Autors Tēma: kādu telefonu?  (Lasīts 5679 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

kādu telefonu?
« : 2018. gada 05. marts, 19:34:14 »
Man  briest problēma. Mobilais, kuru lietoju jau no 2014 gada ( Samsung GT-S7580) ar katru brīdi vairāk uzprasās uz mainīšanu. Akumulators knapi tur dienu, sākumā pietika ar 1 reizi nedēļā uzlādēt, šādu tādu programmu ielādēšanai vairs neder. Nesen viedo pulksteni nopirku, programmu ielādēt nav iespējams un t.t. SMS sūtīšanai taustiņi tik sīki, ka trāpīt pareizajā praktiski nav iespējams. Vienā vārdā - šams uzprasās uz likvidāciju.  Nekad neesmu slēpusi, ka esmu tehnisks idiots.  Iesakiet man kaut ko, lūdzu....  :blushing: . Nekādu uber kruto jau nevajag, tai pašā laikā, gribētos kaut ko kas patiktu vidusmēra sievietei un lai tur varētu ielikt visu, ko ikdienā vajag. Un lai patiktu, gribās. Man ne mazākās poņas, kas tagad tiek piedāvāts un ko man vajag... Es tikai saprotu, ka mēneša laikā gribās to problēmu atrisināt.

Atslēdzies reno

Re: kādu telefonu?
« Atbilde #1 : 2018. gada 05. marts, 19:52:12 »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2018. gada 05. marts, 19:58:44 »
izskatās  jauks... un cena vispār vairāk nekā patīkama. Man tā kapara krāsa patika. jāpalasa... kas tur un ko

Andžons

• Viesi
« Atbilde #3 : 2018. gada 05. marts, 20:15:24 »
vai ebay neatteicās sadarboties ar paypal?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2018. gada 05. marts, 22:30:04 »
Piedodiet manu blondumu, bet kā šādai, no ebay-a pasūtītai, tehnikai sastāv ar garantiju?

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #5 : 2018. gada 05. marts, 23:06:10 »
Ja patika Samsungs, tad es droši vien skatītos atkal uz Samsungu. Ja negribas kaut ko pārāk dārgu, tad, piemēram, Galaxy J5. Vai ja kaut ko nedaudz "krutāku", tad Galaxy A5. Bet, ja vēl krutāju, tad Galaxy S sēriju izvēlētos. :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2018. gada 05. marts, 23:12:00 »
Liels Paldies! Tūlīt  pat ievērtēšu  :smile:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2018. gada 05. marts, 23:25:01 »
Tas Galaksi A5 izskatās jauks. Rīt aizskriešu dabā novērtēt. Paldies :hi:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2018. gada 06. marts, 15:42:18 »
Piedodiet manu blondumu, bet kā šādai, no ebay-a pasūtītai, tehnikai sastāv ar garantiju?

manuprāt 14 dienas :)  pēc tam var būt kā būt...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2018. gada 06. marts, 21:58:23 »
es aizgāju atpakaļ uz kompakto izmēru. Piegriezās visu laiku lielo šokolādes tāfeli nēsāt līdzi

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #10 : 2018. gada 07. marts, 07:15:10 »
es aizgāju atpakaļ uz kompakto izmēru. Piegriezās visu laiku lielo šokolādes tāfeli nēsāt līdzi

Cik liels tev skaitās kompaktais un cik šoko tāfele? Kad es pārgāju no Samsung Galaxy S4 mini uz Galaxy S6 biju ļoti apmierināta, joprojām esmu. Dažreiz sanāk to mini pabakstīt, negribētu ikdienā pie tik maza atgziezties. Protams, ja runa ir par Note izmēra telefonu, tas arī man iespējams liktos izmēros pārspīlēts. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2018. gada 07. marts, 08:41:15 »
man ir sony xz1 compact. Manas prasības apmierina pilnībā. Agrāk bija "parastā izmēra" telefons, kas šķita par lielu, traucējošs

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #12 : 2018. gada 07. marts, 09:00:28 »
Vispār jau telefoni ir baigais gaumes jautājums. Tāpēc droši vien pareizākais ir apčamdīt vairākus variantus un katram pašam priekš sevis saprast kas visērtāk ieguļ rokā, somiņā/kabatā, kas vizuāli patīk/nepatīk u.t.t.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2018. gada 07. marts, 09:38:02 »

bet ja jāatkaujas?? :) ar pannu vieglāk sist...  :fryingpan:  toties mazo ērtāk mest :D

Atslēdzies diddly

« Atbilde #14 : 2018. gada 07. marts, 21:57:20 »
 uzticējos bērna ieteikumiem,un pirms vairāk kā gada no kautkurienes man atnāca MIU kkāds ķinietis,pa 100 eur.  sūdzību nav.