Autors Tēma: izklausies redzēts 4  (Lasīts 1563 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

izklausies redzēts 4
« : 2018. gada 06. marts, 13:05:30 »
Bū, nezinu, mēģināju skatīties, šosvētdien laikam bija otrais koncerts? No pirmā drusku biju patīņājusi, nolēmu aiz neko darīt otrajā gandrīz visus paskatīties. pēc cūcības likuma tieši Evilenu neskatījos, jo Adele, kuru viņa attēloja, man maz ko izsaka, tāpēc pat neapstādināju tīšanu. Visus citus gan. Un savīlos.
tagad nesaprotu -  man principiāli nepatīk vai arī objektīvi iemesli tomēr? Ne man brūni pārkrāsotais Pujāts patika, pat ne Brikmanis, kurš vispār man patīk, likās līdzīgs Elvisam, nedz man Plastic Bertrams patika... Vismaz Jopes Džims Kerijs man likās foršs uz pārējo fona, nostrādāts prieķsnesums.
 Vai tas `ta`pec, ka šī ir jau ceturtā sezona un nav ko uzaicināt piedalīties? Vai arī grimētājiem un šova iestudētājiem viss apnicis vai arī, kā jau teicu, man nepatīk.

Atslēdzies Bobs

Re: izklausies redzēts 4
« Atbilde #1 : 2018. gada 06. marts, 16:10:47 »
šosezon tie "mākslinieki" tādi, kas baigo interesi neizraisa. Nu, labi, Vītoliņu paskatītos, bet pārējie..

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2018. gada 06. marts, 17:35:32 »
Man Vītoliņa patika, un Evilena - noteikti! Un, ēe... Plotņikova , bij laba Rita Trence! Veči gan tādi pabāli, vismaz tie, ko redzēju,"ķipa"Čelentano, kur pat neiebraucu, kas tiek tēlots, o pieteikumu neredzēju...
Elvisu vairs nenoskatījos, pārslēdzu kaut ko citu

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2018. gada 06. marts, 17:53:38 »
Vienu brīdi fonā gāja. Pārslēdzu. Laikam Zeltiņš kaut kā "patraucēja"

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2018. gada 07. marts, 11:04:10 »
es gan pirmajā reizē, gan tagad otrajā noskatījos tā saukto "izlozi" - (ibio, kas tas par terminu, ja visiem skaidrs, ka tā nav izloze, bet speciāli piemekļeti tēli?) - uzkrītoši, ka visi attēlojamie ir līdzīgi šova dalībniekam! Pirmajā reizē tā noteikti nebija, tur bija īsti čelindži - daži izdevās, daži nē. Agrāk mēģināja ar tām gumijas maskām izlīdzēties, bet daudzi tika galā un galīgu pretstatu notēloja ar savas sejas palīdzību, lūk tas bija izcili!
`Pagājšsvētdien lielākais izaicinājums bija - Brikmanim noskūt bārdiņu.:( Pārējie tēloja sevi, ietērptu attiecīgā mākslinieka drēbēs.

ATSAUCE!!!  Viss, ko es te augstāk rakstu, neattiecas uz Juri Jopi. Viņš spēlēja aktieriski!!!

« Atbilde #5 : 2018. gada 09. marts, 20:51:53 »
Elviss man patika :) Jā, pagaidām šovs tāds diezgan neizteiksmīgs ar dažiem izņēmumiem. Zeltiņu vienkārši pārtinu ar Fast Forward, nepatīk, bet Reiniku es arī pārtinu, tā ka tas nav rādītājs. Pieļauju, ka Latvijā sāk aptrūkties talantīgu mākslinieku, ja pat Vazdika ir izvilkta no apcirkņiem. Jope man patīk - Kerijs varbūt ne tik ļoti, bet Banderasa manierismi bija pārņemti lieliski. Evilenai Protektorei (tas tiešām ir viņas īstais vārds?) izdevās brīnišķīga Adele, un Vītoliņa izskatās, ka kļūs šī šova favorīte. Pujātu pagaidām konskeventi gremdē grima mākslinieki - ne viņš izskatījās pēc Liepiņa, ne Čelentāno, bet var jau būt, ka vienkārši nespēj artistiski izpausties ārpus rāmjiem un slikts grims ir papildu bremze. Ieviņš gan nedz izskatījās, nedz izklausījās pēc Šīrana.             
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2018. gada 09. marts, 20:56:08 »
Pag, vai tad Atis Ieviņš arī piedalījās? Viņš taču jau bija

« Atbilde #7 : 2018. gada 10. marts, 11:56:14 »
Nē, Ieviņš nav bijis, vai arī man tiešām ir problēmas ar atmiņu :) pagājšreiz bija Atis Zviedris, bet viņi nu nemaz nav līdzīgi :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2018. gada 10. marts, 12:10:23 »
Ā, nē, problēmas ar atmiņu ir man  ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2018. gada 10. marts, 12:31:52 »
Ja par Atiem, tad, liekas, ka bijis arī Atis Auzāns

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2018. gada 10. marts, 12:40:02 »
Jā, laikam pirmajā bija. Žēl, neredzēšu Dziesmu dueli

Atslēdzies hm@

« Atbilde #11 : 2018. gada 21. marts, 16:19:59 »
Skatījāties?
Vislabākais, imho , bija Nauris ar Merilinu (lai arī baiss savā izmērā :) )

Bet otrs labākais bija Roberto ar Albano un Rominas Feličitu. Ideja pati nav jauna, šādi bija , kā minimums, Nac teātra Eirovīzijā Kārlis Krūmiņš . Bet vienalga, tas bija labi. Un nofilmēts arī diezgan precīzi, vismulsinošākais bija , kad rādīja "abus" reizē :)

Diez, kā tas izskatījās klātienē?