīs gadus izdevumi, lai arī lielāki, vismaz ir plus/mīnus paredzami. Bet tad tracina, ka arī tā jaunā grabaža reizēm patrāpās tāda, ar ko pie dīlera servisā vien jādzīvojas. Un tad cipari iegriežas trakāk nekā kokteilis mikserī

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2018. gada 06. marts, 21:59:53 »
šķiet, ka šogad šī liga vairs nevienu nemocīs