Autors Tēma: Par zivīm  (Lasīts 1815 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Par zivīm
« : 2018. gada 02. marts, 12:51:39 »
Es te aizdomājos par zivīm… Šoreiz konkrēti par vienu zivtiņu. To, kura nocopēja kādu krievu  biezo veci ar visu jahtu  un tik tālu bija starā, ka ne tikai iepostēja  savus iespaidus instagrammā, bet arī pamanījās uzrakstīt memuārus par saviem intīma rakstura iespaidiem. Man liekas, ka šā pasākuma rezultātā viss Krievijas veču biezais gals nočortājies, - nafig bija klausījuši tā vecā marazmātiķa saukļus par „Учится, учится и еще раз учится...”. Jo rezultātā katra sīkā zivtele prot ne tikai plikšķināt foto, bet arī rakstīt komentārus. Nu labi, es ne par to. Tagad, skuķis ar visu atbalsta grupu nozūd Taizemē, kur uzsāk nereģistrētu uzņēmējdarbību, kaut kādas seksa apmācības stundas. Neiet runa par to, ka taizemiešiem līdz šim nebija vai bija priekšstats par to, kas  tas tāds ir sekss  un cik ilgi par tā piekopšanu  paredzēts sēdēt aiz restēm. Man vienkārši  uzjautrināja tas, ka zivtele cietumā pēkšņi atcerējās, ka savos memuāros nav visas intīma rakstura detaļas pieminējusi. Un tai sakarā pieprasa politisko patvērumu Amerikā, jo redz viņai ir vēl ko stāstīt. Nu moins! Ne Mongolijā, Japānā vai Ķīnā, kas ir daudz tuvāk, bet šamai liekas, ka tieši Amerikai būs interesanti ievērtēt viņas atklāsmes un iemaņas. Tipa, šamiem savu palaistuvju par maz, kurām ir pieredze ar biezā gala apkalpošanu. Es pat nojaušu, ka vairums no US iedzīvotājiem  ne tikai nepazīst to veču uzvārdus ar ko viņai Krievijā palaimējās pārgulēt, bet arī nezina un pat neinteresējās par to, kur īsti tā Krievija atrodas. Nu nezinu, ja tai zivtelei to patvērumu iedos, tad toč šai pasaulei viss iet uz galu. Pēc tās atļaujas pārvākties uz US Krievijā gadiem garas rindas. Klasiķa vārdiem,- „ не Верным путем идете, товарищи...”. Droši vien ir arī īsāki ceļi lai sasniegtu slaveno amerikāņu sapni.

Atslēdzies nakata kngs

Re: Par zivīm
« Atbilde #1 : 2018. gada 02. marts, 13:14:02 »
Ja sex ar Putinu tiks atklāts, tad amīšiem patiks...nu, ne tikai mūsu Bils ar Moniku...:)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2018. gada 02. marts, 13:28:47 »
Par tām garajām rindām uz pārvākšanos.. - pilns jūtūbs ar pamācībām, pēc kādas shēmas no krievijas pārcelties uz u.s. Tikai uzņēmība vajadzīga. Nu, varbūt tām sievietēm, kas tikai vienu arodu pieprot, ir sarežģītāk.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2018. gada 02. marts, 13:38:17 »
Olguc, beidz te tautu maldināt - ribka, bija parasta (labi, dārga) eskorta meitene, kura nevienu nenocopēja, bet kuru atveda uz jahtu veco veču miesas pasildīt.

Izrādījās, ka viņai ir verbāla "nesaturēšana", kas tādās aprindās netiek piedota... tāpēc viņai bija jāmūk tālu tālu... un patvēruma prasīšana ASV ir pēdējais salmiņš pie kā ķerties.  Bet ja zinām viena otra spiega likteni, tad arī ASV viņu neglābs...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2018. gada 02. marts, 14:01:45 »
Nu ja... man pat liekas, ka skuķis nav spējīgs reālu situāciju  aptvert. Nafig kādam ir vajadzīgs spiegs, kuru puse pasaules sejā atpazīst. Un ko gan viņa tādu vitāli svarīgu "darba laikā" ir uzzinājusi, kas varētu kādu no malas interesēt. Un par kādiem tādiem politiska uzskata niansēm šamā varētu būt vajāta. Nē nu, var protams gadīties, ka kādu no opozicionāriem  būs apkalpojusi vai valdībā neatļautas seksa pozas piekopusi. Es tā saprotu, šamās politiskie uzskati kaut kā neiet kopā ar valdošās kliķes vadlīnijām, līdz ar to jaukums jūtās apdraudēts un vairs sevi neredz par godprātīgu valsts pilsoni. Grūta dzīve mūsdienu eskorta meitenēm, nekad nevar zināt uz kuru jahtu tevi atvedīs

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2018. gada 02. marts, 14:08:16 »
...par mācību citām, lai tur muti...žēl jaukuma ..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2018. gada 02. marts, 15:07:06 »
nez, manuprāt viņai galviņā sagriezās, ka pie tik augstiem kungiem tikusi, domāja meitene FB pajokot - nu, preci mani tagad... bet nepadomāja, ka FB principā ir publiska komunikācija... būtu labāk sarkanajā laukumā kliegusi, mazāk tautas dzirdētu...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2018. gada 02. marts, 16:36:09 »
Ir taču vēl rezerves varianti. Viens no tādiem - strauji atcerēties, ka ļoooti patīk TO darīt ar sava dzimuma personām, bet Krievijāāāāāāāāā. Ai, ai, ai, ai, ai, kāāāāā diskriminē, apspiež un presē. Kārtējais demokrātijas bastions apdraudēts! Un vecos večus apkalpot, ... nu, uz to taču FSB piespieda ... sita, spīdzināja, ieslodzītu turēja ... Bimbāt ticami jāiemācās, lai TV kameru priekšā laža nesanāk, un var mēģināt US tikt. Tik' jāatceras, ka tādas zivis parasti pietura tikai tik ilgi, cik no tādām kādu labumu var gūt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2018. gada 02. marts, 17:47:49 »
Ai, da nu beidz, nevienam neinteresē kurš ar ko guļ, US vismazāk. It īpaši, ja nešķiro dzimumus, tagad ar tādām figņam nevienu nepārsteigsi. Un kāda gan amerikāņiem interese varētu būt par to, ka FSB ir fiziski ietekmējuši vai neietekmējuši kādu jaukumu ar zemu sociālās apziņas līmeni. Kuru tas vispār krata... Katram ir tiesības pašam izvēlēties, ko darīt ar savu ķermeni, nākotni un brīvo laiku. Varbūt skuķim tāds hobijs, kā ierauga jahtu tā kājas vairs kopā neturas. Tāda netipiska reakcija
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 02. marts, 17:54:59 no olgucis »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2018. gada 02. marts, 17:51:34 »
Mana piezīme aizvedīs tēmu prom no nerātnībām, bet zivtiņai esot infa par kiberuzbrukumiem un RU iejaukšanos ASV vēlēšanās.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2018. gada 02. marts, 18:17:37 »
un visu to viņai izstāstīja uz jahtas... darba procesā! Droši vien resnais gals ne ar ko citu intīmā sfērā nevarēja pārsteigt. Ķipa, - skatos, mīļum, pēdējās ziņas un jūtu - Nepatīk man tā Klintone, nu nepatīk...  es zvanu puikām lai ieslēdz kompjus. Kā tur tas Tramps gadījās pats nesaprotu! Galvenais, ka tas mammis nav pie stūres! Sieviešu vieta ir gultā un virtuvē!!!...

Un te tai zivtiņai atkārās žoklis un jahtas īpašnieks  vienkārši izmantoja situācīju