Autors Tēma: ABLV stāsts ... Ko mums būs secināt?  (Lasīts 6639 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: ABLV stāsts ... Ko mums būs secināt?
« Atbilde #15 : 2018. gada 04. marts, 18:54:40 »
Vienīgais pārmetums ir, ka laikus neapturēja. Varētu pat teikt -LV attiecīgo iestāžu noziedzīga darbība

Jā, viņi ir palīdzējuši izlaupīt Moldovas bankas, nodrošinājuši iespēju Krievijai tirgot raķešu sastāvdaļas Z-Korejai un figurējuši vairāk kā 100 krimināllietās.

Andžons

• Viesi
« Atbilde #16 : 2018. gada 04. marts, 19:29:50 »
Zigi, aizstāvēt pret ASV? Par tādiem pārkāpumiem? Kā Tu to iedomājies?

Tak galu galā, ASV neko neizdarīja, tik radīja baumas, ka ab.lv dienas ir saistītas, kas radīja "pelēkajos nerezidentos" paniku. ECB ar nacionālo regulatoru visu izdarīja.  ;)
Un liekas, AB.lv banka zināja "ko ēdusi" :)
Valdība tik pateica, ka tā nav sistēmiski nepieciešama banka. :blushing:   

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #17 : 2018. gada 04. marts, 19:33:26 »
Kučinskim ir "neatbildēti jautājumi", kamēr citiem spriedums jau ir gatavs. :) Vienīgais, ko no sirds novēlu, lai izdotos dzīvi nodzīvot bez starpgadījumiem, kad attiecīgā parādība (gatavi spriedumi, kamēr nekas nav pierādīts) neatlido kā bumerangs un neiedod pa galvu tiem, kuriem gatavais spriedums ir gatavs jau šajā lietā. :)
Un vispār, ASV izlūkdienests beigu beigās atrada vai neatrada Sadama Huseina Irākā tos baisos ķīmiskos ieročus, kuri jau iedarbināšanas gatavībā bijuši esot? Neatrada? Nu, tad ir nākošais jautājums. Vai vēstulītes rakstītāju pārliecība par ABLV pārkāpumiem būtu nopietnāk ņemama par ASV izlūkdienestu pārliecību ķīmisko ieroču sakarā? Vai tomēr mums ir darīšana ar "sabiedrotajiem", kuru amatpersonas, aci nemirkšķinot, pļekstēs jebko, lai tikai pie citas valsts naftas resursiem tiktu vai līdzīgi? Nu, tolaik takšu arī puspasaules korī dziedāja dziesmu par ļāuno Sadamu un viņa šausmīgajiem plāniem noindēt sievietes, bērnus un sirmgalvjus. Nu, redzu, redzu. Freibergas, repšes, kalnietes un kristovski neizmirst, un viņu korī dziedāšanas prasmes un gars tautā neiznīkst! Sekotāji ir un būs! :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2018. gada 11. aprīlis, 16:48:36 »

Nu, re! Tieši tāpēc, - vēlreiz pārlasām tēmas pieteikumu! :) NAV vērts attīstīt uzņēmējdarbību teritorijā, kuras admiinistrācija nav spējīga aizsargāt un aizstāvēt, ja to vajag... Ko arī vajadzēja pierādīt. :)
Atgriežoties pie šī:
ASV pieprasa britu bankām pārtraukt jebkādus darījumus ar Krievijas oligarhiem. Sankcijas - pilnīga atslēgšana no ASV finanšu sistēmas.
(c) https://www.nytimes.com/2018/04/10/world/europe/britain-banks-sanctions-oligarchs.html
Ko tagad - briti arī "mīkstie"?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2018. gada 11. aprīlis, 22:43:50 »
nu... ja esam komanda, tad esam... nākamais solis būs prasība DE atslēgties no RU gāzes...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 12. aprīlis, 06:30:07 no Spārka »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2018. gada 12. aprīlis, 04:58:31 »
Atgriežoties pie šī:
ASV pieprasa britu bankām pārtraukt jebkādus darījumus ar Krievijas oligarhiem. Sankcijas - pilnīga atslēgšana no ASV finanšu sistēmas.
(c) https://www.nytimes.com/2018/04/10/world/europe/britain-banks-sanctions-oligarchs.html
Ko tagad - briti arī "mīkstie"?

Pārlasīju pavirši ... Vai kas noticis? Briti JAU kādu banku nopresējuši un slēguši? Labāk būtu paskatīties Vācijas virzienā, kuras ministrs vai ministra vietnieks (peška, citiem vārdiem sakot) atļāvās vienā ES ministru saietā (?) Trampu publiski pasūtīt ar viņa prasību pēc 2% no IKP - aizsardzībai.
Nezinu, vai RUS uz ko tādu uzdrošināsies, bet tagad īsti vietā būtu atbilde, ka RUS turpmāk naftu vairs nepārdos par USD, bet gan par EUR vai RUR. Vot, tad mēs pēc gadiem redzētu, ir USD "brīvi konvertējama valūta" vai nē?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2018. gada 12. aprīlis, 09:39:56 »

Nezinu, vai RUS uz ko tādu uzdrošināsies, bet tagad īsti vietā būtu atbilde, ka RUS turpmāk naftu vairs nepārdos par USD, bet gan par EUR vai RUR. Vot, tad mēs pēc gadiem redzētu, ir USD "brīvi konvertējama valūta" vai nē?

Par tādām idejām pēc 100 gadiem vēstures grāmatās rakstīs - nav zināms, kas šeit bijis iepriekš, bet Lielajā Maskavas Ezerā dzīvo traki radioaktīvas zivis :) 

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2018. gada 12. aprīlis, 10:03:28 »
Rakstīt jau nav jēgas, bet palasi Zigi arī citus avotus
https://snob.ru/selected/entry/136187

Atslēdzies itta

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #24 : 2018. gada 07. maijs, 16:32:49 »
Jā, viņi ir palīdzējuši izlaupīt Moldovas bankas, nodrošinājuši iespēju Krievijai tirgot raķešu sastāvdaļas Z-Korejai un figurējuši vairāk kā 100 krimināllietās.
Tiešām?  :clap: :clap: :clap:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2018. gada 07. maijs, 16:35:05 »

Par tādām idejām pēc 100 gadiem vēstures grāmatās rakstīs - nav zināms, kas šeit bijis iepriekš, bet Lielajā Maskavas Ezerā dzīvo traki radioaktīvas zivis :)
NATO armijas NAV karotāji. Irāka un Afganistāna to Pasaulei jau labi sen ir pierādījušas.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #26 : 2018. gada 07. maijs, 16:39:56 »
http://www.delfi.lv/bizness/bankas_un_finanses/ablv-bank-iesudz-es-tiesa-eiropas-banku-regulatorus.d?id=50000955
Ja ABLV izdosies uzvinnēt (par ko gan šaubos, jo nāktos atzīt daudzas augstiem činiem āāāāŗkāāāŗtīgi nepatīkamas lietas), tad ... oiiiii, kā latvju bankuzraudzītājtūdaliņi dabūs žagarus! Un ne tikai uzraudzītāji vien! :) Te pat var nonākt līdz situācijai, kad "galvas ripos". Kad sulainim ir divi saimnieki, tad allaž svarīgākais ir saost to, kurš no abiem ir spēcīgākais, svarīgākais un galvenākais? Bet, ja suņukam ar ožu un saprašana ir  švaki, tad nav ko brīnīties, ja gadās ar koku pa ribām dabūt. :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2018. gada 07. maijs, 16:49:38 »
NATO armijas NAV karotāji. Irāka un Afganistāna to Pasaulei jau labi sen ir pierādījušas.

un kuri tad tavuprāt ir tie lielie karotāji? :)
Pasaule mainās draudziņ...kā atvaļināts artilērijas virsnieks varu Tev teikt, ka uzspiežot pretiniekam savu karošanas taktiku, jau ir gūta puse no uzvaras. :)

Tā Maķedonijas Aleksandrs ar falangu sakāva persiešus, arī 2 pasaules kara zibenskara stratēģija bija atšķirīga no 1 pasaules kara ierakumu kara, un visbeidzot modernais šīsdienas karš ar precīziem tālas darbības ieročiem noteikti atšķirsies no tā, ko esam redzējuši par 2 pasaules karu, Vjetnamas, Korejas, Afganistānas, arī Irākas karu.

Ok, zināmi elementi paliek, bet šobrīd ērtāk, drošāk un arī lētāk ir nomētāt pretinieku ar precīzām raķetēm, nekā sūtīt dzīvo spēku, pret ko ir liels sabiedrības spiediens. To dara/darīja NATO sabiedrotie, arī Krievija parādīja, ka spēj no Kaspijas jūras līdz Sīrijai raķetes aizšaut... arī pirmsvēlēšanu runā Pu pieminēja jaunākās raķetes, nevis tankus utml. sauszemes ieročus.   

Protams, ka katram ierocim tiek meklēti lēti un efektīvi pretlīdzekļi. Pusapbruņotie somi ar degmaisījuma pudelēm (molotova kokteilis) iznīcināja daudzus krievu tankus...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #28 : 2018. gada 07. maijs, 17:04:32 »

un kuri tad tavuprāt ir tie lielie karotāji? :)
Pasaule mainās draudziņ...kā atvaļināts artilērijas virsnieks varu Tev teikt, ka uzspiežot pretiniekam savu karošanas taktiku, jau ir gūta puse no uzvaras. :)

Tā Maķedonijas Aleksandrs ar falangu sakāva persiešus, arī 2 pasaules kara zibenskara stratēģija bija atšķirīga no 1 pasaules kara ierakumu kara, un visbeidzot modernais šīsdienas karš ar precīziem tālas darbības ieročiem noteikti atšķirsies no tā, ko esam redzējuši par 2 pasaules karu, Vjetnamas, Korejas, Afganistānas, arī Irākas karu.

Ok, zināmi elementi paliek, bet šobrīd ērtāk, drošāk un arī lētāk ir nomētāt pretinieku ar precīzām raķetēm, nekā sūtīt dzīvo spēku, pret ko ir liels sabiedrības spiediens. To dara/darīja NATO sabiedrotie, arī Krievija parādīja, ka spēj no Kaspijas jūras līdz Sīrijai raķetes aizšaut... arī pirmsvēlēšanu runā Pu pieminēja jaunākās raķetes, nevis tankus utml. sauszemes ieročus.   

Protams, ka katram ierocim tiek meklēti lēti un efektīvi pretlīdzekļi. Pusapbruņotie somi ar degmaisījuma pudelēm (molotova kokteilis) iznīcināja daudzus krievu tankus...
Es nezinu par krieviem šodien, bet Irāka un Afganistāna ... Nu, ko var pateikt, ja netika galā ar baskājainiem civilistiem (bruņojums - AK-74 + RPG-7) tie, kuriem bija nesašaujamie tanki, vislabākie un visprecīzākie ieroči, bla, bla, bla? Nu, drošvien tāpēc, ka baskājainie nabagi nepulcējās baros, lai varētu raķetes un aviāciju pielietot? Nācās nolaisties uz zemes, bet uz zemes ... izrādījās, ka ir cilvēki, kuri nez'kāpēc vēl nav noticējuši NATO neuzvaramībai. :) Nu, kā lai tālāk dzīvo? :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #29 : 2018. gada 07. maijs, 17:07:51 »
Tiešām?  :clap: :clap: :clap:
P.s. Ne reizi vien saskarē ar cilvēkiem no ASV esmu ievērojis viņiem tādu iezīmi ... pļekstēt jebko, kas pašam ir izdevīgs, bet, kad tiek uzdots tiešs papildjautājums, kurš draud sagraut būvēt sākto koncepciju, - sākt apbrīnojami neveikli izlocīties. :) Ir aizdoma, ka tā viņiem tāda mentalitātes sastāvdaļa ir. Iesaku pavērot un ņemt vērā, pirms kko pasludināt par neapgāžamu argumentu. :)