Autors Tēma: bleediigs tantuks  (Lasīts 1512 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
bleediigs tantuks
« : 2014. gada 12. novembris, 14:01:22 »
I smeh, i greh, nu baigais tantuks. Sasmiidinaaja pirmais teikums, ka veiksmiiga biznesmene, baigais jau nu bizness panjemt no citiem naudu un neatdot.
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/170617/kadas-bledibas-aizkulises-igors-nezinu-ka-vina-mani-apvardoja

Atslēdzies Spārka

Re: bleediigs tantuks
« Atbilde #1 : 2014. gada 12. novembris, 14:07:23 »
Viņai tā firma vēl eksistē? Un KasJauns, kā allaž, iepriecina: bēguļo no parādniekiem

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #2 : 2014. gada 12. novembris, 14:21:13 »
kasļauns rullē nejēgā:
Zeļika Kasjauns.lv pastāstīja, ka Rīgas Detektīvu aģentūra joprojām aizstāv Isakova intereses un tagad cenšas panākt, lai policija uzsāktu kriminālprocesu pret Zeļiku.
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #3 : 2014. gada 12. novembris, 14:27:00 »
nē nu cik apdolbītam jābūt, lai priekš kāda cita paņemtu hipotekāro kredītu!
un vēl uz 20gadiem!
un vēl 40 000!
 :wtf:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2014. gada 12. novembris, 14:27:57 »
Pāris mēnešus pēc tam, kad aizdevu naudu, Tatjana par 19 000 latiem savu dzīvokli Rīgā it kā par 19 000 latiem pārdeva savai māsai, bet vasarnīcu Kadagā norakstīja savai draudzenei.

jou.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2014. gada 12. novembris, 14:51:26 »
A tantuks kolorīts :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2014. gada 13. novembris, 09:13:22 »
nē nu cik apdolbītam jābūt, lai priekš kāda cita paņemtu hipotekāro kredītu!
Šitādi ļautiņi tipa kolēgi gadiem kļūst aš par dzīves draugiem.... Turklāt, man šķiet, ka emocionālā šantāža u.c. viltīgas pārliecināšanas metodes clv darīt, ko viņš patiesībā negrib, laikam taču gana iedarbīgas.
Bet nu par to, kāda viņa biznesmene, var iesmaidīt... vnk aizņemties un neatdot ...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #7 : 2014. gada 13. novembris, 09:30:23 »
ok labi, dzīves draugi, bet
es pat vienīgās draudzenes dēļ nebāztu galvu cilpā uz nākošiem 20 gadiem!

moš es slikta draudzene?  :blushing:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2014. gada 13. novembris, 12:39:32 »
Es domāju, ka labai draudzenei i prātā nenāks no savas draudzenes ko tādu prasīt. Godīgums un... kā to lai saka... trūkst tāda vārda latviešu valodā... порядочность naudas lietās ir kā lakmusa papīrītis, pēc kā cilvēku primāri novērtēt. Ja nav tas, tad arī cita nekā nebūs.

Atslēdzies rjushuks

« Atbilde #9 : 2014. gada 14. novembris, 03:48:08 »
Man pazīstama ģimene izdarīja tieši to pašu - nogalvoja vienam džekam kredītu. Protams, bija jau tur sava interese, bet, protams, uzmeta šamos.

Izlika viņus no dzīvokļa, no tā visa paši izšķīrās un vēl jāatmaksā bankai atlikusī nauda  :banhead:

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2014. gada 14. novembris, 09:24:39 »
Lūk, daļa tak te sludina domāt pozitīvi un uzticēties cilvēkiem... Aha...
Te nu bija draudzene...

Aber par galvotājiem - bankas jau arī visai smuki ievelk, pavelk un uzvelk, teiksim kā ir.
Piemēram, clv rodas grūtības maksāt hipotekāro - pa krīzi nekāds retums...
To, ko jau nav izdevies samaksāt, uztaisa par pamatsummas palielinājumu un pieprasa galvotāju(s). Un kā tu labam draugam vai radam atteiksi... Lūk, ja problēmas turpina celties, uzvelk viņus pēc kārtas, sākot ar kredītņēmēju un turpinot ar galvotājiem. Galvotājus, kas sākotnēji galvojuši tikai par to samērā nelielo starpību, uzvilkt mēģina solidāri par visu kredītu un procentiem.
Tiesājies vēl ar banku... -ne katram būs saprašana, spēks un $...