Autors Tēma: Vai jūs jau gatavojieties 8 martam?  (Lasīts 4405 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Andžons

• Viesi
Vai jūs jau gatavojieties 8 martam?
« : 2018. gada 02. marts, 23:28:00 »
Vai jūs jau gatavojieties 8 martam? Vai jau ir domas ko jūs gribētu, kādas dāvanas, kādu galdu?
Atgādināšu, ka 8 marts ir ceturtdien!  Sola -2*C.

8. martā mēs atzīmēsim IWD 2018 jeb 2018 gada Starptautisko sieviešu dienu! Kas ir pirmā viļņa sieviešu tiesību aktualizēšanas diena, kas komunistiskas okupācijas laikmetā, pārvērtās par "narcišu dienu", jo komunistiskajā lēģeri nevienam nav tiesību! Bet "brīvā pasaulē" mums ir jāapdomā, kāda ir sieviešu loma, vieta un tiesības pasaulē, Eiropā, Latvijā un ģimenē! 

Atslēdzies reno

Re: Vai jūs jau gatavojieties 8 martam?
« Atbilde #1 : 2018. gada 02. marts, 23:38:39 »
Andžon, atkal  tev nogāja šķībi jau pirmajā piegājienā :rofl:
TULPJU diena :flowers:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #2 : 2018. gada 03. marts, 00:13:11 »
*gatavojaties

Gatavojieties ir pavēles forma.

Nē, zinu, ka darbā būs aizņemtība, visi 100% un vairāk. Un drīzāk gatavošos dz.d. divas dienas vēlāk.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2018. gada 03. marts, 07:32:57 »
Nez, kas nu tur ko īpaši gatavoties, neatzīmēju tik dikti pompozi, ar baigiem galdiem un lielām dāvanām. Nu, uzdāvinās kāds kādu tulpi. Nu, varbūt izdzersim kādu glāzīti, apēdīsim pa kādai kūciņai...

P.S. Andžon, Tev cik gadu? Kādas narcises? Kādas "nebija tiesību"?  Ciktāl es spēju atcerēties, "komunistiskajā lēģerī" 8.marts tika svinēts ūber plaši, ar baigo pompu, dāvanām no darbavietas un sarkanu tulpju klēpjiem (puķu audzētāju pļaujas laiks  :mrgr: ).

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2018. gada 03. marts, 11:52:28 »
Negatavošos. :) Bet gan jau kāds sveicējs darbā atnāks - ar puķi un pabučoties :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2018. gada 03. marts, 13:08:46 »
Kā nu bez gatavojiejēšanās!
Pirmdien noteikti zobus iztīrīšiešēšu, trešdiens vakarā varbūt pat paduses izmazgāsiesēšu - moš pat cakainais krūšturis atradīsies (virs pufaikas!), ko pagāšgad savā negantajā tieksmē svinēt 8.martu neapdomīgi uzvilcu.
Tups jautājiens - a nafig vispār svētkiem baisi jagatavojiejējas? Kāds vēl priekšnesumus nes?
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2018. gada 03. marts, 13:31:42 »
a 5. martam? arī negatavojaties, čtoļi?...

Atslēdzies mellene88

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Andžons

• Viesi
« Atbilde #8 : 2018. gada 04. marts, 01:19:29 »
Wikipedija, piemēram, aicina uzrakstīt kādu rakstu par ievērojamām sievietēm. Kā jau es, 'sparklingā' rakstīju uzrakstiet nu Jūs, savādāk turpināšu rakstīt es.  Es ļoti lielā mērā esmu sarakstījis rakstu par Mildu Palēviču . Patiesībā Milda Paleviča bija gana liels pārsteigums man, un mani visvairāk pārsteidza, tas cik ļoti Milda ir nenovērtēta Latvijas mietpilsoniska sabiedrībā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2018. gada 04. marts, 08:05:35 »
Visu cieņu -par Palēviču. Tiešām.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2018. gada 04. marts, 15:42:27 »
8. martam gatavojos - katru gadu funktierēju, kā izsprukt no kolēģu bučām, bet izskatās, ka tas pasākums viņiem nezkāpēc varen patīk. Nav ne jausmas, kāpēc. Labi, ka citu gadu iekrīt sestdienā vai svētdienā. Šogad laikam nespīd. Nu ko, atkal sagaidīšu ar kādu tizlu muldamo. Parasti muldu kaut ko par Klāru Cetkinu, ok, šogad painteresēšos par Mildu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2018. gada 05. marts, 11:01:53 »
ne, nu man astotais marts patīk, neskatoties uz to, ka tajā dienā mani vajā vīrieši ar tulpēm. It kā es pārējās gada dienas nebūtu pieejama. Vienkārši tāpēc ka pavasaris, un var pārskatīt garderobi, atvērt visus logus un ielaist sauli istabās. Tāda robeža starp ziemu un pavasari, kad atpakaļceļa vairs nav.

Mammucim tā diena patīk - tāpēc es viņu apsveicu, pasēžam pie tējas galda ar kūkām. A tā, vienkārši inčigi pavērot, ka pa ielām skraida dusmīgi veči ar ziedu  pušķiem, - Ak, Kungs, tavu neražu! Pasaules lielākā problēma sievieti pavasara dienā apsveikt. Da man nafig nav vajadzīga tā puķe, ja tā pasniegšana sagādā cilvēkam tādas mokas  :flowers:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2018. gada 05. marts, 12:23:26 »
vispār atcerējos, man vienreiz omis teica,- Ko jūs tā brūkat virsū tiem vīriešiem dēļ puķēm. Varbūt vairumam nemaz nav tādas sievietes, kura būtu puķes vērta.
Vienkārši nepaveicās, problēmas ar sievietēm, bet atzīties negribās. Un kuru katru sveikt arī nav iekāriena

Atslēdzies Margo

« Atbilde #13 : 2018. gada 06. marts, 13:48:06 »
Negatavojos gan, bet neliekuļošu, man ir patīkami, kad vīrieši apsveic, nevajag obligāti lakstus, patīk kad vienkārši iedod buču, pasaka ko jauku, tas tak uzlabo garastāvokli, visu dienu lidinies pāris cm virs zemes no labas omas, un protams dalies savos labos fluīdos ar apkārtējiem ! :rofl: Cik daudziem nepazīstamiem Jūs uzsmaidiet uz ielas? Un vai ir patīkami , ja atsmaida pretī? :saule:
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2018. gada 06. marts, 15:46:16 »
8. martam gatavojos - katru gadu funktierēju, kā izsprukt no kolēģu bučām,

Negatavojos gan, bet neliekuļošu, man ir patīkami, kad vīrieši apsveic, nevajag obligāti lakstus, patīk kad vienkārši iedod buču

Pipec, kā lai viens vīriec zina, kura bēgs, kura nē, kura priecīga, kura ar pannu. Jebkurā gadījumā - no kādas sanāks atrauties. Tāpēc, ko veči vecos laikos darīja? Pareizi - piešvilpās, lai kreņķis mazāks, hik